1. Sony klantenservice = god

Re: Sony klantenservice = god

@Gamemail

Ok bedankt ik kon het op de site van Playstation zelf niet vinden als ik klantenservice klikte gebeurde er gewoon helemaal niets.
 • @Gamemail

  Ok bedankt ik kon het op de site van Playstation zelf niet vinden als ik klantenservice klikte gebeurde er gewoon helemaal niets.
 • Kun je vinden op YourPSP.com, hulp en advies, problemen oplossen en dan klantenservice en meer.

  Anyway, nummer = 0495 574 817 !
 • Kan iemand mij hier het nummer van de klantenservice van Sony Playstation geven want ik kan het nergens vinden, alvast bedankt.
 • lol denk dat een advocaat duurder is dan dat je een nieuwe betaald <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Niet als je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. In dat geval zou ik die erop zetten. En je zou kunnen overwegen om de consumentenbond in te schakelen.
 • Ik heb mijn PSP zojuist weer opgestuurd, had netjes een nieuwe gekregen van Sony maar deze had drie luie witte pixels die ik niet wakker kon krijgen (ze raadden me aan een pixelfixer te doen enzo maar dat werkte niet). Dus nu weer opgestuurd, wordt er toch wel ziek van hoor opsturen weer week wachten…
 • lol denk dat een advocaat duurder is dan dat je een nieuwe betaald :)
 • Sony klantenservice god???

  Ik heb net bij mijn PSP geconstateerd dat mn glasplaat aan de binnenkant is gebarsten…terwijl ik er ontzettend zuinig mee om ga, dus aan mij kan het niet echt gelegen hebben..

  Ik de klantenservice bellen… zeggen ze dat het buiten de garantie valt en dat ik 130 euro moet betalen voor een nieuwe!!

  Dat is toch belachelijk??

  Ik stuur er in ieder geval een advocaat op af :)
 • sony kan het dus nog steeds :)
 • Sony is bij mij geen god, Sony camera duurde 3 1/2 week en die Spidy umd nog steeds niet binnen.
 • btw: SPiderman 2 binnen op UMD… binnen een maand na registratie… redelijk toch?
 • Ik heb mijn PSP in totaal al 3x omgeruild, waarvan 1x dat ik 1 week zonder PSP zat…
  Maar ik wil gewoon een goede dus ik hou nog even vol.
 • de dode pixels zijn bij de psp zijn hardware foutjes maar die zullen in de volgende versies wel weer verholpen worden.. en als je er nog geen hebt zou ik zowiso wachten tot er een betere en goedkopere uitkomt
 • Ik zeg gewoon dat het maar met spoed moet voor Sinterklaas :P, stuur hem denk ik maandag gewoon weer terug, anders 2 weken spelen die pixels gaan toch niet weg denk ik zo..
 • Ze moeten die dingen gewoon testen voor ze uitgeleverd worden.. Je kunt ze in de winkel zelfs niet eens testen.. te gek voor woorden eigenlijk.. het is niet iets van vijf euro dat je koopt…

  Die vriend van me heeft ook met de klantenservice van Sony gebeld of hij straks een getest exemplaar kon krijgen om te voorkomen dat de hele geschiedenis zich zou gaan herhalen, maar dat kon niet omdat Sony een verzegelde PSP af moet leveren aan de winkel waar de PSP is afgehaald.

  Wat je straks krijgt is dat mensen na 3 keer opsturen zich maar laten afschepen met een PSP met 2 of 3 dode pixels omdat ze het apparaat anders telkens zo lang kwijt zijn. Ik kan hier pislink van worden…
 • Ik vind het niet meer dan normaal dat een nieuwgekocht apparaat met defecten door de fabrikant wordt omgeruild. Dat je er nog 10 werkdagen op moet wachten is eigenlijk zelfs schandalig. Je zou in de winkel gewoon een nieuw apparaat moeten mee krijgen.

  Een vriend van me is zijn PSP nu al 3 weken kwijt. Eerst moest de winkel waar hij hem gekocht had een afspraak maken voor de omruil. later bleek dat hij niet werd omgeruild maar opgehaald. Dit ophalen gebeurde dus ongeveer 1,5 week nadat hij em daar gebracht had. Nu is het ding dus al een week bij Sony en nog steeds heeft ie niet kunnen spelen op zijn nieuwgekocht speeltje van 250 euro… echt zwaar bagger hoor.

  Nu ga ik echt Nintendo hier in de kont lopen kruipen ofzo, maar mijn vriendin kocht haar DS bij Dixons en had 2 dode pixels. Na een telefoontje van de Dixons man naar Nintendo werd het apparaat gewoon in de winkel omgeruild.. Zo hoort het te zijn IMO.
 • Ik heb gister mijn nieuwe binnengekregen, was blij dat het maar 1 weekje duurde. Nadeel dat er 3 luie pixels opzetten. Heb al gebeld en ze zeiden dat ik eerst moest proberen een PixelFixer te runnen (zo'n beeld dat in van die kleuren flitst). Daar is 'ie nu mee bezig en 1 kleinere dode pixel is wel al weg. De andere 2 grotere nog niet. Maar goed, hij draait pas een uurtje en je moet hem 4 uur ofzo laten lopen.. Ben benieuwd!
 • Ik moest 26Dagen wachten. ARGGGG

  Damn, nou dat laat ik niet gebeuren, als ik hem eind volgende week niet terug heb bel ik ze zeker op.
 • Ik ben blij dat mensen het ook zeggen als er iets positiefs is gebeurd ;)
 • Om hem op te stuuren voor een nieuwe moet je dan je aankoopsbewijs nog hebben ?

  Dat ligt eraan. Zolang je nog garantie hebt, EN je hebt de originele aankoopbon nog, dan heb je 1 jaar garantie. Dan is het opsturen en ontvangen gewoon gratis.

  Heb je echter geen bon meer, OF is je garantie verlopen, dan kun je hem alsnog opsturen. Dan zul je wel moeten betalen, wat dus niet hoeft als je in bovenstaande categorie valt :)

  Hoe dat met de PSP zit weet ik niet precies, maar voor zo'n *geen garantie-geen bon* reparatie betaalde je voor de PS2 iets meer dan 100 euro.
 • nee, het is niet relevant voor het onderwerp, als je een vergelijkingstopic wil maken ga je gang maar geen sony vs nintendo in mijn topic over sony's klantenservice.

  Het is niet sony vs nintendo. ik kom met feiten aanzetten dat sony zijn service kut is. Jij hebt geluk dat jij je PSP snel terug hebt gehad. Vele anderen niet. En die vele negatieve dingen mogen niet schuilen achter een paar positive dingen.

  Die feiten wil ik dan wel eens weten, ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaring met de klantenservice:
  - ze konden me over de telefoon vertellen hoe ik mijn router het best kon instellen voor network gaming
  - mijn ps2 ging stuk (nog binnen garantietermijn) men kwam het apparaat thuis ophalen en tegelijkertijd brachten ze een nieuwe mee, inclusief gratis controller (dat laatste kan een fout zijn geweest natuurlijk)
  - Ik had de afstandsbediening gekocht voor de ps2 en de software wilde niet installeren op de mem card 1 telefoontje en 2 dagen later had ik een nieuwe werkende disc binnen.

  Maar goed dit is puur persoonlijk natuurlijk. Misschien waren mijn problemen standaard procedure en was het toendertijd niet druk of wat dan ook…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren