1. Spyware handmatig verwijderen

Re: Spyware handmatig verwijderen

De bestanden heb ik in veilige modus weggegooid, alleen de pop-ups blijven, elke keer als ik op spyware scan vind hij niks, ook niet met handmatig zoeken. Maar goed voor zo ver bedankt.
  • De bestanden heb ik in veilige modus weggegooid, alleen de pop-ups blijven, elke keer als ik op spyware scan vind hij niks, ook niet met handmatig zoeken. Maar goed voor zo ver bedankt.
  • Zoek Hijack This op op Download.com, goed programma dat hardhandig alle virussen eraf haalt, en je kan zelf beslissen wat blijft en wat weg moet :)
  • Waarschijnlijk is het bestand, dat overigens wel een onderdeel is van de trojan en dus waarschijnlijk die pop-ups veroorzaakt, in gebruik waardoor je het niet kan verwijderen. Probeer in de veilige modus van Windows te komen. Hier kan je het bestand dan verwijderen en wanneer je daarna opnieuw opstart zou het probleem opgelost moeten zijn. Anders horen we weer van je :).
  • Ik heb weer last van Spy-Ware. Ik krijg irritante popups van een bedrijf genaamd Aurora. Ook maakt het zelf snelkoppelingen naar het bureablad zonder dat ik die rotzooi wil. Ik heb nu met hitman pro bijna alles verwijderd/opgelost alleen de pop-ups blijven komen. Ik zie trouwens ook nog in mijn windows map het bestand " AuroraHandler.dll staan. Ik kan het niet verwijderen want dan geeft hij een error met : Toegang geweigerd etc… Ik heb er al een .txt bestand van gemaakt en in een andere map geplaasts maar ik krijg het gewoon niet weg. Zou dit bestand ook zorgen voor de pop-ups en andere ongevraagde dingen?

    Iemand die het wel weet?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren