1. Singeplayer...

Re: Singeplayer...

Als ik in mijn eentje game dan speel ik meestal de single player ;)
 • Als ik in mijn eentje game dan speel ik meestal de single player ;)
 • Ligt aan het soort genre maar singleplayer vind ik nog steeds het belangrijkst. :)
 • Singleplayer om echt in een game te "verzinken", een spelervaring krijgen waar het eigenlijk om draait. Multiplayer is naar mijn mening aardig belangrijk (ligt wel aan het genre), bv pc shooters koop ik niet als er geen (goede) multiplayer in zit. Eerst singleplayer spelen, om vervolgens nog ontzettend veel replay waarde te hebben door een toffe multiplayer te spelen = win. Maar een multiplayer only game zou ik niet heel snel kopen (op een paar uitzonderingen na natuurlijk, bv Battlefield). Dus ik vind beide belangrijk (en het liefst, bij consoles, naast een goede singleplayer een "offline" multiplayer en online)
 • ik vind een game zonder goede singeplayer eigenlijk geen fock aan, je zal toch niet altijd zin hebben om online te gamen of je kan online niet eens betalen ofzo, dan ben je toch afhankelijk van een goeie singeplayer
 • Cruciaal voor een goed spel

  Ik koop sommige spellen wel voor MP (CoD2, BF2)
  maar heb zat spellen die ik gewoon lekker in mijn eentje wil spelen.
 • Hangt er van af. Er zijn ook Multiplayer games die hun gameplay waarde danken aan de multiplayer. Om er een paar op te noemen: Joint Operations, Mario Party, Donkey Konga en andere dans/zing/spring spelletjes.
 • Ligt eraan met wat vor soort spellen. Met een RPG is een SP wel cruciaal natuurlijk. Eigenlijk voor elk spel, want zo'n onlinegamer ben ik niet.
 • Kvind online gamen veel leuker, nieuwe mensen ontmoeten. Met andere mensen kun je gewoon veel meer plezier hebben dan als je alleen speelt. Singleplayer vind ik overigens ook wel best, kwil niet bij elke game die ik speel online tegen anderen strijden, beetje relaxed verhaal lijntje aflopen is ook wel leuk.
  precies mijn woorden :)
 • Kvind online gamen veel leuker, nieuwe mensen ontmoeten. Met andere mensen kun je gewoon veel meer plezier hebben dan als je alleen speelt. Singleplayer vind ik overigens ook wel best, kwil niet bij elke game die ik speel online tegen anderen strijden, beetje relaxed verhaal lijntje aflopen is ook wel leuk.
 • De singleplayer is voor mij het belangrijkste van de game. De reden waarom ik een game aanschaf. Ik heb nog nooit online een multiplayer spel of MMORPG gespeeld en ben het voorlopig ook niet van plan. Aangezien ik weinig tijd heb om te gamen moet het voor mij een doel hebben. Ik speel dus een game omdat ik het einde van een verhaal wil bereiken net alsof je een boek leest. Mijn collectie bestaat dus voornamelijk uit rpg's, adventure's en platformers. Hierin is een multiplayer niet belangrijk.

  Co-op daarentegen vind ik wle leuk, en ook party games kunnen mij wel bekoren. Maar dit is niet de reden waarom ik games heb. Af en toe co-op met mijn zusje of een party game met mijn zusje, of een beat em up is leuk. Maar bij de meeste games niet van belang.
 • Tja, ik heb weinig echt gamende vrienden hier, dus word ik een beetje gedwongen om SIngle Player te doen. Vind ik meestal ook leuker eigenlijk. Klinkt mischien gek, maar zelfs met Mario Party kan ik me in mijn eentje uuuuren vermaken, ook al heb ik alle delen helemaal dood gespeeld (op 3 en Advance na). Met vrienden erbij word het natuurlijk wel leuker. :)

  Single Player en Multiplayer liggen bij mij eigenlijk op een lijn. Alleen doe ik vaker single player omdat ik dus weinig keus heb. ;)
 • Ik vind single player eigenlijk het belangrijkste van de game. Daarna komt multiplayer. In SP moet je zeg maar het verhaal hebben en in MP (bij schietspellen dan) het knallen!
 • Ik heb duidelijk een voorkeur voor single. Dat zijn de games waarin je echt wordt meegezogen in het verhaal, etc.

  Voor multiplayer zorg ik dat ik een paar toppers heb om te spelen als vrienden langs komen (Mario Kart, SSBM), maar verder maak ik daar geen geld aan op. Een multi-player mode in een single-player game zal ook niet de doorslag zijn of ik die game wel of niet ga kopen, of zo.
 • ik vind singleplayer net zo belgnaerijk als multiplayer.. ze boeten beide goed zijn als je het perfect spel wilt hebben IMO. Hoeft niet bij elk genre hoor… maar bij een FPS vind ik singleplayer als Online bijna even belangerijk. Bij RPG's enzo niet natuurlijk.
 • Het ligt eigenlijk aan het spel, ze hebben allebei wat. Ik kan me echt vele uren vermaken met een top multiplayerspel zoals SSBM, en de pure fun die je dan ervaart overtreft meestal die van singleplayergames. Aan de andere kant weten singleplayergames je meer te betrekken bij het spel, vanwege het verhaal, dingen die je doet etc. Ze geven een grotere beleving. Aldus heb ik geen voorkeur voor een bepaald soort.

  En co-op ownt inderdaad :D.
 • Single player is in geen enkele mate iets wat 'extra' is.

  Multiplayer komt misschien toffer over, maar dit komt door de interactie met andere mensen. Wil je werkelijk weten wat een spel (of ontwikkelaar) in huis heeft, dan zul je de single player moeten spelen.

  Een online only spel is op zich wel tof hoor, maar bied niet dezelfde garantie dat het ook daadwerkelijk je geld waard is. Online omstandigheden zijn variabel en kunnen, door cheaters e.d., helemaal uit de hand lopen.

  En soms heb je ook helemaal geen zin in andere mensen, maar om met je mytische krijger gewoon even de plaatselijke (monster) populatie te verdunnen. Of even lekker eenzaam rond te wandelen -siteseeing :P- in een (pseudo-)droom.
 • Ja echt waar, het is juist de online co-op die ontbreekt. ;)
 • Huh, serieus?
  Dan ga ik hem alsnog halen, hij is geloof ik flink afgeprijst laatst.
 • Halo vond ik prachtig in co-op, jammer dat Halo 2 alleen online co-op had, toch barcelona1007? Want anders had ik hem zeker wel gekocht. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Halo 2 heeft ook gewoon offline co-op hoor, gezellig samen in één ruimte. :)
 • Multiplayer tegen mekaar vind ik bij Soul Calibur en andere beat em ups wel erg leuk.
  Ik kan me serieus dagen ermee vermaken met een groep vrienden.
  Maar co-op vind ik bij FPS erg tof, heerlijk om op de bank samen te werken en te overleggen over hoe en wanneer daar en daar in te vallen en dergelijke. Halo vond ik prachtig in co-op, jammer dat Halo 2 alleen online co-op had, toch barcelona1007? Want anders had ik hem zeker wel gekocht. TimeSplitters 2 was ook weer zo'n geniaal spel voor co-op.
  Maar dat is sowieso een groot multiplayerfestijn :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren