1. Solforge

Re: Solforge

Klinkt tof! Maar hoe gaan ze hier dan geld aan verdienen? Ingame ads?
 • Klinkt tof! Maar hoe gaan ze hier dan geld aan verdienen? Ingame ads?
 • Eerste screenshots


  Please note that these cards are NOT finalized in their templating. It is a common tactic for designers to use placeholders like [This] and "me" in card text boxes because the names of cards change during development so using the card name itself (as is standard in top TCGs) creates more work and possible confusion. Thus, the final templating isn't done until the last stages of development.

  This is what it is like to see behind the scenes into the design process! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
 • Ze zitten na ruim 2 dagen op $50.000, dus het gaat goed. Doel is trouwens $250.000. Hieronder een plaatje van de stretch goals:

  Bovendien heeft Brian Kibler (een van de ontwepers, ook verantwoordelijk voor WoW TCG en Ascencion. bovendien Hall of Fame Magic speler) een stream Q&A gehouden die hier nog een keer te zien is:
  http://www.twitch.tv/bmkibler/b/327076794
 • Klinkt tof! Maar hoe gaan ze hier dan geld aan verdienen? Ingame ads?
  Zoals ik zei kan je ook gewoon boosters (en andere producten, zoals starterpacks) kopen met echt geld. Op die manier gok ik dus.


 • Ik vond deze interessant genoeg om te delen. Het team achter Ascension (cardgame met een hele rits awards achter de kiezen) is bezig met een nieuw project: Solforge. Dit wordt een compleet nieuwe trading card game die alleen online gespeeld kan worden. Ze hebben hier de hulp van Richard Garfield (bedenker van Magic: The Gathering) ingeroepen.

  Op dit moment zijn ze bezig met geld inzamelen om het project te starten. Je kan er alles over vinden via deze link: http://www.kickstarter.com/projects/196 ... -card-game

  Ik zelf heb $25 gedoneerd. Het lijkt me een erg leuk idee en als de mensen achter Ascencion en Richard Garfield samen gaan werken kan het alleen maar awesome worden :D

  Het spel moet uiteindelijk free-to-play zijn en komt uit voor PC en iOS. Volgens de makers wordt het ook echt free-to-play, dat wil zeggen dat je ingame geld kan verdienen om boosters aan te schaffen. Uiteraard bestaat daarnaast de mogelijkheid om de boosters te kopen met echt geld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren