1. Spel is sloom

Re: Spel is sloom

Extace heeft gelijk de systeemeisen zijn desktop basen de GT450M is een laptop model dus je hebt waarschijnlijk een laptop en die is gewoon te slecht. Na een tijd wordt die dan te warm en gaat die glitchen en dat kan ook de oorzaak zijn dat die het internet er uit haalt. dan wil je pc de onnodige hardware uitzetten om af te koelen.
 • Extace heeft gelijk de systeemeisen zijn desktop basen de GT450M is een laptop model dus je hebt waarschijnlijk een laptop en die is gewoon te slecht. Na een tijd wordt die dan te warm en gaat die glitchen en dat kan ook de oorzaak zijn dat die het internet er uit haalt. dan wil je pc de onnodige hardware uitzetten om af te koelen.
 • GT420M is een gewoon een slechte videokaart, sowieso werd de 4 serie erg heet en dit zal zeker niet minder worden in een compacte behuizing van een laptop.
 • Beste hulp kun je waarschijnlijk toch vinden op de officiële forums van Battlefield via Battlelog. Eventueel kun je ook de helpdesk van EA/Origin zelf bellen, al hoor je daarover vaak niets goed.
 • Klinkt als geheugen dat te vol loopt. Op welke grafische instellingen heb je de game staan?
 • Vreemd.

  1) Dat het 15 tot 20 minuten duurt tot de problemen beginnen doet vermoeden dat het een warmtegerelateerd probleem is.

  2) Ik zie niet in hoe warmte ervoor kan zorgen dat jouw game niet in sync loopt met de server, dus dan vermoed ik inderdaad verbindingsproblemen. Check voor de zekerheid even je firewall instellingen, en vast een hele domme vraag: maar heb je dit probleem op alle servers?
 • zet je porten open
  en kijk even waneer het voor het laatst is geweest dat je je pc hebt geupdate
 • Ik heb Battlefield 3 gekocht, mijn systeem eisen zijn dubbel zo goed als er op het hoesje van Battlefield staat.

  Ik heb een geforce GT420M 1GB en 4GB werkgeheugen.

  Als ik net een game in ga doet hij het gewoon goed maar na een tijdje, ongeveer 15-20 minuten gaat hij heel raar doen. Als ik loop en achterom kijk staat mijn mannetje er nog en ik zie me wapen dan niet meer.

  Zelf denk ik dat het aan me internet ligt maar ik heb glasvezel en download speed is 1-4MB meestal.

  Wat zou het probleem kunnen zijn en hoe kan ik dit verhelpen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren