1. server miencraft

Re: server miencraft

Stop alsjeblieft met het maken van nieuwe topics over Minecraft. Daar hebben we al een topic voor: hier. Als je het spel echt zo graag wilt spelen moet je er op de één of andere manier maar voor zorgen dat je het spel kunt kopen. Je krijgt de foutcode van 'not premium server' als je Minecraft illegaal hebt gedownload. Mocht je het toch alleen willen spelen raad ik je aan om dit te checken: Minecraft classic servers. Dit is wel gratis.
  • Stop alsjeblieft met het maken van nieuwe topics over Minecraft. Daar hebben we al een topic voor: hier. Als je het spel echt zo graag wilt spelen moet je er op de één of andere manier maar voor zorgen dat je het spel kunt kopen. Je krijgt de foutcode van 'not premium server' als je Minecraft illegaal hebt gedownload. Mocht je het toch alleen willen spelen raad ik je aan om dit te checken: Minecraft classic servers. Dit is wel gratis.
  • Wtf is een plies?
  • wtf is miencraft? :'D

    En ja, wat is een non-premium server? Maar je moet dat vragen in het minecraft topic, wat niet veel onder dit topic staat in het board. :)
  • Wtf is een not-premium server?
  • weet iemand een leuke not premium minecraft server … plies

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.