1. Super Stardust Delta

Re: Super Stardust Delta

Ik ben redelijk snel met het vernietigen van komeetjes, dan krijg je veel tijdbonus. Ook is zowel casual als normal makkelijker dan endless na een half uurtje, dus ga ik in casual buiten de 4e baas zeer zelden dood en behoud ik dus mijn multiplier.
Overigens kan ik gewoon redelijk wegboosten, alleen voor extra punten kan je het beste door heel veel punttokens tegelijk heenboosten. Dat kan ik niet, en daar zitten de punten in endless.

Edit: ik heb mijn fout deels ontdekt bij endless, ik speelde dom genoeg automatisch op casual. Op normal heb ik mijn score in ieder geval verbeterd naar 220miljoen, nog steeds maar de helft - 1/8e, maar al stukken beter dan 40miljoen.

Edit-edit, niet dat iemand hier nog leest: inmiddels 440.000.000, dus net een top 10-notering op het moment.
 • Ik ben redelijk snel met het vernietigen van komeetjes, dan krijg je veel tijdbonus. Ook is zowel casual als normal makkelijker dan endless na een half uurtje, dus ga ik in casual buiten de 4e baas zeer zelden dood en behoud ik dus mijn multiplier.
  Overigens kan ik gewoon redelijk wegboosten, alleen voor extra punten kan je het beste door heel veel punttokens tegelijk heenboosten. Dat kan ik niet, en daar zitten de punten in endless.

  Edit: ik heb mijn fout deels ontdekt bij endless, ik speelde dom genoeg automatisch op casual. Op normal heb ik mijn score in ieder geval verbeterd naar 220miljoen, nog steeds maar de helft - 1/8e, maar al stukken beter dan 40miljoen.

  Edit-edit, niet dat iemand hier nog leest: inmiddels 440.000.000, dus net een top 10-notering op het moment.
 • Endless is inderdaad zeer vermakelijk, maar ook enorm frustrerend. Omdat ik dus heel slecht kan boosten om punten te verzamelen en het ongeveer een half uurtje volhoud zit ik rond de 40.000.000 qua score, 1/10e-1/20e van de top 10-scores. En hoe beter je in iets bent hoe leuker het kan zijn ;).

  Overigens heb ik meteen het complete spel gedownload, dus inclusief de dan 2-euro kostende DLC, HD had me al duidelijk gemaakt hoe vermakelijk die extra modi konden zijn en 2 euro is natuurlijk niks.
 • Het enige wat ik speel en interessant vind voor highscores is Endless, is ook verreweg de leukste mode imo.

  Wel echt goede score heb je in arcade neergezet the_wise_one, grats!, maar endless is een stuk leuker voor highscores, zou zeker de dlc downloaden voor die 3 euro.
 • Je hebt 2 hoofdmodi. De eerste bestaat uit casual/normal-scores (waar het met casual veel makkelijker is een hogere score te halen) en de tweede is hardcore. Mijn score is voor de eerste hoofdmodus, zodat mijn narcistische ik bij de allereerste score die je laadt bij high scores op de eerste pagina staat ;) (nummer 12 op casual dus).
  Voor de rest heb ik ook niet echt noemenswaardige scores.

  @Stickert; geen idee wat je PSN is, maar als je iuuk toevoegt zal ik je wel accepteren.
 • THE wise one, dat is je highscore in welke mode? Of is er maar een mode ofzo?
 • Voeg me toe dan, dan kan ik je ass whoopen :P
 • Stelletje vervelenderds, heb ik eens een spel waar ik goed in ben, geeft niemand er ene fuck om (nu niet logisch redeneren dat dat de reden is dat ik er relatief goed in ben).
  Net mijn high score verbeterd naar 111399513, dus zie je op de eerste pagina van de high scores mooi een Nederlands vlaggetje.
 • Fuuuuuuuuuuuuuck zeg. Start ik om die schildtrophy te halen eens voor de verandering casual op, haal ik een nieuwe high score, maar ga ik net voordat de allerlaatste eindbaas dood was (2.5 streepje over) voor de eerste keer dood. Aangezien ik hem ook redelijk snel dood had had dat mijn eerste score boven de 100 miljoen kunnen zijn. Nu zit ik net op 96 miljoen.
  Wel 100 procent trophies gehaald nu, pas mijn 2e spel, na shatter (tenzij je linger in shadows mee wilt rekenen).
 • Dan heb je de moeilijkste al gehaald, op naar de 100 procent dan (als je die niet al hebt)!
 • Ik heb die trophie ^^D
 • De boostminigame is eerlijk gezegd voor mij de enige echt leuke minigame. Dat schietspelletje heeft ook nog wel wat, maar de touch- en rollgames zijn saai. Dat rolspelletje (hah) is overigens ook de moeilijkste minigame om zijn trophy bij te halen. Op 5 schilden (waarom krijg ik nooit schilden… ik heb een score van 71 miljoen en die trophy mis ik nog) en voorgenoemde trophy na heb ik inmiddels alles.

  Normaal geef ik niks om trophies, maar het geeft dit spel een paar leuke extra uitdagingen.
 • Idd het is echt heerlijk om gewoon even snel tussendoor te doen. Die minigames zijn ook erg tof vooral met die boost!
 • Inmiddels mijn high score verbeterd naar 63 miljoen, maar dat moet beter kunnen aangezien ik halverwege dood ging (ik boostte met een schild heel dom onder die wormbaas… meteen dood). De baas van 4 is inderdaad duidelijk de meest frustrerende.

  Dit spel krijgt hier ook te weinig liefde, de beste releasegame!
 • Wat ik jammer vind van deze stardust is dat je niet doorgaat naar hard als je normal hebt uitgespeeld. Ik kan namelijk redelijk die dingetjes ontwijken, maar boosten voor puntencombos kan ik voor geen meter. Zo heb ik nu dus een score van net geen 50 miljoen, maar had ik nog 16 levens over waar ik uiteindelijk niks meer mee kon doen.

  Wat was de baas van de vierde planeet ook alweer? Uit mijn hoofd kom ik op de baas van planeet 1,2,3 en 5…
 • Nieuwe Highscore: 36 miljoen bij Arcade op Normal ^^D Ben bij de 4e planet nu, wat een schijt eindbaas. Kwam daar aan met 6 levens. Binnen 3 minuten allemaal weg :(
 • Je hebt ook nog 5 mini games. En de extra mode endless ga je eindeloos door. Impact moet je met boost zo veel mogelijk voorwerp raken. Bomber kan je alleen maar bommen gebruiken. En bij twingun heb je twee wapens. Persoonlijk vind ik het de 3 euro waard.
 • Want anders zit er alleen een hoofdmode in de game?

  Wat moet je doen in die extra modes? Thnx voor de antwoorden iig!
 • Het is 2 euro voor 3 modi die als je even geen zin hebt in het hoofdspel heel vermakelijk kunnen zijn. In mijn ervaring speel ik die extra's niet enorm vaak, maar 2 euro extra is het absoluut wel waard.

  Die 3 euro als je het apart koopt ook wel, maar voor die euro is het beter gewoon meteen het totaalpakketje te kopen (tenzij je de kortingscode hebt).
 • Bomber is super intens ^^D
 • Oké, en wat zit er allemaal in de dlc?

  Een paar extra gamemodus; endless, twin gun, impact en bomber.

  Zijn die de moeite waard of voegen ze weinig toe aan het plezier/de levensduur?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren