1. Shank 2 (PSN)

Re: Shank 2 (PSN)

Ziet er goed uit! Doet me er ook weer aan denken dat ik nog steeds Shank 1 moet kopen :P
 • Ziet er goed uit! Doet me er ook weer aan denken dat ik nog steeds Shank 1 moet kopen :P
 • Nog wat pics…..

 • EA kondigt Shank 2 aan voor 2012


  EA Partners gaat begin 2012 een sequel op de 2D side-scroller Shank uitgeven. Shank 2 komt net als het origineel als download-titel naar de PC, het PlayStation Network en Xbox Live Arcade.

  Ontwikkelaar Klei Entertainment neemt ook de ontwikkeling van het 2e deel voor haar rekening. Het hoofdpersonage uit het eerste deel keert ook in de sequel weer terug. Shank is een sidescroller beat 'em up waarin de speler dood en verderf zaait om de levens van geliefden te beschermen.

  Jamie Cheng, oprichter van Klei, zegt dat er nog veel uit Shank te halen is en zegt dat de studio voor het 2e deel veel geluisterd heeft naar feedback van de fans en de game helemaal uit elkaar gehaald heeft om daarna weer zorgvuldig en op de best mogelijke manier in elkaar te zetten.

  Quote:
  “Creatively, Shank still has a lot to give. We took the feedback from the community and ran with it, putting our own flavor on every change. For Shank 2, we literally took apart the game and put it back together to push the envelope in combat mechanics, visuals, and 2D animation in games.”

  De grootste verandering voor Shank 2 is de toevoeging van een arcade-style survival co-op mode. Meer details over de sequel laten nog even op zich wachten.

  Shank 2 trailer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren