1. Star Wars 1313

Re: Star Wars 1313

Jammer dat het geen vervolg is op Battlefront, Jedi Knight of een fatsoenlijk vervolg op KotOR. Hoewel dit toch net iets beter is als een derde Force Unleashed.
 • Jammer dat het geen vervolg is op Battlefront, Jedi Knight of een fatsoenlijk vervolg op KotOR. Hoewel dit toch net iets beter is als een derde Force Unleashed.
 • Nee de term is meer toepasselijk op consoles inderdaad.
 • Volgens mij betekent "next-gen" niet zoveel voor een PC-gamer? Zonder de volgende generatie consoles zouden PC-games in 2013 grafisch ook wel zo ver kunnen komen, denk ik. Dat neemt niet weg dat het er geniaal uit ziet. Dat stuk dat hij aan dat uiteinde hangt had ik IRL hoogtevees!
 • Star Wars 1313 is een 'volwassen' shooter

  Star Wars 1313 is een volwassen third-person shooter. De game werd vandaag door uitgever LucasArts onthuld tijdens een uitzending van het Amerikaanse televisieprogramma GT.TV.

  In de game stapt de speler in de schoenen van een premiejager. In de onderwereld van Level 1313, een stad onder het oppervlak van de planeet Coruscant gaat hij met behulp van een arsenaal aan "exotische wapens" op jacht naar zijn doelwitten. Daarbij ontrafelt de speler een criminele samenzwering.

  "Star Wars 1313 duikt in een deel van de Star Wars-mythologie waarvan we altijd al wisten dat hij betond, maar nog nooit hebben kunnen bezoeken", zei Paul Meegan, directeur van LucasArts, in een verklaring.

  Star Wars 1313 is een cover-based shooter met platformelementen. Hierbij vertrouwt de speler op gadgets en menselijke vaardigheden en niet op Force-krachten zoals in veel andere Star Wars-games. Aangezien de speler in de schoenen stapt van een premiejager, zal hij naar verwachting ook geen gebruik kunnen maken van de iconische lightsaber.

  Intern

  LucasArts ontwikkelt Star Wars 1313 intern, en maakt daarbij gebruik van verschillende takken van LucasFilm. Onder andere Industrial Light & Magic, Skywalker Sound en Lucasfilm Animation dragen bij aan de shooter. De game draait op de Unreal Engine.

  Het is nog onbekend wanneer en voor welke platformen Star Wars 1313 wordt uitgebracht. Naar verwachting wordt dit volgende week bekendgemaakt, tijdens de E3-beurs in Los Angeles.


  Gameplay-beelden (draaiend op high-end PC): http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-star-wars/731126

  Echt amazing die graphics. Als next-gen dit kan bieden ben ik een gelukkige gamer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren