1. Split/Second: Velocity

Re: Split/Second: Velocity

Ik heb Split/Second nu al een aantal dagen en mij bevalt de game prima. Ziet er goed uit en speelt ook best goed, soms wel erg chaotisch waardoor je niet echt meer op het racen let helaas. Maar over het algemeen toch meer dan een redelijke game.
 • Ik heb Split/Second nu al een aantal dagen en mij bevalt de game prima. Ziet er goed uit en speelt ook best goed, soms wel erg chaotisch waardoor je niet echt meer op het racen let helaas. Maar over het algemeen toch meer dan een redelijke game.
 • De demo heb ik ook wel een paar keer gespeeld. Volgens mij wordt het gewoon heel snel saai met die vallen die je op het parcours kunt laten verschijnen. Het racen is echt enorm arcade, neen ik vond er eigenlijk niks aan. Grafisch wel mooi en op auditief vlak ook wel in orde maar dat interesseert me niet zo, ik wacht wel even of TDU 2 wat gaat worden.
 • Net even de demo gespeeld. Verraste me wel, ik houd niet zoveel van race games. Ik reed op een vliegveld kwam er opeens een vliegtuig op me af. Kon ik net ontwijken, dat is wel tof gedaan.
 • Aangezien ik nog geen topic gevonden over Split/Second maak ik er nu maar een.

  [size=3]Split/Second: Velocity[/size]  Release: 21 mei 2010
  Ontwikkeld door: Black Rock Studio
  Uitgegeven door: Disney Interactive Studios
  Ook voor: PS3 en PC
 • van Ps3clan:


  Split/Second krijgt multiplayer update

  Nadat Black Rock Studios, de maker van spellen als Pure en Split/Second, DLC heeft aangekondigd voor Split/Second, komt er nog een ingame update voor dit racespel uit!

  Een van de weinige klachten die men kan hebben bij Split/Second’s online multiplayer is dat als een speler de singleplayer had uitgespeeld veel sterkere auto’s heeft dan de spelers die meteen met de multiplayer aan de slag willen. Black Rock gaat dit aanpassen. Met de nieuwe update komt er de mogelijkheid de online races te filteren op auto-soort en auto klasse! Dit draagt bij aan het gelijkmatige niveau van het speelveld en kan zo het genot van de multiplayer verlengen!

  De update is per direct beschikbaar voor de X360 en de PS3. Wellicht zul je ook een countdown voor de promotie van de nieuwe DLC releases ontdekken!
 • Split/Second krijgt drie dlc pakketten

  Vandaag kondigde Black Rock aan dat Split/Second nog zeker drie dlc pakketten zal krijgen. Het eerste pakket zal enkele nieuwe liveries bevatten, waardoor je auto's er extra uniek zouden uitzien. Het tweede pakket zal dan weer uitpakken met enkele nieuwe wagens. Deze twee pakketten komen waarschijnlijk deze maand nog!

  Het derde pakket staat gepland voor september en zou een geheel nieuwe omgeving bevatten. Vooral deze dlc is welkom, want Split/Second bevat namelijk niet zo veel omgevingen, waardoor sommigen het spel snel beu worden.
  Bron : Psfocus
 • is die beter dan blur?
  Ik heb S/S nog niet gespeeld, maar Blur bevalt me in ieder geval prima.
 • Was aan het twijfelen over de aanschaf van deze game, omdat ik ook al Alan Wake en Red Dead Redemption had gekocht. Maar mijn vriendin wou hem graag hebben. Dus nu heb ik hem toch in mijn collectie en ik moet zeggen: hij bevalt me goed. Het is wel echt arcade racen, dus geen rekening houden met rustig remmen of gas geven. Maar dat hoort hier ook niet bij. De actie op de baan is zo leuk, dat ik hier echt veel plezier aan beleef.
  Was zelf aan het twijfelen tussen Blur en Split/Second. Ik denk (heb van blur alleen maar de beta gedaan, dus kan het niet zeker zeggen) dat Blur de betere van de twee is; meer auto's, meer banen, meer online mogelijkheden (met die mods, challenges, enz). Maar daarnaast denk ik dat SPlit/second leuker is. Veel meer actie op de baan en meer chaos.
  Al met al ben ik zeer tevreden met de keuze, al zal Blur vast ook wel eens in mijn collectie komen :).
 • is die beter dan blur?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren