1. Spelcomputers aansluiten op de pc-monitor

Re: Spelcomputers aansluiten op de pc-monitor

ik heb me PS2 op me pc monitor aangesloten, heb namelijk van me buurman een LCD/TFT montior scherm gekocht omdat hij nieuwe had gekocht en op die ik heb gekocht zit TV kabel aansluiting zodat je TV zenders kan kijken, scart kabel aansluiting zit erop en je kan nog 1 andere concole op aansluiten en natuurlijk een pc
 • ik heb me PS2 op me pc monitor aangesloten, heb namelijk van me buurman een LCD/TFT montior scherm gekocht omdat hij nieuwe had gekocht en op die ik heb gekocht zit TV kabel aansluiting zodat je TV zenders kan kijken, scart kabel aansluiting zit erop en je kan nog 1 andere concole op aansluiten en natuurlijk een pc
 • sorry
 • Als het toch om vga boxen en tv-kaarten gaat.

  1. Kan iemand mij een vga-box aanraden?

  2. Waar moet ik opletten bij zo'n vga-box?

  3. Is de kwaliteit net zo goed als op de tv?

  4. Waar kan ik vga-boxen het goedkoopst bestellen bij NL webwinkels?
 • Mijn ps2 is omgebouwd. Wilde dus al het gerompslomp rondom het importeren vermijden.

  Ik speel grandia dus op de ntsc setting. Als ik het op pal-b draai, dan is het beeld grijs.
 • van origine zijn japanse en amerikaanse games ntsc/60Hz … als een spelcomputer zijn werk goed doet.. output hij ze dus ook in die vorm. (al weet ik dat op de dreamcast sommige ntsc games in 50Hz geboot worden op een pal machine)….

  hoe speel jij je imports op de ps2?
 • kan je met de dreamcast wel op 60Hz spelen? als dat niet werkt betekend dat die kaart gewoon geen 60hz aankan (en dus die ntsc beelden, daarom doet je jpn cube game het ook niet)

  trouwens tip, haal een aparte vgabox voor je dreamcast… dan word je resolutie verdubbeld en dus extra scherp beeld ideaal!

  Ik heb al een vgabox voor de dreamcast. Dreamcast spellen werken ook vlekkeloos.

  Draaien japanse spellen op de gamecube gewoon 60hz standaard? Ik kan namelijk dus ook gewoon grandia 3 vlekkeloos spelen op de ps2. Ik neem aan, dat het spel ook gewoon 60hz is (jp)
 • kan je met de dreamcast wel op 60Hz spelen? als dat niet werkt betekend dat die kaart gewoon geen 60hz aankan (en dus die ntsc beelden, daarom doet je jpn cube game het ook niet)

  trouwens tip, haal een aparte vgabox voor je dreamcast… dan word je resolutie verdubbeld en dus extra scherp beeld ideaal!
 • Ik had een vraagje over het aansluiten van een gamecube-ps2 en dreamcast op een pc - monitor.

  Ik heb recent een ati all in wonder videokaart gekocht voor 75 euro. tv-tuner erop en ook allemaal leuk snufjes, zoals het aansluiten van composiet en s-vhs op de videokaart. Hiermee kan ik dus ps2 en de gamecube aansluiten op mijn pc en spelen via de monitor (leuk als je een 20inch monitor hebt)

  Nu heb ik dus een klein probleem. Ik kan niet achterhalen welke broadcast signalen de gamecube gebruik maakt. Ik heb dus thuis naruto gekito taisen thuisliggen. Ik sluit de gamecube erop aan. De gamecube bootscreen werkt prima, totdat het spel tevoorschijn komt. Ik krijg dus een grijze scherm met schokken. Ik zet dus de broadcastsignaal om naar ntsc-j of ntsc. Probleem: het werkt nog steeds niet. Ik heb mijn dreamcast en ps2 erop aangesloten en het werkt helemaal vlekkeloos. Ik draai bijv. grandia 3 met een veel betere kwaliteit dan tv.

  Weet iemand wat voor een signaal dus de japanse gamecube spellen heeft? Mariokart europees werkt vlekkeloos. :S

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren