1. Skylanders: Spyro's Adventure

Re: Skylanders: Spyro's Adventure

Ik heb het geprobeerd, maar ik kan er werkelijk geen touw aan vast knopen. :S Het doel van je topic is mij ook niet duidelijk.

Probeer eens een informatieve en neutrale openingspost te maken, kijk voor wat voorbeelden eens door andere topics.
  • Ik heb het geprobeerd, maar ik kan er werkelijk geen touw aan vast knopen. :S Het doel van je topic is mij ook niet duidelijk.

    Probeer eens een informatieve en neutrale openingspost te maken, kijk voor wat voorbeelden eens door andere topics.
  • Vandaag Skylanders: Spyro's Adventure in huis gehaald voor de kids, maar ik vindt hem zelf ook geweldig. Alleen mag ik niet aan de popjes van de kids komen want hun voortgang en gegevens zijn opgeslagen in dat poppetje. WTF, ik geloofde dat niet maar het lijkt echt waar te zijn dat de voortgang in dat poppetje op het draadloze plateau wordt opgelagen. Ze kunnen ook met dat poppetje naar hun vriendjes op welk eender andere console gewoom hun poppetje inzetten. Geniaal systeem.
    Verder moet je de verzameling poppetjes wel uit gaan breiden, 8 minimaal, om over alle elementen te beschikken. Geniaal systeem, ook voor de portomonee, maar dan weten we in ieder geval wat sinterklaas moet gaan brengen ;)

    Moet zeggen dat het starterspakket erg uitgebreid is voor dat geld. Draadloos plateau met gekleurde led verlichting, batterijen en usb stickje inbegrepen, drie poppetjes, en de nodige kaartjes die bij de poppetjes horen. Alles ziet er zeer verzorgd uit en oogt niet als goedkope rommel.

    De SP kan men offline coop doorlopen op het gehele scherm. Dat is ook helemaal in de roos.


Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.