1. Sound Shapes

Re: Sound Shapes

Beat School heb ik helemaal zelf gedaan, vond het best goed te doen. Death Mode is inderdaad een pain in the ass. Ik moet er nog 9 nu, ze lijken vrijwel onmogelijk.

In other news, ik heb mijn 1e level gepublished: Industria van Morphweasel.
Het gaat over een ontdekkingstocht door een moderne stad en fabriek, zowel ondergronds als in de lucht. Enkele screenshots:


De IG-recensie van Sound Shapes heb ik trouwens af en ligt nu bij de eindredactie. Nog eventjes geduld dus ;)
 • Beat School heb ik helemaal zelf gedaan, vond het best goed te doen. Death Mode is inderdaad een pain in the ass. Ik moet er nog 9 nu, ze lijken vrijwel onmogelijk.

  In other news, ik heb mijn 1e level gepublished: Industria van Morphweasel.
  Het gaat over een ontdekkingstocht door een moderne stad en fabriek, zowel ondergronds als in de lucht. Enkele screenshots:


  De IG-recensie van Sound Shapes heb ik trouwens af en ligt nu bij de eindredactie. Nog eventjes geduld dus ;)
 • Het leek mij aanvankelijk ook niks en ik ben enorm positief verrast! Het voelt een beetje aan als pixeljunk meets littlebigplanet meets een ritmische platform game zeg maar :P Als je die dingen digt, dan vind je dit gegarandeerd tof!

  Oh en Trophywhores zullen dit wel apprecieren: haal de platinum op de vita, cloud sync en je hebt instant ook alle trophies voor de PS3-versie!

  play on one system, cloud sync your save in the settings, open game on 2nd system and cloud sync. 34 blings in a row is so awesome! just did it last night.
  Van het ps3trophies.org forum.
 • Nog nooit gespeeld. Ik denk toch dat ik 'm in eerste instantie niet koop. Er komen nog te veel grote titels uit voor zowel PS3 als Vita. Ik kom al geld tekort… :P
 • Ik heb net alle albums uitgespeeld! Ik zou hem zeker halen Aarjen116! Heb je Mutant Blobs Attack gespeeld? Daar vond ik het een beetje op lijken maar dan veel mooier.

  Vooral dat laatste album van Beck is heerlijk om naar te luisteren en spelen.
 • Ik twijfel echt heel erg of ik deze morgen moet kopen, zodat ik hem vanaf vrijdag op mijn Vita kan spelen als ik op vakantie ben. Ik weet gewoon niet of het wat voor mij is. Wie helpt mij??!
 • Is er iemand trouwens al achter hoe je sounds maakt in je level die na het oppikken van een coin op het volgende scherm niet meer doorspelen? In de campaign is dit wel gedaan, maar ik heb werkelijk geen idee hoe je dat zelf doet.
 • En ja, dubbele trophylijst, net als bij MotorStorm. Zelfs met 2 Platina in totaal!
  Ik ben wel benieuwd of je de Trophies dan ook kan krijgen door op één platform te spelen, een trophy te unlocken, te cloud-syncen en vervolgens op het andere platform weer te syncen. Als op dat andere platform dan dezelfde trophy vervolgens weer op-popt is dit wel heel makkelijk je Trophylijst boosten! Sowieso beetje rare keuze van Sony om deze Trophylijsten niet gewoon samen te voegen tot één. :S

 • Ik ben nooit zo gehyped geweest om deze game, maar ik heb 'm toch gekocht en ik heb er geen moment spijt van gehad tot nu toe. Wat een vreselijk briljante game! _O_ Dat had ik echt niet verwacht! Het is onwijs simplistisch, maar toch erg verslavend, hypnotiserend en vrij uitdagend. Dit is zo'n spel die je zelf moet spelen om te snappen waarom het tof is, trailers brengen deze game niet tot zijn recht. De level editor werkt perfect en heeft een heel lage instapdrempel. Het doet me allemaal een beetje denken aan LittleBigPlanet, qua Play, Create, Share-aspecten, maar dan allemaal veel simpeler. Cross Save lijkt ook goed te werken. Mijn tip als je twijfelt over Sound Shapes: gewoon kopen! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Helemaal gelijk! Had deze game al een tijdje op het oog, nu binnengeharkt voor een tientje en de hele middag al zitten spelen. Heb een stukje van de campaign gespeeld, maar wil toch voornamelijk aan de slag met de editor. Zo simpel en toch zo brilliant!
 • Ik ben nooit zo gehyped geweest om deze game, maar ik heb 'm toch gekocht en ik heb er geen moment spijt van gehad tot nu toe. Wat een vreselijk briljante game! _O_ Dat had ik echt niet verwacht! Het is onwijs simplistisch, maar toch erg verslavend, hypnotiserend en vrij uitdagend. Dit is zo'n spel die je zelf moet spelen om te snappen waarom het tof is, trailers brengen deze game niet tot zijn recht. De level editor werkt perfect en heeft een heel lage instapdrempel. Het doet me allemaal een beetje denken aan LittleBigPlanet, qua Play, Create, Share-aspecten, maar dan allemaal veel simpeler. Cross Save lijkt ook goed te werken. Mijn tip als je twijfelt over Sound Shapes: gewoon kopen! :)
 • Dubbel? Je krijgt ze voor beide idd maar ze tellen als 1 titel. Je hebt toch ook niet Motorstorm RC PS3 en Motorstorm RC Vita in je lijst staan.
  Jawel :)

  Is het zelfde als met bijvoorbeeld MGS of MLB12.
 • Ik hoorde dat de platinum met een beetje geluk wel te doen was
  , dus dat zou wel leuk zijn dan
 • Dat was bij Motorstorm RC wel het geval, dus zal nu ook wel zijn.
 • Sound Shapes
  Komt 8 augustus uit en gaat €12,99 kosten.
  je koopt hem 1 keer en kan hem dan spelen op Vita of Ps3 (met cross saves)

  Rest van bericht vind je hier:
  http://blog.eu.playstation.com/2012/06/ ... hries-cat/

  Dat betekent ook dat je trophies dubbel krijgt?
 • Kont.
 • Hij komt hier pas de 15e geloof ik.
 • Woop, een 9 van IGN! Kan hem niet vinden in de store?
 • Sound Shapes
  Komt 8 augustus uit en gaat €12,99 kosten.
  je koopt hem 1 keer en kan hem dan spelen op Vita of Ps3 (met cross saves)

  Rest van bericht vind je hier:
  http://blog.eu.playstation.com/2012/06/ ... hries-cat/
 • Wel vet idd :P
 • Nieuwe footage + commentary.

  Zo briljant. :D
 • ik vind het nog steeds geweldig :')

  verrot moeilijk trouwens

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren