1. Shift 2: Unleashed

Re: Shift 2: Unleashed

Had de game van mijn vriendin gekregen, maar weet niet wat ik ervan moet denken. Stoor me nogal het meest aan als je een andere wagen van de cpu raakt of hun jou je ligt bijna altijd van de baan en hun rijden lekker door (heel vaak) als het nou jou schuld is of niet 9 van de 10 keer ben je dan het haasje.
 • Had de game van mijn vriendin gekregen, maar weet niet wat ik ervan moet denken. Stoor me nogal het meest aan als je een andere wagen van de cpu raakt of hun jou je ligt bijna altijd van de baan en hun rijden lekker door (heel vaak) als het nou jou schuld is of niet 9 van de 10 keer ben je dan het haasje.
 • Begrijp je wel hoor. <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> Shift 1 is voor mij (tot op heden) de beste racer van deze gen. Hoefde dus ook niet na te denken over Shift 2.

  Nou ja voor mij ook wel hoor samen met Hot Persuit die ik ook heel tof vind.
 • Net een aantal uurtjes gespeeld. De game is best wel tof, maar ik moet heel erg wennen aan de besturing, die is vergeleken met F12010 of forza3 best wel losjes. Hierdoor komt het te vaak voor dat ik op het rechte stuk van links naar rechts over de baan slinger en daardoor te vaak in het gras belandt. Dit is best wel lastig, maar ik hoop dat het een kwestie van wennen is. Verder is de game erg vet! Ben in de carrière al weer lvl9. Vind het ook wel vet dat je naast xp krijgt door te winnen, je ook xp krijgt door de ideale lijn te rijden en bochten te masteren. Hierdoor zal ik een race meerdere keren spelen om de track 100% te masteren. De nacht races zijn ook erg tof en bekende tracks zijn dan gewoon een stuk lastiger.
 • Begrijp je wel hoor. ;) Shift 1 is voor mij (tot op heden) de beste racer van deze gen. Hoefde dus ook niet na te denken over Shift 2.
 • Cijfers zijn wel goed maar ja het probleem is dat er zoveel goede game al zijn gekomen en nog komen dat ik denk dat deze maar even moet wachten.
  Zoveel goede game's als het kaliber van Shift2 ?! Dacht het niet. (imo)
  Gister gekocht, maar nog geen tijd gehad. Hopelijk vandaag. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ja, maar dat is meer een kwestie van smaak en de persoonlijke voorkeur van een gerne. Vind een race game best leuk maar moet er niet teveel van hebben, dus hebben sommige andere games mijn voorkeur.
 • Cijfers zijn wel goed maar ja het probleem is dat er zoveel goede game al zijn gekomen en nog komen dat ik denk dat deze maar even moet wachten.
  Zoveel goede game's als het kaliber van Shift2 ?! Dacht het niet. (imo)
  Gister gekocht, maar nog geen tijd gehad. Hopelijk vandaag. :)
 • En weer een lekker cijfer voor shift 2. Hopelijk krijg ik hem morgen binnen van 12game, heb nog geen mail gehad maar op de site staat hij wel al op voorraad. mmm even afwachten dus, normaal is 12game altijd op tijd. 1 april misschien :lol: Hoop van niet :P
 • Cijfers zijn wel goed maar ja het probleem is dat er zoveel goede game al zijn gekomen en nog komen dat ik denk dat deze maar even moet wachten.
 • IGN:

  Closing Comments
  Shift 2 Unleashed's a violent and immersive racer that recreates the driving experience like no other game on the market. In doing so it builds well on the first Shift's foundations, benefitting from Slightly Mad Studios' more refined touch and the inclusion of Autolog, but its handling is still too loose and its steps forward too small for it to truly beat Gran Turismo and Forza – although it does enough to ensure that it's pulled ever closer.

  8.0 Presentation
  Obnoxious FMV tutorials spoil an otherwise tidy front-end - although the loading times can sometimes be excessive.
  9.0 Graphics
  What it lacks in dazzle it makes up for in detail, be that in the rubber marbles that skirt the track or the beauty of a setting sun.
  9.0 Sound
  There's an incredible ferocity to all of Shift 2 Unleashed's cars that adds to the driving experience. Licenced music, on the other hand, is forgettable.
  8.5 Gameplay
  Its over-light handling holds it back from genre-topping brilliance, but there are enough well-thought out features to ensure it's still great to play.
  8.5 Lasting Appeal
  Autolog's the feature that keeps on giving and its backed up by a lengthy career mode and a full suite of multiplayer options.
  8.5
  OVERALL Great
 • Ok, ik heb hem online besteld, moet dus minimaal wachten tot donderdag.

 • Bij Frs is ie al te koop als je de verhalen moet geloven !
 • Twee totaal verschillende racers imo. Kan dus makkelijk.
 • Zeer mooi cijfer voor Shift2! Heb de game gister besteld en heb er echt heel veel zin in! Deze game gaat om de spanning en fun van het racen en dat vind ik imo leuker dan de "autoporno" games zoals GT5, waarin het racen ondergeschikt is. Deze game gaat die fun wel bieden en samen met het briljante autolog systeem moet het mij maanden plezier gaan geven, zowel offline als online. :D Kan niet wachten tot donderdag, dat ik hem binnen heb.
 • Eurogamer:

  As an update to the previous SHIFT title, Unleashed is a significant draft forward. While the driving itself retains the boisterous character of its predecessor, there's been a considerable tightening of focus in the experience system, which makes every race feel meaningful whether you win or lose.

  In a sense, the designers are following a general trend in game design, rather than defining it, but never before have extrinsic rewards been used with such determination and to such great effect in a racing game. Combine this with the brilliance of EA's Autolog and SHIFT 2 becomes a significant proposition.

  Many will consider the game a third place to Forza and Gran Turismo's slicker, more exacting odes to motor racing, but in terms of its social features, SHIFT 2 leads the pack, even if Autolog really is a debt owed to the Need for Speed heritage it is so eager to pull away from.

  8/10
 • Waarom zetten ze er nog NFS voor? Maak er gewoon Shift van, ik zie op de aut's na namelijk echt totaal geen overeenkomst met de serie.

  En wellicht dat veel mensen het niet met mij eens zijn, maar ik vin forza dus echt een bagger game. Die auto's lijken wel alleen maar rechtdoor te willen. Bochten nemen ho maar.

  Tuurlijk zijn er skills nodig, maar in werkelijkheid stuurt een auto ook niet zo sloom.

  Dus ze kunnen imo forza maar beter niet als voorbeeld gebruiken. Ook grafisch vind ik forza niet gewldig.
 • Ik vond Shift ook echt een draak van een game. Nog meer arcade dan PGR. Blech.
 • Moet zeggen; Shift was 1 van de grootste ruk racegames die ik in de laatste tijd heb gespeeld… Wat voelde alles verschrikkelijk lomp en sloom aan. Rampengame.
  Lomp en sloom? Ik vond dit toch wel een heel stuk sneller dan Forza gaan.

  Op zich wel prima dat ze hem uitstellen. Ik vermaak me wel met GT5.
 • haha…Shift 1 is imo juist een van de leukere racers ! :) Zo zie je maar, smaken verschillen.
 • Moet zeggen; Shift was 1 van de grootste ruk racegames die ik in de laatste tijd heb gespeeld… Wat voelde alles verschrikkelijk lomp en sloom aan. Rampengame.
 • van Ps3clan:

  Shift 2 Unleashed vertraagd

  Een paar weken terug hoorden we al van Slightly Mad Studios dat ze bezig waren met de ontwikkeling van de nieuwste telg in de Need For Speed Shift familie: Shift 2 Unleashed. Wat iedereen verbaasde was de ambitie om de game al in het eerste kwartaal van 2011 uit te brengen. Nu blijkt dat de heren dit niet gaan redden is de releasedatum officieel verschoven naar het Q2 van 2011. De ambities voor deze racer blijven echter hoog; Slightly Mad wil dat de game grafisch sowieso op het niveau van Forza en Gran Turismo komt. Om ons lekker te houden, krijgen we een videointerview met ontwikkelaar Marcus Nilsson die vertelt waarom Shift 2 Unleashed zo ongelooflijk vet gaat worden.

  In het interview, dat hieronder te zien is, horen we over de grafische ambities van Shift 2 Unleashed. Daarnaast spreekt Nilsson over andere nieuwe features van de game, waaronder nachtraces, verbeterde autolog, een social gaming engine, profielbeheer, vriendenbeheer, galleries en meer.
  Wanneer de ontwikkelaars zeggen dat de graphics en de gameplay net zo goed worden als die van Gran Turismo of Forza zijn wij erg benieuwd. Verder zou de vertraging van Shift 2 Unleashed wat ons betreft ook wel eens iets met de monsterlijke verkoopcijfers van Gran Turismo te maken kunnen hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren