1. SP 2 en mijn router werken niet samen

Re: SP 2 en mijn router werken niet samen

Er staat een uitroeptekentje voor PCI-modem
en USB controller

Dan zijn die dus niet juist geinstalleerd.

Zoek de drivers van deze twee apparaten op en installeer ze. (ik neem aan dat je ze wel op de site van de fabrikant of op een recovery-cd -als je die hebt- te vinden zijn. Daarna zul je hoogstwaarschijnlijk geen probleem met je router meer hebben.

succes. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

Bedankt maar ik krijg deze site http://support.packardbell.com/nl/mypc/ ... ixtremeduo
naar wat moet ik dan zoeken ?
  • Er staat een uitroeptekentje voor PCI-modem
    en USB controller

    Dan zijn die dus niet juist geinstalleerd.

    Zoek de drivers van deze twee apparaten op en installeer ze. (ik neem aan dat je ze wel op de site van de fabrikant of op een recovery-cd -als je die hebt- te vinden zijn. Daarna zul je hoogstwaarschijnlijk geen probleem met je router meer hebben.

    succes. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

    Bedankt maar ik krijg deze site http://support.packardbell.com/nl/mypc/ ... ixtremeduo
    naar wat moet ik dan zoeken ?
  • Er staat een uitroeptekentje voor PCI-modem
    en USB controller

    Dan zijn die dus niet juist geinstalleerd.

    Zoek de drivers van deze twee apparaten op en installeer ze. (ik neem aan dat je ze wel op de site van de fabrikant of op een recovery-cd -als je die hebt- te vinden zijn. Daarna zul je hoogstwaarschijnlijk geen probleem met je router meer hebben.

    succes. :)
  • Er staat een uitroeptekentje voor PCI-modem
    en USB controller
  • Deze computer > rechtmuisknop > beheren > (de tab) apparaatbeheer.

    Het kan zijn dat hier een apparaat als niet correct werkend of niet geinstalleerd wordt weergegeven.
  • Toen ik hem kocht deed mijn router het wel bij SP 2 ( mijn router)
    Wat apparaatbeheer aangeeft? Dat snap ik niet ?
    De drivers doen het nu.. videokaart.. geluidskaart….. nu alleen dat probleem met die SP 2 en router!
  • Eerst deed hij het wel toen hij nog nieuw was

    Dus bij de herinstallatie heb je andere drivers gebruikt voor je kaarten?
    (wat geeft apparaatbeheer eigenlijk aan?)
  • Eerst deed hij het wel toen hij nog nieuw was :S
    naar wat moet ik dan zoeken op de windows site ? :)
  • Iets zegt me dat je PC configuratie gewoon niet compatible is met SP2.

    Dat kan namelijk. Er heeft een hele tijd een compatibilitylijst rondgezworven op internet en die zal vast nog wel op de microsoft site te vinden zijn. (ik heb even geen tijd ervoor)

    succes.
  • Hey iedereen
    ik heb een dringende vraag:
    Ik heb pas (voor de 1e keer) Windows opnieuw geïnstaleerd
    Voorheen was dit Home Edition en nu heb ik dit gedaan naar Proff.
    Alles is goed gegaan maar toen ik SP 2 wilde instaleren (wat gewoon lukte) en mijn computer opnieuw opstart , gaat hij gewoon telkens opnieuw opstarten :S
    Maar als ik mijn router.. (USB Adapter) uit mijn computer doe heb ik dit probleem niet !
    En als ik hem er wel in heb staan start hij telkens opnieuw op ! (zonder oponhoud)

    Nu heb ik gewoon GEEN SP en doet mijn internet het uitstekend!
    Behalve dat de computer geen videokaart kan vinden!
    Als ik op internet ga en gewoon op en neer scroll gaat dat heel langzaam!
    Kunnen jullie me helpen om SP 2 én mijn ROUTER samen te kunnen laten draaien en dat hij mijn videokaart gewoon vind

    Edit: Hey heb overal al een beetje gezocht en mijn videokaart en geluidskaart doen het
    Maar nu heb ik nog andere problemen !
    *Op de meest onverwachtste moment start mijn pc overnieuw op!
    * Als mijn PC opgestart is duurt het eerst nog 2 minuten voordat mijn internet het doet! Normaal was dat nooit!
    * Ik kan SP 2 én mijn router niet tegelijk draaiende krijgen

    zo snel mogelijk hulp a.u.b
    bedankt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren