1. Shift 2: Unleashed

Re: Shift 2: Unleashed

jongens jongens niet doen nu ga ik me nog heel wat voelen ook
 • jongens jongens niet doen nu ga ik me nog heel wat voelen ook
 • ik heb net shift 2 gekocht, ik steek het in mijn ps3 en het blijft nu continu hangen op "connecting to autolog servers", wat moet ik nu doen?
  Later nog eens proberen waarschijnlijk probleempje bij EA online.
  of je moet even je online afmelden en dan de game op starten.
 • ik heb net shift 2 gekocht, ik steek het in mijn ps3 en het blijft nu continu hangen op "connecting to autolog servers", wat moet ik nu doen?
  Later nog eens proberen waarschijnlijk probleempje bij EA online.
  of je moet even je online afmelden en dan de game op starten.
 • ik heb net shift 2 gekocht, ik steek het in mijn ps3 en het blijft nu continu hangen op "connecting to autolog servers", wat moet ik nu doen?
 • Shift 2 Unleashed is voor mij de racegame die je als consolebezitter moet hebben zoals andere gamers dat hebben met Gran Turismo 5 .
  Is toch wel goed dat er concurentie is in deze racegame genre die je als racesim moet beschouwen .
 • Heb hem gekocht voor €20,00 en ik vind hem gewoon een goede racegame die goed toegankelijk is voor de casual gamer .
  Zeker is Formula one en GT5 ook goed maar Shift 2 unleashed heeft toch weer die ongelooflijke cockpitview .
  Ik vind Shift 2 Unleashed nog een betere racegame dan Gran Turismo 5 vanwege de betere en overzichtelijke memu / gelijk echt racen vanaf het begin / betere cockpitview en dat maakt deze racer de allerbeste racesim van dit moment .
 • Ook op deze game raak je snel uitgekeken zoals met iedere racer. Daar in tegen is hij wel goed en de moeite waard. En inderdaad steering assist mag wel aan.

  Dit is natuurlijk een mening, want in princiepe is een racegame houdbaar tot het vervolg. Dit dankzij timetrials en de wil om alles gold te halen.

  Ik vind het een prima game, nou moet ik wel bekennen dat ik het met een racestuur speel waardoor de ervaring nogal versterkt wordt natuurlijk. Moet toch wel zeggen dat de helm camera, net als het driften totaal niet werkt.
 • Ook op deze game raak je snel uitgekeken zoals met iedere racer. Daar in tegen is hij wel goed en de moeite waard. En inderdaad steering assist mag wel aan.
 • @ abruzzese:

  Zeker de moeite waard.
  Was even het spel beu omdat de game op een of andere manier totaal niet meer lekker stuurde. Bleek achteraf dat ik steering assist per ongeluk uitgezet had. Vindt persoonlijk noodzakelijk om deze aan te hebben te staan wil je echt van de game genieten. Zonder is het net of je drijft op water op rechte stukken. Helmcam is zeer vet in dit spel. Probeer en ervaar het maar eens.
 • Ik ben inderdaad snel uitgekeken op racegames en heb lange tijd ook geen interresse gehad in dit genre games .
  Maar als gamer zoek je wel eens afwisseling en daarom twijfel ik bij deze aankoop .
  Ik ben een type gamer van 48 jaar oud en heb toch al vele games gehad en weer verkocht , dus geen verzamelaar .
  Ik vind gamen nog wel leuk op mijn leeftijd maar speel wel vrij weinig .
  Als ik met Shift 2 een paar weken plezier heb verkoop ik hem toch wel weer .
  Ik heb altijd wel games gespeeld en zoek na mijn huidige L.A.Noire en Call of Duty Modern Warfare 2 toch een racer .
  Heb gespeeld en verkocht Grid / Midnight club LA / F1 2010 / Hotpursuit / GT5 prologeu / GT5 / Ferrari challenge / Prostreet EA .
  Misschien vandaag of morgen toch Shift 2
 • Ik heb Need for Speed Hotpursuit gekocht maar vind er toch geen klote aan omdat arcade rijgedrag en die politie achtervolgingen vind ik ook niks dus geen game voor mij en verkoop ik hem eerst ..Ik heb ook GT5 en F1-2010 verkocht omdat ze te eentonig waren .
  Nu ben ik wel geintreseerd in Need for Speed Shift 2 omdat ik gelezen heb dat deze stukken beter is dan Shift 1 .
  Is hij de moeite waard voor €20,00 ????
 • Psx-Sense:

  NFS: Shift 2 Unleashed krijgt eindelijk update 1.02


  Nu het PlayStation Network weer deels levend en wel is, is het weer tijd om updates er uit te gaan rollen voor bepaalde games. Zo ook Need for Speed: Shift 2 Unleashed, die zojuist patch 1.02 heeft mogen ontvangen op onze geliefde console.

  De patch van slechts 37MB zal lag voor bepaalde sturen verminderen om de realistische race-ervaring ten goede te komen, de verkeerde AutoLog tijden herstellen en meerdere andere kleine bugs en glitches oplossen.

  De patch zal voor PlayStation Plus gebruikers aangegeven zijn in hun berichten, maar voor de overige gebruikers is het slechts een kwestie van het schijfje in de console plaatsen.
 • Budje zet zowiezo geweldige tijden en prestaties neer.
  Is hij wel van deze planeet? :D
 • zo, die ga ik zeker niet verslaan _O_
 • Zeker cool budje. Ik doe het je niet na..
 • Wil bij deze iedereen bedanken voor de tips die ik heb gekregen om mijn driften beter telaten worden en heb voor die mensen deze vid gemaakt hoop dat jullie hem cool vinden .
  Bedankt Budje

  oh ja en hinkie als psn weer online is ga ik weer proberen je tijden teverbeteren ;)

  http://www.youtube.com/watch?v=4_zxh_q3Pw4&feature=channel_video_title
 • Voeg mij ook maar toe hoor: HinkieNL
 • Wie kan ik toevoegen, ik wil mensen in mijn Autolog. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />  Voeg me maar toe gt = Budje007
 • Wie kan ik toevoegen, ik wil mensen in mijn Autolog. :)
 • Wat betreft die Ghost mode lijkt me wel top heb ook een aantal driver duel races gereden en ben echt nog niemand tegen gekomen die het serieus wil doen das jammer .[\quote]
  zal wel even die ghost mode proberen dan..
  Hoe werkt Driver duel? is dat online 1 tegen 1? kan me voorstellen dat er dan erg veel bij zitten die je de eerste de beste bocht eruit willen rammen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren