1. Simpele PC Vraag

Re: Simpele PC Vraag

Zal ik natuurlijk zo proberen. toch heb ik het gevoel dat er iets misgaat met de voeding als de diskette is aangesloten. en dat daarom de diskette ook niet word weergegeven als de computer wel goed boot. en de diskette word weergegeven als de computer niet goed boot.
 • Zal ik natuurlijk zo proberen. toch heb ik het gevoel dat er iets misgaat met de voeding als de diskette is aangesloten. en dat daarom de diskette ook niet word weergegeven als de computer wel goed boot. en de diskette word weergegeven als de computer niet goed boot.
 • Heb je de recovery disk van Windows al geprobeerd?
  Deze in de cd-lade plaatsen, daarna booten en op repair drukken.
  Kijk maar of dat eens helpt.
  Denk niet dat het diskette station of de voeding schuldig zijn.
 • geprobeert. vind mijn diskette soms wel en soms niet?! nja kast open gemaakt. afgekoppelt, en diskettestation het raam uit gesmeten. werkt nu wel beter. maar toch nog even afwachten of er toch nog iets uitkomt.
 • Zoek eens in je bios of je diskette station nog herkent wordt. Wijzig gelijk maar je boot order door de diskette station weg te halen, dan hoef je het zelfs niet er uit te halen :P
 • Beste IG'ers

  sorry als dit hier niet thuishoort etc!

  Sinds kort is mijn computer een beetje raar aan het doen. deze pc is wel iets veroudert dus ik weet niet of het hier aan ligt.

  Sinds kort als ik mijn computer opstart laad mijn pc tot na ''Windows Starting'' (windows 7) wanneer het logotje voorbij is en de muis in zicht is in zwart scherm om zich klaar te maken voor windows 7 helemaal te starten blijft mijn pc gewoon vasthangen en kan ik niks anders doen dan de computer uit te schakelen met de knop op de voeding. als ik erna mijn computer weer opstart krijg ik het ''streepje voor cd te booten etc'' (die ik normaal niet krijg) en gaat het weer verder naar ''Windows Starting'' en dan werkt de pc wel weer normaal.

  Maar wat me opvalt is dat de Diskette station niet te vinden is in ''Deze Computer''. Vraag me niet waarom ik een diskette station erin heb zitten. heb deze al sinds 2006 erin zitten.

  Mijn vraag is dus ''Wat kan dit zijn?''
  -Diskette station dood? (wat overigens niet uitmaakt, gebruik dat ding nooit maar nooit echt reden gehad om het eruit te halen)
  -Iets met de voeding?

  Misschien toch maar overwegen om de diskette eruit te gooien..

  p.s google heb ik geprobeert!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren