1. Spellen uitgespeeld?

Re: Spellen uitgespeeld?

Ik speel altijd mijn games uit. Ik heb de laatste tijd een stortvloed aan games over mij heen gehad waar ik nu al een tijdje mee bezig ben.
Ik speel nu F-Zero GX, DDR Mario en THUG2. Met THUG ben ik al aardig ver en DDR ook.

Maar voor de rest speel ik principe elk spel helemaal uit. Ik haal eruit wat erin zit. Dit kost natuurlijk veel tijd en daarom hou ik het ook maar bij 1 console en handheld.
 • Ik speel altijd mijn games uit. Ik heb de laatste tijd een stortvloed aan games over mij heen gehad waar ik nu al een tijdje mee bezig ben.
  Ik speel nu F-Zero GX, DDR Mario en THUG2. Met THUG ben ik al aardig ver en DDR ook.

  Maar voor de rest speel ik principe elk spel helemaal uit. Ik haal eruit wat erin zit. Dit kost natuurlijk veel tijd en daarom hou ik het ook maar bij 1 console en handheld.
 • Ik probeer het wel zoveel mogelijk uit te spelen, daarom ga ik voorlopig ff geen games meer kopen(hopelijk houd ik het vol).
 • De meeste speel ik niet uit… er zijn gewoon teveel games die ik koop voordat ik eigenlijk met de andere klaar ben….
 • Meestal speel ik ze uit. Resident Evil 4, God of War, Tales of Symphonia, The Legend of Zelda, Metroid Prime; allemaal games die ik gewoon uitspeelde toen ik ze kocht. Maar bijv. een Metroid Prime 2 heb ik nog geen 3 uur aan gezeten. Weet me totaal niet te boeien.
 • Meeste speel ik uit; Ik doe daarna echter nooit meer alles overnieuw. Vaak stop ik dan na een paar uur spelen weer… Ik probeer ook echt nooit om alles te unlocken, als me dat na 1x uitspelen nog niet is gelukt.
 • soms dan speel ik ze uit soms dan lukt het me gewoon niet zoals splinter cell 2 de single player? nooit aangeraakt maar online wel dood gespeelt splinter cell 1 die lukt me gewoon na een tijdje niet meer (ook omdat ik er gewoon niet zo goed in ben) maar bijvoorbeeld de gta's maken dat toch wel weer goed want die begin ik soms gewoon weer overnieuw :)
 • Ik heb gewoon te weinig tijd en te veel games. Zoals hierboven sommigen ook al zeggen ben ik nu met een stuk of 5 games tegelijk bezig. Games die me opzuigen zoals Resident Evil 4, Baten Kaitos, Tales of Symphonia speel ik ook direct uit, bij andere games gaat het in fases. Als ik het spel uitgespeeld heb neem ik trouwens bijna nooit de moeite om alle sidequests enzo te gaan doen.

  Ik heb trouwens nog een shitload aan games in de kast staan dan ik nauwelijks aangeraakt heb, en dat zijn zeker niet de minste games. Spellen als Star Ocean 3, Metroid Prime 2, TimeSplitters 3 en Killer 7 hebben allen nog geen 5 minuten in mijn console gezeten ;}
 • Ik speel spellen zoveel mogelijk uit. Bij de meeste games kom ik er echter niet aan toe om deze 100% uit te spelen (Gran Turismo, GTA etc).
 • Qua verhaal en hoofdonderdelen speel ik de meeste games wel helemaal uit. Maar bij de collectibles ofzo, of beste tijden, dan haak ik af. Want dan wordt het me te saai, en koop ik liever weer een nieuwe game.
 • Meeste speel ik wel uit, alhoewel ik niet meer perfetionistisch bezig ben met games… ik hoef bv geen 100% met de GTA games te halen ofzo :P Gewoon de aftiteling hebben gezien.

  Enige game die ik nooit heb uitgespeeld was 7 Blades, maar dat was omdat ie kut was en ik heb em nu sowieso niet meer. Oh, en Dynasty Warriors 2, kan me niet boeien.
 • Ik heb een aantal spellen die ik nog niet heb uitgespeeld.

  Baten Kaitos, Metroid Prime en Star Fox: Assault.

  Ik heb niet echt teveel spellen, maar het ontbreekt me gewoon aan zin. Zo boeiend vind ik die spellen blijkbaar niet en dan heb ik ook heel weinig zin om ze uit te spelen. Ik zit bij Baten Kaitos en Star Fox: Assault ongeveer op de helft en bij Metroid Prime op 70%.

  Komt zelden voor dat ik spellen niet uit speel overigens.
 • Probeer ze altijd wel uit te spelen maar meestal ga ik toch over in de multiplayer of een ander nieuw spel. wat toch jammer is eigenlijk
 • Goede spellen speel ik uit. Spellen waar je voor 100% iets moet verzamelen haal ik meestal nooit compleet.
 • Nee, de afgelopen tijd heb ik best veel spellen gekocht voor mijn doen (denk ongeveer 12 per maand de afgelopen drie maanden). Dan heb ik geen tijd om elk spel uit te spelen.
  Goede games als PES 5 en Advance Wars DS die ik recent gekocht heb, zal ik zeker weten uitspelen (althans, de volle 100% eruit halen bij PES 5 dan).
  Maar meestal heb ik niet zoveel tijd om te spelen (dit komt deels door school en deels door PES 4 die voorheen veel vrije tijd opslokte). In de vakantie speel ik wel erg veel en dan speel ik zo nu en dan een spel uit. Voorheen, van mijn vijfde tot mijn veertiende levensjaar ongeveer, speelde ik altijd oudere spellen uit voordat ik een nieuwe kocht.
 • Ik probeer het meeste wel uit te spelen voor ik een nieuwe game koop. Bij 9 van de 10 spellen lukt dat ook wel. Ik doe wel zelden of nooit games voor 100% halen of zo, maar de eindcredits komen meestal wel in beeld.
 • Ik heb nog amper mijn spellen uitgespeeld door tijdgebrek ben nu met een heleboel tegelijk bezig in de hoop ooit eens de tijd in te halen.
  exact!
 • Ik heb nog amper mijn spellen uitgespeeld door tijdgebrek ben nu met een heleboel tegelijk bezig in de hoop ooit eens de tijd in te halen.
 • de meeste spellen uitgespeelt.
  Had toen Metroid prime 2 , die vond ik zo vervelend spelen dat ik het gewoon niet meer wilde.
  ninja gaiden , te moeilijk en ben niet zo'n doorzetter na 15 keer game over te zien op het scherm en dan weer 15 X overnieuw een hele Grot aflopen om bij de vijand te komen die me steeds afmaakt.
 • Ik speel bijna al m'n spellen uit, maar in games als GTA kom ik nooit aan de 100%. Al die kleine dingetjes die je moet halen en net niet kan vinden vind ik vervelend.

  Soms is het ook leuk om een spel meteen voor een tweede keer uit te spelen. Je bent dan een stuk geoefender en ontdekt weer nieuwe dingen. En met de gamesduur van tegenwoordig is dat ook niet zo heel tijdcomsumerend.

  Ik doe spellen vrijwel altijd uitspelen.

  brrrrrr…
 • Ik doe spellen vrijwel altijd uitspelen.

  Ik vind het ook gewoon sonde om iets voor 50 euro te kopen en er dan te weinig mee doen. Voor een spel wat je ergens uit de budgetbak haalt om even te testen kun je natuurlijk wel zeggen van 'dit laat ik liggen'.

  Maar dat is zelden zo. (ik koop meestal alleen zooi waarvan ik al vrijwel zeker weet dat het tof is, tenzij het een pakket is e.d.)

  Iets wat nog wel kan, is dat een spel gewoonweg irritant wordt om te spelen. Ik moet bijvoorbeeld nog steeds DMC3 uitspelen, maar dan moet je steeds door de level voor de Boss spelen en dat kost vrij veel tijd en wordt daardoor toch vrij irritant. Tof spel verder hoor, daar niet van. Maar als ik het eenmaal laat liggen dan blijft het meestal ook liggen. (sorry Dante)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren