1. Stranglehold

Re: Stranglehold

effe gegraven, maar zijn er nog mensen die hier de multiplayer CHEEFS wilt halen? zoals heir boven staat, heb ik 960 points, en de laatste veertig krijg ik wanneer ik een aantal levels, per stuk, 10x heb gehost.

iemand nog interesse, want nu speelt geen hond dit spel meer, terwijl het wel ok is. Spelregels zijn alleen erg broken; de powerups ze te machtig.

dus, als je wilt, mijn op XBL =

Basanakin
 • effe gegraven, maar zijn er nog mensen die hier de multiplayer CHEEFS wilt halen? zoals heir boven staat, heb ik 960 points, en de laatste veertig krijg ik wanneer ik een aantal levels, per stuk, 10x heb gehost.

  iemand nog interesse, want nu speelt geen hond dit spel meer, terwijl het wel ok is. Spelregels zijn alleen erg broken; de powerups ze te machtig.

  dus, als je wilt, mijn op XBL =

  Basanakin
 • (ff een schopje)

  Ik heb de game op hard-boiled uitgespeeld ('fuck yeah'), en ik waarschuw alvast dat de moeilijkste level toch echt level 3 is ;).

  Ik ga nog alleen voor de 'freedom' en 'it's all mine' achievements, en dan is het game seizoen wat mij betreft grotendeels over…

  uiteindelijke score = 960/1000
 • Ik snap dat niet er zoveel mensen het eigenlijk echt leuk vinden.

  Meningen verschillen, maar je moet Stranglehold gewoon anders bekijken. Het wil niet de nieuwste topgame zijn, en al helemaal niet de nieuwste hypegame die miljoenen verkoopt, maar eigenlijk toch niets nieuws brengt *kuch*

  Vooral op een hogere moeilijkheidsgraad valt er meer uit Stranglehold te halen dan al die recensies doen blijken. Oké, je bent er snel doorheen (op casual en normal misschien), maar op die moeilijkheidsgraden heb je er imo weinig plezier aan..

  Op Hard Boiled is het - vooral in de latere levels - echt kickeuh!

  Ja preceis, ik heb de game alleen zitten spelen op hard en hard-boiled, en dat is echt heerlijk. Eerste level deed ik ook op casual, maar dat was gewoon saai. Je hoeft bijvoorbeeld nooit te schuilen voor de kogel regen.

  In slow-motion ziet dat er trouwens ert super strak uit :P
 • Ik snap dat niet er zoveel mensen het eigenlijk echt leuk vinden.

  Meningen verschillen, maar je moet Stranglehold gewoon anders bekijken. Het wil niet de nieuwste topgame zijn, en al helemaal niet de nieuwste hypegame die miljoenen verkoopt, maar eigenlijk toch niets nieuws brengt *kuch*

  Vooral op een hogere moeilijkheidsgraad valt er meer uit Stranglehold te halen dan al die recensies doen blijken. Oké, je bent er snel doorheen (op casual en normal misschien), maar op die moeilijkheidsgraden heb je er imo weinig plezier aan..

  Op Hard Boiled is het - vooral in de latere levels - echt kickeuh!
 • Zucht, ik vond de demo echt ruk.
  Ik snap dat niet er zoveel mensen het eigenlijk echt leuk vinden.
  Iemand riep hier dat het een waardige opvolger was van Max Payne maar aar kan ik me toch echt niet in vinden…een soort B-game..ipv B-film zeg maar…

  Uhm…

  Kuch… ^^D
 • Ja, ik moest de game terug naar de gamestore brengen, dus heb ik niks met hard en dus ook niets van hard boiled.. Wel jammer, had al meer als de helft gedaan waarschijnlijk.. En om het spel nu speciaal nog eens te huren? Nope dat niet :D
 • Ik heb net het museum level op hard-boled gedaan. Het laatste eind ging in één klap goed :). Maar ik ben dan ook echt dood moe….Zwaar intense game, je bent echt in 2 seconden dood als je niet gaat schuilen.
 • eindbaas is trouwens vet cheasy. Er respawnen CONSTANT 2 nieuwe gasten. Soms kon ik niet eens op hem gaan knallen, omdat er weer twee homo's mij wilden aanraken…
  Moet je mij niet vertellen. Ik zat in het laatste stukje van dat gevecht en moest hem in principe nog 2x raken met Precision Aim. Kom je uit PA, staan er al twee gastjes klaar om je neer te slaan. Tja, op hard boiled mag je het wel vergeten als je zo'n melee attack krijgt.

  De baas van The Penthouse moet ik trouwens nog op hard/hard boiled doen, dus bedankt voor de tip. Ik zal het zeker op die manier even proberen :)
 • Ik deed de baas van The Penthouse op hard-boiled.

  En wat blijkt: als je spin attack hebt, dan gaat de helft van zijn leven er al vanaf. De golden pistols is genoeg voor de andere helft. :P

  De eindbaas is trouwens vet cheasy. Er respawnen CONSTANT 2 nieuwe gasten. Soms kon ik niet eens op hem gaan knallen, omdat er weer twee homo's mij wilden aanraken…:@
 • Ik speel eigenlijk allemaal stukjes door elkaar, maar heb de game nog maar één dagje dus in principe gaat het mij niet meer op tijd lukken denk ik om het nog uit te spelen.

  Ik heb veel moeite gedaan om het eindbaasgevecht – dat trouwens soms gewoon stopt, klein foutje in de game – op hard boiled al te spelen, kom ik er nadien achter dat het geen verplichting is om dat gevecht te doen. Er zit namelijk een fout in de game, waardoor je het achievement al voor het laatste gevecht kunt behalen…

  Vandaag was ik volop bezig met Sega Rally, dus morgen ga ik Stranglehold verder proberen. Er zijn toch nog enkele achievements die ik absoluut voor morgenavond moet hebben.
 • Die gasten met die 'Army of Two' maskers. Op hard vond ik die ook al zwaar. Probleem met dat level, voor mij, is dat er gasten van alle kanten komen. Dwz, dat ze dus ook achter je rug te voorschijn komen.
 • Als je die band moet beschermen, dat kan ook best frustrerend zijn op hard/hard boiled. Zeker als je geen speciale kracht kunt gebruiken, het lijkt wel alsof die met hun gekleurd pakje maar niet sterven :D
 • Ik weet het zeker:
  Het level in het museum, is het vetst. En dan bedoel ik nog vetter dan GoW en zelfs als Call of Duty :O
 • Tijdens level 3 dacht ik opeens: "Oh ja, je kan de omgeving gebruiken."

  Dus ik zo op die krooluchters schieten bij die jazz-band, maar er staat nog nooit iemand (net) onder :/.

  Het is gewoon te chaotisch om om je heen te kijken voor datgene wat je kan gebruiken. Level 1 en 2 gingen waren wat dat betreft makkelijk, en die 2 grote beelden naast de baas van level 3 zijn ook wel bruikbaar. Ik hoop dat ik meer environment kills kan maken in de toekomst…

  Over level3 baas gesproken: mijn game had een ENORME vertraging. Ik dcht dat het vast liep ofzo, maar de muziek loopt gewoon verder. Wel leuk en aardig dat alles kapot kan (inclusief de plateau's), maar dan moet de xbox het wel aan kunnen :).
 • Ik vind de game juist heerlijk om die ongeregeldheden. Het is Arcade ten voeten uit.

  Level 2 is het minste level maar heeft wel zijn vette momenten, zoals die Heli flight en die stukken langs de rotsen. Het zorgt voor afwisseling want de rest is allemaal non-stop actie. Ze hadden dat level om die reden echter in het midden van de game moeten plaatsen.
 • Ik ben in die missie waar je in een grote zaal allemaal van die SWAT-gasten naar beneden ziet komen, met 2 verdiepingen… pff, ze blijven maar komen en knallen allemaal even hard, erg hard…
 • ja, de game is idd nogal frustrerend. Tot zover ik weet is level 2 (tai o dacht ik) echt een kut level. Ik ben meteen bezig op hard, en ik moest dat stuk waar je die schepen moet laten zinken steeds over nieuw doen. Ik was zeker een half uur bezig…

  Daarna moest je elders 14 bommen plaatsen…Ik weet het niet hoor, maar ik stond echt zo te kijken soms van 'Wanneer houdt het op met het aanstromen van gasten op dit stuk?'. Van één stijger leek er namelijk >15 gasten af te rennen (niet tegelijk hoor).

  Oh ja, bij die boten is het ook zo stom: ik ren het dek op (het schip uit dus), en in de kamer waar ik net vandaan kwam staan opeens 3 gasten!? Ze respawnen gewoon achter je.

  Het level hierna vind ik ook wel moeilijk, maar wel een stuk leuker.

  Online is het nogal verlaten, en is de game uit balans door de rocket-launcher en de spin attack. Als je die eerst in bezit hebt, heb je constant ruim de tijd om wat 'orbs' te pakken waarmee je een spin attack kan maken, want het respawnen duurt net iets te lang. Heb je eenmaal de spin attack, dan hoef je alleen maar naast je tegenstander te staan, en het te activeren…

  Mijn favo level dus ook die zonder RocketLaunchers: Tea House. Die met die Totems is ook mijn favo. IN die laatste heb ik een geweldige shout-out gehad met 1 andere speler….alles ging kapot :P. Helaas ownde ik hem zwaar, waardoor je al snel een schuld gevoel krijg.
 • vond Normal ook niet eens heel makkelijk, zoals Tai O en de Slums waren wel lastig.

  De multiplayer vind ik een draak.
  Idd, je kunt elk chapter apart spelen. Ik ben ook bang voor het Slums-level op hard boiled, maar misschien ga ik eerst op hard proberen, want het is bij momenten erg pittig.

  In principe is het echt easy. Je kunt altijd een bepaalde cover vinden, en dan komen de vijanden één voor één op je af tot je ze allemaal hebt en zo schuif je een stukje verder. Je hebt ook vrij veel checkpoints, maar er is één ding dat het echt moeilijk maakt: snipers!
  Die zijn echt zo irritant! Je loopt om de hoek en je merkt plots zo'n rode laser en hoppa daar ga je, mag je een groot stuk opnieuw spelen. Frustratie!
 • Ik heb Hard Boiled nog niet gedaan maar volgens mij kun je het per checkpoint doen. Net als in GoW, krijg je namelijk een ster naast ieder plaatje uit de checkpointselect geloof ik. Ik heb bijvoorbeeld de ending op Hard boiled gedaan, omdat ik die heb gekozen om op een cheapo manier zonder te spelen die Old School Achievement te halen.

  Ik vond Normal ook niet eens heel makkelijk, zoals Tai O en de Slums waren wel lastig.

  De multiplayer vind ik een draak.
 • Even deze topic een schopje geven :)

  Ik ben het spel gaan huren en wil het nu dus uitspelen op 'hard boiled' om zo alle achievements van de SP te unlocken.
  Nu kun je alle chapters apart selecteren, maar ook de checkpoints. Is er hier iemand die de game op hard boiled heeft gespeeld? En kun je deze checkpoints apart selecteren?

  Want zo zou ik bepaalde dingen kunnen overslaan en gewoon verder spelen als een bepaald stuk mij echt niet lukt om het even later opnieuw te proberen.

  Ik kan trouwens iedereen aanraden om deze game op hard of hard boiled te spelen. Het brengt een heel ander soort gameplay met zich mee en op hard boiled speel je het spel niet meteen uit in 5 uurtjes normaal gezien. Ik had er weinig van verwacht, maar kvind het toch een heel aangename titel :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren