1. surround 5.1 probleem

Re: surround 5.1 probleem

ik heb een probleem met mijn surround 5.1 systeem van logitech. Mijn achterste boxjes werken niet (dit ligt overigens niet aan m'n verbinding). Eerst deden ze het wel maar nu opeens niet. Alleen m'n voorste 2 en m'n subwoofer werken. Ik heb al geprobeert om in m'n instellingen iets te veranderen of na te kijken maar alles lijkt daar goed te staan :S. Heeft iemand dit probleem ook, of weet iemand miss hoe ik dit kan oplossen? :)
  • ik heb een probleem met mijn surround 5.1 systeem van logitech. Mijn achterste boxjes werken niet (dit ligt overigens niet aan m'n verbinding). Eerst deden ze het wel maar nu opeens niet. Alleen m'n voorste 2 en m'n subwoofer werken. Ik heb al geprobeert om in m'n instellingen iets te veranderen of na te kijken maar alles lijkt daar goed te staan :S. Heeft iemand dit probleem ook, of weet iemand miss hoe ik dit kan oplossen? :)
  • thx jongens voor de moeite, ikheb het al, ik moest wat draaien aan de knoppen en wat instellingen thx iig
  • Jah met AudioHq dan bij equalizer en dan ergens instellingen ofzow
  • nou ik heb 't gedaan en nog niet tevreden :( ik hoor ze gewoonniet, volgens mij doen ze 't niet eens. Kanik ze miss harder zetten?
  • Denk wel dat het helpt,, heb ik ook gehad,, maar ik zeg het niet met 100% ckerheid!
  • het licht iig niet aan m'n boxjes ja…
  • als het niet aan de boxjes ligt dan zal het denk wel helpen
  • haaaaaiyyyahi, KICK, ik ga denk ik m'n hele pc opschonen, dus windows eruit pleuren en allens opnieuw erin stoppen. Denken jullie dat 'm'n probleem dan hierdoor opgelost zal zijn?
  • Klik is op EAX Config (en maak daar is een plaatje van en zet hem is op Internet).
    AEX config. is al open. Onder de naam "AEX configuratie scherm - Audio HQ"
  • Haalo tijdens het configureren je speakers uit je PC, en na elke configuratie éérst opnieuw opstarten. Kijk ook eens in BIOS of je poorten wel aanstaan, anders kun je bezig blijven ^^D
    Ik heb deze dingen al lang, niet pas. Het probleem doet zich pas voor.
  • Haalo tijdens het configureren je speakers uit je PC, en na elke configuratie éérst opnieuw opstarten. Kijk ook eens in BIOS of je poorten wel aanstaan, anders kun je bezig blijven ^^D
  • Klik is op EAX Config (en maak daar is een plaatje van en zet hem is op Internet).
  • ow op die manier…
    maar kan iemand uit m'n schreen miss afleiden wat ik fout heb zitten?
  • Dark heeft een andere soundcard zie ik, namelijk de Soundblaser Live! 24Bit en lost heeft de Soundblaster Live! 5.1 Digital en met verschillende soundcards hebje ook verschillende config screens
  • nee dat is niet wat ik heb, ik heb:
    deze dingen
  • ik denk dat ik weet waar het probleem zit. volg deze stapjes maar eventjes
    1: dubbelklik op het creative logo in je systemtray (rechtsonder waar ook je klok zit)
    2: ga naar EAX instellingen (het logo onderin het menu naast "standaard")
    3: ga naar het tabje "CMSS 3D"
    4: vink "CMSS 3D inschakelen" aan
    5: selecteer "Stereosurround"

    done ^^
    ik heb het geprobeert maar volgens mij heb ik niet hetzelfde menutje waar jou omschrijving het over heeft.
  • hum heb ik soms maar dan start ik me pc opnieuw op en dna doen ze et op opeens weer

    edit: ik heb trouwes ook van logitech de z640 als goe is
  • ik denk dat ik weet waar het probleem zit. volg deze stapjes maar eventjes
    1: dubbelklik op het creative logo in je systemtray (rechtsonder waar ook je klok zit)
    2: ga naar EAX instellingen (het logo onderin het menu naast "standaard")
    3: ga naar het tabje "CMSS 3D"
    4: vink "CMSS 3D inschakelen" aan
    5: selecteer "Stereosurround"

    done ^^
  • ja idd, Sound Blaster Live! [9400]

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren