1. StreetPass Almere "Zombie Zomer" Event

Re: StreetPass Almere "Zombie Zomer" Event

Een blik op de prijzen van het event:

 • Een blik op de prijzen van het event:

 • Even een kleine update!

  Game Mania heeft een exemplaar van Resident Evil : the Mercenaries 3D beschikbaar gesteld om weg te geven tijdens het event! We maken dit de hoofdprijs van de Zombii wedstrijd, dus zorg dat je de QR code van jouw Zombii vóór 15 Juli doorstuurt naar StreetPassAlmere@gmail.com!

  Zoals al aangegeven, vermeld je naam en adres! De 5 leukste inzendingen winnen sowieso een Nintendo 3DS strandbal! (online dan, voor het event zelf hebben we meer beschikbaar
 • Na het succes van het Zelda Event van 16 Juni, kon een volgend event natuurlijk niet uitblijven! Ziehier de "flyer" voor het Zombie Zomer event, geheel in het teken van Resident Evil : the Mercenaries 3D!


  StreetPass Network, in samenwerking met Capcom zijn het "brein" achter de Stop the Swarm wedstrijd en er zullen wereldwijd diverse StreetPass events zijn om "de zombie uitbraak" te stoppen.

  Ook bij dit event is het mogelijk om online mee te doen aan een van de wedstrijden. De Zombii wedstrijd is beschikbaar voor iedereen en we geven 5 Nintendo 3DS strandballen weg onder de leukste, engste of beste Zombii's.

  Maak van je Zombii (Zombie Mii) een QR code en mail deze naar StreetPassAlmere@gmail.com o.v.v. Zombie Zomer, vóór 15 Juli. Vermeld wel duidelijk je naam en adres, zodat je prijs opgestuurd kan worden.

  Maximaal 1 inzending per persoon. Dat wil zeggen dat als je online meedoet, je jezelf uitsluit voor deelname tijdens het event.

  Degene die tijdens het event de beste tijd/score neerzet in Resident Evil : the Mercenaries 3D wint een prijzenpakket bestaande uit een officiële Nintendo 3DS schoudertas, een officiële Nintendo 3DS strandbal en Wii slippers.

  Ditzelfde prijzenpakket gaat ook naar degene die tijdens het event de beste, leukste of engste Zombii meeneemt. Voor de "runner-ups" hebben we ook enkele Nintendo 3DS strandballen!

  Er is gekozen voor een terras als locatie, zodat men kan zitten en chillen tijdens het event en genieten van de zomer. We hopen op mooi weer ^^ Er hoort wel een verplichte consumptie bij, maar dat kan je natuurlijk zo goedkoop (of duur) maken als je zelf wil.

  Vragen? Opmerkingen? (graag van de slimme variant ^^) Laat ze hieronder weten en we hopen je te zien op 16 Juli voor het Zombie Zomer event! Kan je niet, dan doe gerust mee aan de Zombii wedstrijd!

  - StreetPass Almere

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren