1. Super Mario 3D Land vs. Mario Kart 7 - Welke kopen?

Re: Super Mario 3D Land vs. Mario Kart 7 - Welke kopen?

 • Er is momenteel ook voordeelbundel 3DS + SM3DL verkrijgbaar.
  Heb je je eerste game goedkoper en kun je sneller je tweede game aanschaffen.
  Dit is misschien de beste optie idd.
 • Ik zeg SML3DL, simpelweg omdat mariokart geweldig is als het je eerste mariokart is, of je van partyracers houdt. Het is verre van een slechte game, maar zelf heb ik meer fun gehad met mario3D
 • Beiden zijn zeer goede games maar ook ik beleef net als koekiemonster net iets meer fun aan SM3DL. Maar dat is om het simpele feit dat ik nog niet zo lang geleden Mario kart DS uitgebreid heb gespeeld en het voor mij lang geleden was dat ik echt een mario platform game speelde. SM3DL biedt bij mij dus het meeste spel plezier omdat het voor mij de nodige vernieuwing en variatie biedt.

  Maar kijk eens waar het meest je voorkeur ligt qua genre. Racen of platform?
  Waar ben je momenteel het meest aan toe?

  Er is momenteel ook voordeelbundel 3DS + SM3DL verkrijgbaar.
  Heb je je eerste game goedkoper en kun je sneller je tweede game aanschaffen.
 • Welkom op IGF and all that :)

  Voor mijn antwoord even een opmerking: Dit soort vragen kunnen normaliter in dit topic gesteld worden.

  Het is overigens heel om te zeggen welke game valt aan te raden: recensies zijn heel erg persoonsgebonden en ten tweede: met beide games zal je zeker geen miskoop begaan. Maar als het daadwerkelijk je eerste game is en je het daarmee een tijdje volhouden, dan is Mario Kart 7 wel een goede keuze als eerste ivm de online multiplayer. Zeker wanneer aankomende mei een patch voor de game uitkomt die de online ervaring (hopelijk) cheat vrij houden. Tenminste, als je daar veel waarde aan hecht.

  Dat neemt niet weg dat SM3DL een slechte keuze zou zijn: het is een zeer goede game.
 • er is eigenlijk niet echt een groot verschil bij deze 2 games, het hangt vooral van je smaak af.
  maar als je beide even leuk zou vinden dan zou ik toch voor mario kart 7 gaan, dit omdat je als je op de single player bent uitgespeeld je nog wel een tijdje zoet kunt houden met het online racen :D
 • Hallo iedereen,

  Ik ben Daan en ik ben nieuw hier op IG. Ik ga zeer binnenkort een Nintendo 3DS kopen, maar daar wil natuurlijk wel gelijk een game bij kopen. Ik heb helaas op dit moment alleen de mogelijkheid voor één game. Twee spellen die mij erg leuk lijken zijn Mario Kart 7 en Super Mario 3D Land. Echter zijn de reviews van deze spellen echt heel verschillend, de ene review zegt dat SM3DL geweldig is en een must-have is, anderen vinden 'm weer saai. Ook bij Mario Kart 7 zijn de reviews heel verschillend, de één zegt dat het het leukste spel ooit voor de 3DS is, en anderen vinden hem niet heel vernieuwend. Wat is voor mij als aankomende 3DS bezitter de beste game, rekening houdend met dat het mijn eerste 3DS is en ik er wel eventjes zoet mee moet kunnen zijn. Mario Kart 7 is zegmaar steeds hetzelfde (racen), maar SM3DL is weer snel uitgespeeld als ik zo het internet bekijk.. Wat raden jullie aan?

  Alvast bedankt!

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.