1. Splinter Cell Trilogy HD

Re: Splinter Cell Trilogy HD

Game ziet er wel echt crisp uit maar wtf is dat met inkakkende framerate?! En geen Y-invert optie? Subtitles kennen ze ook nooit en dat terwijl Ubi zo multiculti is al de pest. Laatste port die ik van hun koop…
 • Game ziet er wel echt crisp uit maar wtf is dat met inkakkende framerate?! En geen Y-invert optie? Subtitles kennen ze ook nooit en dat terwijl Ubi zo multiculti is al de pest. Laatste port die ik van hun koop…
 • Ik dacht dat het opgepoetste PC ports waren? Ben nu de eerste aan het binnen halen, bijna 3gig, gekkenhuis.
 • Dingen van vroeger zijn ook niet allemaal rozengeur en maneschijn. De menu's waren voor mij ook slikken, dat is tegenwoordig toch echt wel beter en efficienter aangepakt.

  Maar ongetwijfeld loopt deze game beter dan de retail last-gen versie. Ten eerste waren de Ps2 versies van SC sowieso gimped dus op Ps3 ga je het niet beter krijgen. Ten tweede is de performance van deze port ook beter dan de BC emulated Xbox versie die ik eveneens uitgespeeld heb en ook niet vrij van bugs en freezes was. En dan zijn er inderdaad trophies bijgekomen.
 • Dit is nu al de tweede keer dat ik een corrupte save heb in PT. (een save die als je 'm laadt je naar de OS gooit).

  Beter test Ubisoft hun games voordat ze crap uitbrengen.

  Fail voor deze remake.
 • Die collections prijzen echt heel erg snel af naar rond de 20€: sly cooper, god of war en prince of persia heb ik alle 3 voor 20 gekocht.l

  Waar heb jij Sly Collection voor €20 gekocht? Prince of Persia had ik voor €15 gekocht, Tomb Raider Trilogy rond de €14 en God of War zat bij de God of War Ultimate Edition.

  Splinter Cell Trilogy koop ik pas als tie rond de €15 is. Deel 1 vroeger paar keer uitgespeeld. Helaas nooit de motivatie gehad om deel 2 en deel 3 te spelen. Double Agent heb ik wel uitgespeeld.

  Maar het verschil tussen ps2 en xbox was wel heel erg groot, ps2 versie is geloof ik ook door een ander team helemaal opgebouwd.

  Klopt. De PS2 en Gamecube versies (Gamecube weet ik niet 100% zeker) werden door een andere studio gemaakt.
 • Ik vond vooral het licht in die tijd erg indrukwekkend.
 • Dat kan, als het een slechte port is. Deze game is nooit in deze vorm op Playstation geweest, dus kunnen ze 'm niet simpelweg upscalen

  Maar ze hebben toch niet de PS2 versies gebruikt als basis? Die misten zowieso een aantal plaatsen in de levels en hadden soms alternatieve routes t.o.v. xbox/pc. Vooral in CT moet het duidelijk kunnen zijn om welke versie het gaat. Hoe dan ook heb ik erg genoten van de PS2 delen en viel het allemaal wel mee zolang je niet de xbox versie speelde naast de ps2 versie. Soms was CT op de ps2 ook nog best mooi, met name het water vond ik indrukwekkend. Maar het verschil tussen ps2 en xbox was wel heel erg groot, ps2 versie is geloof ik ook door een ander team helemaal opgebouwd.
 • Ik wist nog wel dat ik vroeger ontzettend jaloers was dat deze game exclusief op de xbox was. Toen na een aantal maanden ubisoft de game naar de ps2 bracht heb ik hem uit principe niet gekocht.. Misschien die bluray collection is kopen wanneer die flink is afgeprijst..

  Die collections prijzen echt heel erg snel af naar rond de 20€: sly cooper, god of war en prince of persia heb ik alle 3 voor 20 gekocht.l
 • Deel 2 en 3 toch ook?
 • Ja, nu je het zegt, dat kan kloppen, ik speel PT en volgens mij is deel 1 wel volledig op Ps2 geweest.
 • De shadows zien er scherp uit, tenminste in deel 1, heb me er iig nog niet aan gestoord.
 • Dat kan, als het een slechte port is. Deze game is nooit in deze vorm op Playstation geweest, dus kunnen ze 'm niet simpelweg upscalen.

  Ergens in de process is er wel wat ernstig misgegaan hier hoor. Al weet je wat je aan zo'n HD Remake hebt. Ik moest deel 2 en 3 nog spelen en dit is een aardige opportunity voor mij nu, gelijk de trophies als bewijs :-)
 • Ja, maar ik gok dat de schaduwen in deze er minder uit zien.

  Een next-gen ziet er slechter uit dan een previous-gen? :S
 • Ja, maar ik gok dat de schaduwen in deze er minder uit zien.
 • Xbox versies zagen er al vrij strak uit…
 • Crisp? Moet je eens naar de schaduwen kijken.

  Weekje werk, max, deze ports.
 • Mijn eerste HD-remake die ik speel, maar eigenlijk slaat het nergens op. Weet niet of het deze specifiek is of dat ze allemaal zo zijn, maar op de een of andere manier heeft het nog vrij lange laadtijden, menutjes waar niks mee gedaan is en waarbij de pixels nog te tellen zijn, zelfde geldt overigens voor schaduwen in de game. Volgens mij is op bepaalde punten de graphics gedowngrade tov het origineel.

  Tot slot, het ergste, de filmpjes draaien nog op previous gen resolutie en zien er dus echt niet uit.

  Maargoed, het is maar 10 euro, eerlijk gezegd vind ik het met trophies wel waard, die 5 euro extra tov in de winkel.
 • wacht wel tot 22 september voor boxed versie. :)
 • Ik had de Trilogy al een hele tijd liggen voor de PC maar nooit gespeeld. Laatst dus CT voor het eerst gedaan. Is zeker de beste van de serie maar deel 1 blijft mn favoriet.

  olly olly oxen free! :lol:
 • Komt dit ook nog voor de 360?

  Voorlopig niet,nee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren