1. SingStar for PS3

Re: SingStar for PS3

Hmm nee, sowieso niet naar september. De ontwikkelaars zeiden ook dat ie iig zo goed als af was hé.
 • Hmm nee, sowieso niet naar september. De ontwikkelaars zeiden ook dat ie iig zo goed als af was hé.
 • Ik dacht dat hij verschoven was naar september … ?
 • IG:

  Sony: 'Sommige mensen hebben 900 SingStar-liedjes gekocht'


  Er zijn SingStar-spelers die in totaal al meer dan 900 liedjes voor de zing- en dansserie in hun bezit hebben. Dit maakte uitgever Sony bekend aan Eurogamer.

  Hoewel het slechts om een handjevol mensen gaat dat dusdanig veel extra nummers heeft gekocht, zijn er volgens Sony wel honderden spelers die meer dan 500 liedjes hebben gedownload. De uitgever liet weten dat 27 procent van de SingStar-spelers meer dan 40 losse nummers aanschaft. 64 procent heeft er meer dan 10 gekocht, 69 procent meer dan één. Een los nummer kost vaak iets meer dan een euro.

  Sony kondigde deze week een nieuw deel in de serie aan, SingStar Back to the 80's, opnieuw een SingStar-spel met dit keer liedjes uit de jaren '80. Welke nummers de game bevat, is nog niet bekend. Back to the 80's ligt nog voor kerst van dit jaar in de winkels voor PlayStation 3.

  Damn..
 • De webcam van de 360 pakt ie wel, dus wss je Logitech ook. Gewoon proberen ! :)
 • Heeft iemand ervaring met het aansluiten van een "gewone" webcam (Logitech) aan de PS3? Want dan kan ik in ieder geval een aantal suffe achievements behalen van dit spel :)
 • Kan ik de beelden die ik heb opgenomen met de PS eye ook op USB-stick zetten?
 • Naar mijn weten wel.
 • Als ik liedjes download komen deze dan ook voorbij in de carrousel tijdens een wedstrijd?
 • Ik heb er geen ervaring mee, maar volgens mij kun je ze niet op je hardeschijf zetten. Als je ze wilt gebruiken moet je dat tijdens de nummers selectie doen. (dmv de knop select).
 • Ik heb nu singstar voor de PS3, ik heb ergens gelezen dat je singstar discs van de ps2 op je harde schijf kan zetten. Is dit waar? en zijn deze dan in de ps3 game te gebruiken in de liedjescarousel als je wedstrijd tegen elkaar doet? mvg.
 • The Roof is on Fire? <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Juist… en meer van die puberale nummers van hun. Mijn vriendin kan de meeste nummers ook gewoon zo meezingen. Natuurlijk is er genoeg ander leuk aanbod, maar dat zou het feest compleet maken :)
 • Ik heb gelukkig bovengenoemde problemen niet ervaren tijdens het shoppen rond de kerstdagen.

  Het leek wel of ik dit hele weekend problemen had met PSN. Vooral zaterdag knalde ik er spontaan uit tijdens het spelen. Ook kon ik gegeven moment niet meer online spelen met Tekken 6 bijvoorbeeld (terwijl ik wel was ingelogd op PSN).

  Trouwens ik zou wel nummers van de Bloodhound Gang willen zien in de lijsten van Singstore.
 • Zo inmiddels ook een aantal nummers gedownload (Nederlandse lalmeuk en een aantal ragnummers ahoi!). Nu vraag ik mij echter af of het mogelijk is om 1 library te maken met al je singstar nummers. Dus kan ik mijn nummers van pop editie en deel 3 in 1 playlist zetten of moet ik met de discs blijven swappen?
 • Gister 5 nummers gekocht via de Singstore.

  Wel een drama om daar een beetje fatsoenlijk te winkelen. Eerst viel de verbinding weg waardoor ik weer opnieuw mocht beginnen met het zoeken van de nummers. Daarna werd mijn code van het beginnerspakket niet geaccepteerd. Vanavond nog nader onderzoek naar de oorzaak hiervan. Ook scrollen in de lijst van alle nummers ging erg traag en het reageerde allemaal erg traag als ik een knop indrukte…

  Maar aan de andere kant was ik onder de indruk van het aanbod. Vooral hits uit de 80's spraken mij erg aan. Collectie zal zeker vaker worden aangevuld met nummers van de store.
 • Het is al voor mekaar. :P Had een externe HD geregeld.

  Had achteraf gezien 12 gig. aan Singstar data. Aan dlc stond er +- 18 gig op. En voor 9 gig. aan save game's/muziek ed. Het hele ritje duurde 4 uur. Maar goed, nu heb ik 500 gig. Laat de volgende sing-store update maar komen !
 • Nee hoeft niet, je kan alles probleemloos opnieuw downloaden.
  Is Singstar content aan je Ps3 gekoppeld ?! ( niet HD )

  Ik heb 10 gig. aan Singstar pruttel op de HD staan.
  Denk dat ik dan maar eerst een externe HD ga regelen van WD en die fat32 formateren. Zodoende kan ik de map Singstar in een keer op de nieuwe HD zetten.

  Maar ook mooi dat je alles opnieuw kan downen.

  Singstar is gewoon aan je account gekoppeld, aankopen gaan ook in principe gewoon via de store en zoals voor alle andere items uit de store geldt, je kan het op max 5 PS3's knallen. Dezelfde regels dus.

  Het is absoluut aan te raden om een externe HDD te regelen, even eentje lenen. Die hoeft niet perse geformatteerd te zijn hoor. Je kan iedere USB stick of externe HDD gebruiken voor een back-up, zolang er maar genoeg ruimte op staat. Alles wat je wist moet je opnieuw downloaden en/of installeren. Ik heb niet eens zo veel games, en ik ben er een paar dagen mee bezig geweest.

  Dus leen van iemand een 80 GB+ HDD, maak daar een backup op. Vervolgens sodemieter je alles behalve je savegames en accounts e.d. van je oude PS3 HDD, en maak je daar ook een backup van op een USB stickje, aan 1 Gig heb je dan meer dan genoeg. Dan heb je iig je savegames nog wanneer het fout gaat bij je grote backup.

  Savegames niet handmatig gaan kopieren he, dat werkt bij sommige games niet, gewoon alles via de backup tool doen.
 • http://bashers.nl/hoe-een-playstation-3 ... -vervangen

  Misschien op deze manier wel Tidow ?!
 • Naar een andere Ps3 wel inderdaad, maar als je de content weer op dezelfde Ps3 terug-zet niet toch ?!

  Account gegevens ed…is Ps3 gekoppeld naar mijn weten.
  ( staat op het interne &quot;schijf&quot; van de Ps3 )


  Hmm ik kon m'n savedata niet eens op m'n externe harde schijf zetten…
 • Naar een andere Ps3 wel inderdaad, maar als je de content weer op dezelfde Ps3 terug-zet niet toch ?!

  Account gegevens ed…is Ps3 gekoppeld naar mijn weten.
  ( staat op het interne "schijf" van de Ps3 )

 • singstar content zit toch een kopieer beveiliging op?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren