1. spyware

Re: spyware

ad aware is ook niet bedoelt als anti-virus maar anti-spyware en is een spyware remover! wat je beter zou kunnen gebruiken is hitman pro, daar zit ad-aware in en nog vele andere programma's en maakt ook gebruik van spyware blockers! ook wordt hitman nog continu verbeterd en maakt ook telkens gebruik van de verbeterde versies van o.a. ad-aware!
  • ad aware is ook niet bedoelt als anti-virus maar anti-spyware en is een spyware remover! wat je beter zou kunnen gebruiken is hitman pro, daar zit ad-aware in en nog vele andere programma's en maakt ook gebruik van spyware blockers! ook wordt hitman nog continu verbeterd en maakt ook telkens gebruik van de verbeterde versies van o.a. ad-aware!
  • AVG Antivirus
  • Ik heb het programma adware dat goed werkt maar dat laat de virussen eerst door en als je dan pas scant dan verwijdert hij die, maar ik zoek een programma dat hij die virussen al verwijdert voordat ze op u computer zitten, weten jullie een goed programma? Liefst 1 dat gratis is .
  • Ik kan hitman niet downloaden want heb maar windows 98 SE en AVG Antivirus is volgens mij niet gratis te downloaden. Maar alvast bedankt
  • AVG is wel gratis. www.grisoft.com. Daar staat een versie die gratis is.
  • Ik zat pas op wat sites en ik scan nog eens op virussen en er waren er wel een paar maar nu heeft er zich een spyware verwijderprogramma zich geïnstalleerd zonder dat ik weet het heet wareout maar die begon dan te scannen en die vond spyware maar kan dat ik dan goede bestanden verwijderd, wie weet is wareout zelf een virus zo snel mogelijk een antwoord aub

    laat het maar heb het al opgelost heb AVG virusscanner gedownload en geiïnstalleerd kan ik adware laten staan of geeft dat problemen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren