1. Soulcalibur V

Re: Soulcalibur V

Een fighter is naar mijn idee ook niet de volle mep waard. Qua content en ontwikkeling komt het niet in de buurt van andere games. Als je een echte fan bent, maakt dit natuurlijk helemaal niets uit.

SFIV is voor mij de laatste full price fighter, vanaf nu wacht ik dat ze goedkoper zijn. :)
 • Een fighter is naar mijn idee ook niet de volle mep waard. Qua content en ontwikkeling komt het niet in de buurt van andere games. Als je een echte fan bent, maakt dit natuurlijk helemaal niets uit.

  SFIV is voor mij de laatste full price fighter, vanaf nu wacht ik dat ze goedkoper zijn. :)
 • Ik heb het gevoel dat deze game niet zo goed gaat verkopen en daardoor snel afgeprijsd zal worden.
 • Ik heb de game ook voor 25 een paar weken terug gehaald.
 • Ik zie dit spel gewoon voor 25 euro liggen in de winkels niet normaal dit. Heb ik er 55 euro voor betaalt en 2 a 3 maanden later is het 2 keer zo goedkoop.
 • Nice. Dan misschien maar scoren voor 25 euri.
 • Heeft dit spel een online pass ?!

  Nee. :)
 • Heeft dit spel een online pass ?!
 • Ik heb gister het spel gekocht en heb de story mode al uitgespeeld, tot nu toe is het beter dan ik had verwacht maar ik moet nog online spelen voordat ik een cijfer kan geven.
 • Ik was van plan om deze game bij de release te halen maar heb het bij een vriend gespeeld en vind het geen volle prijs waard ik wacht wel 2 maanden dan vind ik het spel vast wel ergens voor 30 euro.
 • Sinds deel 3 is de serie alleen maar minder geworden imo.2 heb ik wel honderd uur gespeeld als het niet meer is.

  Deel 1 250 uur. Als je nog geen DC hebt moet je het zeker eens overwegen imo.
 • Het niveau online begint nu wel toe te nemen. Kom nu steeds meer gasten tegen die er echt wat van kunnen. Wel frustrerend om te zien dat wanneer er iemand net voor het einde leaved, je geen punten krijgt. Blijft me verbazen hoe triest mensen soms zijn op xboxlive. :S Verliezen ze gewoon op basis van minder kwaliteit gaan ze irriteren en vlak voor het einde weg. :S

  Verder geniet ik met volle teugen van deze game. Kan steeds beter spelen met Xiba, maar mis nog wel echt een 2de personage waar ik ook goed mee wil/ga zijn. Twijfel nog te veel.
 • Sinds deel 3 is de serie alleen maar minder geworden imo.2 heb ik wel honderd uur gespeeld als het niet meer is.
 • Klopt, maar dacht misschien is het toch nog een fantastische game geworden en is het zonde dat ik zou wachten. Maar nu ik het gespeeld heb en niet echt overtuigd ben geraakt weet ik het zeker :P
 • Dan zou je jezelf ook tegenspreken. :P
  Ja dan wacht ik helaas ook tot de game goedkoper is, want ik wil ook een survival mode.Dat online gebeuren kan mij verder ook wel gestolen worden.

  Ik heb alweer de nodige uurtjes in deel 2 zitten. Vandaag de dag nog prima speelbaar !
 • Vanavond gespeeld bij een maat van mij en moet zeggen ben zelf niet echt heel erg overtuigd. Het is een leuke game geworden, maar denk dat ik het zelf niet voo de volle pond ga halen.
 • Nog even wat hele toffe gameplay neerzetten. Ben er nu echt helemaal klaar voor! Hoop dat ik hem woensdag al kan scoren bij de MM, ben dan toevallig even in de stad!! fingers crossed!!

  Genoeg gepraat,hier de gameplay. Heerlijke exhibition match tussen Yoshimitsu vs Harada TEKKEN. Enjoy!!
 • Hij is binnen! :D Heb net even een uurtje gespeeld. Gauw de arcade mode doorgespeeld met Xiba. Wat een tof character is dat, kon er al vrij snel mee uit de voeten. Vecht toch wel flink anders dan Kilik. Verzacht de pijn van het ontbreken van diezelfde Kilik, wel een beetje. Wat me snel opviel, was dat het er top uit ziet! Het ziet er zeer gelikt uit. Het vechten voelt heerlijk vertrouwd aan. Het versnelde tempo merk je direct en is heerlijk. De Critical Edges zijn vrij makkelijk uit te voeren, maar mis je ook wel snel wanneer je een hit nodig hebt. Dit systeem moet zich gaan bewijzen online en kan ik nu niets zinnigs over zeggen.

  Verder even 2 Quick battle potjes gespeeld. Dat was wel tof, ala modes bekend in Tekken 6 en de mode van Virtua Fighter 5. Veel verschillende characters met hun eigen difficulty level, waar je uit kan kiezen om pot na pot tegen te vechten. Wel tof dat ze het aangekleed hebben door de wereldkaart te gebruiken en de indeling per continent/regio te maken.

  Story ook even 1 episode gespeeld. Hier kan ik vrij weinig over zeggen nog. Verhaal is voor mij ook totaal niet boeiend. Je speelt hier met Patrokolos, waar dit deel stiekem om draait, en volgt zijn verhaal. Hier moet ik gewoon even doorheen lopen om dingen te unlocken etc.

  Online nog niet gespeeld, maar wel even de modes bekeken. Op zich is het wel aardig verdeelt, maar geen verbluffende dingen. Ranked is gewoon aanwezig. Verder zag ik een mode, waarin je me regio je tegenstanders kiest en in een lobby komt. Het zag eruit als een grote landkaart waar alle actieve spelers op te zien waren. Je kan er chatten en elkaar natuurlijk uitdagen. De enige lobby die druk was, was van New York. Dit moet naar mate ik meer online ga spelen uitwijzen hoe tof het is.

  Verder nog heel kort met Veolia gespeeld en ze heeft een aantal toffe moves. Btw wel tof is dat wanneer je nu een character kiest, je de eigenschappen/stats ziet. Hoe snel, sterk, makkelijk te besturen, attack rate etc. is. Dat is wel tof.

  Al met al is mijn eerste indruk zeer positief, maar goed had eerlijk gezegd ook niets anders verwacht! :D
 • Gamespot geeft ook een 7,5.

  The Good
  - Beautifully detailed visuals
  - New fighting mechanics add depth
  - Stable online play with replay support
  - ZWEI and Viola have interesting new fighting styles

  The Bad
  - No replay sharing
  - Offline modes lack variety
  - Some classic character styles are absent
  - Game lacks basic teaching tools
 • Tsjah IGN weer he. Weer hetzelfde gezeur dat het niet te vernieuwend is. Nee, ik ga niet beginnen over zijn die en die ook niet vernieuwend maar krijgen wel een 9+. Hoe moet SCV zich nog meer vernieuwen en toch trouw blijven. Want te veel vernieuwing zal ook afgekraakt worden. De snelheid is verhoogd, nieuwe personages, nieuwe moves, verbeterde graphics, nieuw game mechanics erin en verbeterde online componenten. Meer heb ik niet nodig. Hoe dan ook, cijfers geef ik geen waarde aan. Ik bepaal altijd nog zelf hoe tof ik het vind. 1 ding is voor veel SP spelers wel jammer dat er weinig goede SP modes in zitten. Ik heb daar geen last van want speel fighting games vooral online en tegen mijn vrienden.

  Aah Nedgames, die zit ongunstig voor mij. Hopen dat MM hem ook al heeft liggen morgen!
 • Foregames en Nedgame verkopen hem al. Eurogamer geeft de game een 8 trouwens.


  IGN:


  Closing Comments


  Soulcalibur V is at its absolute best with friends, when it's testing your skill, reaction times and trash talking ability. The combat is still great and the graphics are still beautiful. Outside of that, it's a slight disappointment, as this is the weakest single player experience in the series yet. The game just never attempts to give us something we haven't seen before. It's more comfortable recycling the same old gameplay with a few additions pilfered from other trend-setting fighting games. Shame, because in many ways this is a quality title, with plenty of depth in its combat, and refinements that will keep diehard fans busy.

  6.5
  Presentation
  The game runs smooth, and there are loads of character creation options, but the presentation of the story mode is a huge letdown.

  9.0
  Graphics
  Soulcalibur V looks as great as you expect it to. Animations are fluid and backdrops are gorgeous.

  7.5
  Sound
  Weapons and fighting sound effects are great, but the voice acting is truly subpar.

  8.0
  Gameplay
  Soulcalibur V's combat gameplay is as world-class as it's ever been, but the single-player modes are lacking.

  7.5
  Lasting Appeal
  Learning new characters and competitive multiplayer will keep diehards busy, but the single-player modes aren't very compelling.

  7.5
  OVERALL
  Good

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren