1. Silent Hill: Shattered Memories

Re: Silent Hill: Shattered Memories

Oh my fucking god, dit is te gek!!!!
 • Oh my fucking god, dit is te gek!!!!
 • Wow, daar hoopte ik op :'D. ik heb nog nooit een Silent Hill gespeeld dus ik heb deze nog liever dan een nieuw deel :D .
 • Klinkt goed :D
 • Impressie van IGN
  Screenshots van IGN
  Interview van IGN

  Had bij de aankondiging weinig interesse in het spel, maar na het lezen van die impressie… Hij staat nu op nummer één op mijn wachtlijstje. :'D
 • Als je er in een paar uur doorheen ben dan hoef ik niet fullprice ervoor te betalen, maar excited yes I am
 • Eurogamer is een kritische site als die de game zo hoog geven zal het waarschijnlijk wel een prima game zijn :D
 • Kleine impressie maybe? :P
 • Nou ik werd toch flink verrast.  Ik heb over het uitspelen trouwens een uurtje of 10/11 gedaan. Maar dat kwam voornamelijk omdat ik soms vastzat en het vertikte om een walkthrough erbij te pakken. Maar het is zeker een goede game, een van de betere 3rd-party Wii titels. Ik ben best wel onder de indruk van het verhaal volgensmij heb ik nog geen games gespeeld die zo goed in elkaar zaten iig. Wiimote wordt goed gebruikt. Grafisch ziet het er goed uit, lekkere creepy sfeer door leveldesign en goede muziek. Kent wel zijn fouten dat wel. De nightmare world is niet altijd goed gedaan. Die dingen afschudden werkt ook niet goed. De Wiimote registreert dan opeens niet meer goed. Mijn enige kritiek op de controls gelukkig. Ook is hij wel aan de korte kant het verhaal had wel wat langer door mogen gaan.
  Ik ben het niet eens met die kritiek dat de gewone wereld niet eng is of dat er niks gebeurd. Je krijgt daar vaak SMS'jes en er gebeuren ook vreemde dingen. Maar ik liep ook constant met het idee rond van 'of fuck als ik nu maar niet weer in de nighmare world terechtkom. Ik noem een voorbeeld:  Aanrader. I want more. Heeft deze game een beetje goed verkocht ik heb daar nooit wat over gehoord. Vgchartz zegt 850k(voor alle versies) dat is beter dan Homecoming maar de PS3 en 360 krijgen een vervolg? :(

  Hoe valt dit eigenlijk te vergelijken of niet te vergelijken met het origineel? ik heb begrepen dat de NW van het origineel een roestthema had en dus ook geen ijs? Is er verder nog iets echt anders?
 • Ik vond die in de school veruit het leukste :) De eerste (en enige keer) dat er ook wat taktiek bij kijken. Toen merkte ik ook voor het eerst op dat je ook in die kluisjes kon kruipen: twee keer gedaan in de hele game.

  Het grootste gemis in deze verder fantastische game, zijn het gemis aan 'echte vijanden' buiten de ijshel.
 • Die nightmares gaan je nog heel erg vervelen haha
  wat een eentonige saaie shit wordt dat
  de rest is wel tof
 • Stelt niet zo heel veel voor. Ik blijf het vooral een game vinden waarbij je stiekem onwijs hoopt op een vervolg…..waarbij ze er wel alles uithalen ;) Niet dat het slecht is, in tegendeel, alleen er had meer ingezeten.
 • Mooie boxart.
 • Jongens ik heb het spel gekocht.. en ik dacht na een paar dagen spelen dit spel moet weer/meer onder de aandacht komen!

  Want volgens mij is het spel wat ondergesneeuwd (letterlijk!) en dat verdient het niet, want het is topper.. dus zoeken en kopen! beste medegamers..
 • Je kunt de puzzelstukjes nu al langzaam bij elkaar pakken eigenlijk…

  Die scene in het ziekenhuis is ook vrij awkward maar wel awesome ja :lol:
 • :P

  Zo grappig is het nou toch ook weer niet hoewel ik wel overeenkomsten zie. Ik zweer dat ik een van hen me over mijn hoofd aan het aaien was toen ik daar dood op de grond lag wtf :P En ze beginnen nu ook te veranderen zie ik het lijkt wel alsof hun huid opzwelt? In ieder geval is het echt vaag  Echt een vette game op het vijanden afschudden en de route vinden kan ik geen minpunten bedenken. Ik heb niet meer zulke goed gebruikte Wiimote controls meer gezien sinds Metroid Prime 3 en Red Steel 2. Good thing…
 • Daar kom je nog later achter :]
 • 'Het lijkt de PvdA wel" _O-

  + 1 Siebe, +1.
 • ik heb 'm ook maar eens gehaald. Hij is nu 19 euro bij de Makro en voor die prijs kon ik hem niet laten liggen.

  Anyway, I like it :) Het heeft zo'n creepy sfeer wat ik nog niet vaak ben tegengekomen in games. Ik ben al wel een paar keer flink geschrokken in de game.


  En die 'dingen'. Het zijn een soort naakte, kale mensen met een soort vleeslaagje eroverheen. wtf zijn dat voor een dingen? Mijn enige SH ervaring tot dit spel was de film(die ik best leuk vond) en daar kwamen ze ook in voor. Kom ik daar later nog achter? Ze doen trouwens wel vreemd ze proberen me te pakken maar ipv dat ze me bijten of zoiets lijkt het alsof ze me doodknuffelen. Het lijkt de PVDA wel :P En Dr. Kaufman is vaag met zijn rare vragen.

  Is er nog iets dat ik moet weten. Over bepaalde keuzes of zoiets of moet ik dat allemaal maar zelf bepalen?
 • Die korte eerste playthrough (rond de zeven uur) is eigenlijk nog maar het begin. Wanneer je een tweede start is het weer zo anders (ligt eraan welke antwoorden je geeft) dat het op bepaalde punten qua karakter trekjes, sms'jes, voicemail berichten etc. weer helemaal anders is.

  Daarnaast, 5 mogelijke eindes. Een van de beste Wii titels die aangeboden wordt door derde partijen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren