1. SSX: On tour impressies

Re: SSX: On tour impressies

Ik heb hem ook maar ff 'gehaald' voor de PSP en ik vind het toch wel een vermakelijk spel. Echt wereldklasse is het niet, maar zeker vermakelijk die paar dagen totdat GTA uitkomt.
 • Ik heb hem ook maar ff 'gehaald' voor de PSP en ik vind het toch wel een vermakelijk spel. Echt wereldklasse is het niet, maar zeker vermakelijk die paar dagen totdat GTA uitkomt.
 • Ik heb SSX On Tour al voor op de PSP maar ik vind het echt een zwak spel er zitten alleen maar tracks in van SSX 3 is dit bij de versies voor de consoles ook?
 • Keb em iets verder gespeeld en wat ik wel leuk vind zijn die slowmotion stukjes. Ik denk dat ik em waarschijnlijk nog wel voor de psp koop. Daar zijn de korte gameplay stukjes wel goed te doen, aangezien je toch nooit uren achter elkaar speelt.
 • Ik heb het spel inmiddels via een iets minder illegale manier en moet helaas hetzelfde concluderen. Hoewel het in de freeride mode nog steeds mogelijk is om van boven naar beneden te skien (20 min), is de rest van de vrijheid weg.

  Soundtrack is helemaal een dieptepunt. Al met al leuk, maar zeker niet beter dan 3.
 • Ik kon het niet meer laten na al die verschillende meningen SSX op me PSP te pleuren. En ik ben het er helemaal mee eens. Alles wat SSX3 zo vet maakte is weg! Het free roaming was geniaal en dat mist. De legendarische soundtrack is vervangen door rock muziek die ik niet echt kan waarderen. Dit past meer bij Burnout, waar ik het heerlijk vind. Ook is het design totaal niet relaxed met al dat getekende spul. Zonde, maar dit spel brengt minder ipv meer. Ik ga van de week SSX3 maar weer oppikken voor een prikkie.
 • Laatst SSX3 gehaald, was toch in de aanbieding. En de volgende dag meteen weer omgeruild.. Wat een boutgame =S
  Misschien komt het vanwege het feit dat ik een skateboarder(snowboard btw ook in de winter) ben en dus heel veel achter THPS en THUG heb gezeten, en die besturing dus ook gewend ben..
  De trailer van On Tour zag er leuk uit, maar na SSX3 ben ik weer afgehaakt; het is gewoon mijn game niet helaas..
 • SSX 4 kreeg op de Ps2 in een Japans of Amerikaans blad een 6,5 !
  Dat viel me echt tegen. Even wachten wat Amped 3 gaat scoren op de X-Box 360.

  Ik ga SSX 4 wel checken, maar ik verwacht niet zo veel meer van deze titel.
 • Ik zie alleen maar in het psp forum een topic hierover dus daarom maar ff een nieuwe in gaming algemeen, aangezien het toch een multiplatform spel is.
  Hoewel ik een groot fan was van ssx3, wilde ik deze door de vele veranderingen toch ff downloaden om te proberen voordat ik em zou kopen. Net ff de ps2 versie gespeeld en dit zijn mn eerste impressies:

  - Hetgene wat ssx3 zo vet maakte, het free roaming, is weg. Dit vind ik echt kut, want niets was ontspannender dan lekker ff niets te doen en collectibles te verzamelen met Poor Leno op de achtergrond.

  - WTF doen die tering andere skiers/boarders op de baan, ik wil snowboarden en niet elke keer als ik bezig met een combo voor te bereiden tegen zo'n kutpedestrian aan te rijden.

  - En wat is dat met het psychedelic fishbowl perspectief. Hoewel de baan zelf normaal is, lijkt het alsof het plaatje van de bergen op de achtergrond bolvormig is, alsof je door een vissenkom kijkt. Het lijkt wel een clip van Hakkuhbar. Ik wordt er maar misselijk van.

  - De events die ik tot nu toe gespeeld heb zijn echt heel kort. Niet meer de lange banen enz maar allemaal korte stukjes. Dit zal ongetwijfeld nog verbeteren denk ik.

  - Het lijkt wel alsof mn boarder gewoon slechter bestuurd dan ik met ssx3 gewend ben. Dit zal denk ik komen doordat ik bij ssx3 mn stats gemaxed heb, maja.

  Tot nu toe eigenlijk alleen maar teleurstelling, hoewel ik die mtv achtige setting wel leuk vind op zich. Ik moet nog ff verder spelen om te kijken of ik em wel of niet koop…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren