1. Shatter (PSN)

Re: Shatter (PSN)

Even een vette kick.

De fantastische soundtrack kost je vandaag slechts 1 dollar.

http://sidhe.bandcamp.com/

Die soundtrack is erg goed inderdaad. Normaal luister ik nooit naar game OST maar deze staat al meer dan een jaar op mijn iPod en komt regelmatig voorbij.
 • Even een vette kick.

  De fantastische soundtrack kost je vandaag slechts 1 dollar.

  http://sidhe.bandcamp.com/

  Die soundtrack is erg goed inderdaad. Normaal luister ik nooit naar game OST maar deze staat al meer dan een jaar op mijn iPod en komt regelmatig voorbij.
 • Even een vette kick.

  De fantastische soundtrack kost je vandaag slechts 1 dollar.

  http://sidhe.bandcamp.com/
 • Bonus mode wil mij ook nog niet lukken, vooral die laatste ronde is waardeloos, vind het in een cirkel spelen dan ook niks.
  De cirkel-levels zijn inderdaad erg lastig soms inderdaad, vind het altijd lastig voorspellen hoe de bal reageert op de ronde muren, en wanneer er tegelijk 200 particles rondzweven raak ik vaker een bal kwijt dan dat ik wil.

  Voor de rest echt een supergame, voor 6 euro mag je hem eigenlijk niet laten liggen imo. Breakout on speed =D
 • Bonus mode wil mij ook nog niet lukken, vooral die laatste ronde is waardeloos, vind het in een cirkel spelen dan ook niks.
 • Analoog, mijn d-pad lijkt soms mijn bewegingen niet snel genoeg te registreren…

  Verder gewoon heel vaak de eerste ronde herstarten tot je meer dan 3.5 miljoen hebt, kost uiteindelijk minder tijd. 4 miljoen of meer is ten zeerste aan te raden.
 • Hehe, ik haalde precies de 10m… maar die Boss Rush, sjeez. 15 mins ofzo best. <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />
  Vier ballen schieten (maximum) zo mogelijk. Niet bang zijn een bal door te laten gaan, gewoon af blijven schieten. Je krijgt enorm veel 1 ups.
  Als je verliest dan verlies je maar, kost veel minder tijd dan die 15 minuten volmaken. Natuurlijk ook meteen je shard storm inzetten als de baas geen schild over zich heeft.
  Bij die ronde baas die een schild over zichzelf doet moet je wat geluk hebben (bijvoorbeeld door de bal net op hem te schieten als hij zijn ondoordringbare schild over hem heen doet, dan zit het mooi ingesloten) en de voorlaatste baas kostte me 2,5 minuten. De rest is goed te doen met mijn tactiek, op mijn derde poging had ik +/- 9 minuut 30.

  Edit: en constant blijven blazen, hooguit na een lange tijd een keer zuigen voor die blauwe bolletjes (die zin klinkt maf).

  Post Scriptum: bij de bonus mode proberen 3.5 + te halen in de eerste ronde. De tweede ronde niet panikeren als je 2 ballen verliest, de derde daar scoor je met wat reflexen de punten mee. De derde ronde daar kan ik geen tips voor geven, daar haalde ik bij mijn 10.3 run een magere 2 miljoen voor…

 • IK HAAAAAAAAAAT DIT SPEL, die bonus mode wilt gewoon dat ik mijn ps3 uit het raam gooi.
 • Hehe, ik haalde precies de 10m… maar die Boss Rush, sjeez. 15 mins ofzo best. :(
 • Ik kan me controller wel door het raam gooien door die klote bonus mode, ik wil verdomme die 10 miljoen :@
 • heerlijke game!! :D
 • Echt , deze game is zwaar vet.
  Beste Arcae/Psn titel van het jaar tot op heden.
  Zeker gezien de prijs.

  Maar het moet je misschien liggen.
 • Oké, dat waren 5 leuke minuten, niet mijn soort game.

  Ik denk ook niet dat het iets voor mij is, maar geen demo = geen buy :P
 • Kan er geen lijstje gemaakt worden met mensen die de game hebben zodat die elkaar toe kunnen voegen zodat er een beetje een competitie ontstaat qua highscores.

  Ik heb de game ook gekocht na lovende reviewsen reacties en vind em top alleen zijn er maar 3 anderen in m'n friendslist die em spelen.
 • Scores van unfinished progress worden ook opgenomen. Ik heb Story zelf ook nog niet uitgespeeld, wil het eigenlijk 1CC'en.

  Zover ik begrijp, moet je zo vaak mogelijk die special gebruiken en moet je geen enkel blok langs je laten komen (dan kakt die multiplier in). Ook lijkt het vuren van 2 projectielen het best te zijn, maar moeilijk. En farmen op bosses. Heb dat op Blocktopus gedaan en kon mijn score in dat level vrij fors verbeteren (heb nu iets van 51m in aurora, denk top 100 materiaal).

  Dat ie slecht verkoopt moet wel de timing zijn. De game is hartstikke goed, en heel goedkoop. Er is bijna geen reden om hem niet te halen. Ik verwacht niet dat ik zo'n Fat Princess beter ga vinden dan dit. Maar heb ook wel ergens het idee dat alle PSS DLC slecht verkoopt, vooral dankzij lack of CC aan consumentenzijde. Wipeout is online ook nooit mega actief geweest.
 • Ik heb sowieso een verschrikkelijk maffe topscorelijst:

  11.587 in kinetic harvest
  2.963 in aurora
  1.521 in extractor
  567 in krypton garden
  290 in freon
  569 in amethyst caverns
  123 in neon mines
  725 in argon refinery
  687 in xenon home world
  ??? in the end of the world (om de een of andere reden telt mijn score daar niet)

  423 in story mode total

  Ik gok dat het komt doordat minder mensen het spelen tegen het einde aan.

  Ik sta wel 31e in boss rush, dat zal ook wel veranderen zodra men doorheeft dat je daar gewoon ballen moet blijven schieten.

  Het geeft echter allemaal wel aan dat dit spel nog weinig gespeeld wordt. Al die scores zijn in één van mijn 3 pogingen behaald en ik ben absoluut niet goed in dit soort spellen. Ik weet niet eens waar ik punten mee heb behaald.
 • Ik sta 75e in Granule extractor, in de rest van de werelden kom ik niet in de top 1000 voor. Vaag.
 • Het probleem voor mij is nu een beetje dat ik uit mijn friend list bovenaan sta bij alles, en ik net de laatste trophy gehaald heb. De uitdaging is dus een beetje weg tot ik mensen kan overtuigen me in te halen.

  Dit is namelijk echt zo'n spel wat ik speel voor de uitdaging, en die is er nu even niet. Om echt wereldscores te halen moet ik toch veel te lang spelen.
 • Oké, dat waren 5 leuke minuten, niet mijn soort game.
 • Shatter is slecht getimed. Hij kwam tegelijk met Killzone 2 mappack, en Wipeout Fury uit. Ik ging eerst voor deze 2, zoals velen denk ik.

  Om deze reden is MvC waarschijnlijk uitgesteld, anders reed ie Fat Princess in de wielen.

  De soundtrack:

  http://sidhe.bandcamp.com/track/aurora

  Damn wat vind ik deze sound vet <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  De soundtrack lift de game naar een enorm hoog niveau. Echt de 6 euro wel waard. :)
 • Het is omdat ik dit topic zag.
  Anders wist ik niet eens dat de game te krijgen was. :P
  Heb hem gekocht vanmiddag, en moet zeggen dat ie erg vet is !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren