1. Surround Systeem voor pc?

Re: Surround Systeem voor pc?

vind zel de z-640 mooier
 • vind zel de z-640 mooier
 • Hier bij dynabyte hebben ze allemaal surroundsystems voor de pc's. Dit hebben ze met een centrale afstandsbediening en kan je ze één voor één horen. Misschien ook bij jou in de buurt kan je het zelf horen. Toch een kwestie van smaak welke goed is of niet.
 • of een speakerset goed is hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur.
  lees dat veel mensen hier positief zijn over logitech terwijl ik persoonlijk vind dat logitech te veel leunt op de (overdadige) bass. de balans van laag/midden/hoog is gewoon niet mijn smaak bij logitech. de creative setjes vind ik op dat punt wat beter scoren al is het midden gebied bij de goedkopere creative sets wat beperkt.
  advies geven over wat een goede set is dan ook lastig. ik zou zeggen ga wat winkels af en luister een aantal sets en ontdek wat jouw persoonlijke voorkeur heeft.
 • het is de duivel!! :|
  :lol: :lol:
 • ik heb de X-530 voor 10 euro gekocht (actie van paradigit die net open ging in apeldoorn :P)
 • Wat is een goed surround systeem, voor niet al te veel geld? (de uiterlijke max ligt op ca. 200euro, maar het liefst zit het daar onder! <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> )
  ik had ergens gelezen dat de Creative Inspire T7900 (7.1 surround systeem) wel goed was… heeft iemand hier ervaring mee? want ik vraag me af of een systeem van ca. 100euro wel zo goed is… vooral als je er 7 boxen voor krijgt… <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ja dit is natuurlijk een vrij moeilijke vraag om een objectief antwoord op te geven aangezien voor de één ''goed'' een heel ander begip is als voor de ander.

  Maar als je voor een leuke prijs een leuk setje wilt hebben kom je al een eindje met de Logitecht Z-640 , dit is een 5.1 setje en heeft een mooie bas. Natuurlijk zijn er betere en mooiere opties , maar daar leg je dan ook genoeg flappen voor op de toonbank , het enige vervelende is dat de meeste pc-speakers een vrij dikke aansluitkabel hebben en niet los te koppelen is van de speaker zelf. Die draden hebben dus als nadeel dat ze lastig weg te werken zijn en ''duur'' om te verlengen aangezien dit niet met normaal speaker draad te verlengen is.

  Edit: De Z-640 is hier en daar nog wel te krijgen hoor , ga is langs bij bijvoorbeeld Media Markt .
 • ik heb hiero een medion 5.1 instalatie (geen idee wlk tpe ofzo) met een creativa soundblaster 5.1 kanaals geluidskaart en ik heb echt top geluid voor die kaart heb ik 30 euro betaald en voor die geluids set 45,- en er zat trouwens ook wel handige software bij die geluidskaart
 • jammer, toch altijd wel aantrekkelijk zon bestwel grote subwoofer.
 • vind zel de z-640 mooier

  Worden niet meer gemaakt en bij de Mediamarkt is die vervangen voor de X-530.
  Wilde net die 640 kopen(tijd geleden, mediamarkt) zeiden ze dat dus, dus ik kocht de X-530. :)
 • De x-530 is tog de opvolger van de z640? allebij zijn ze iets van 60 eurie?

  zou zomaar kunnu zal is ff kijken (ff zoeku)
  deze?? ziet er wel anders uit maar wel dezelfde vorm boksen aleen de subwoofer van de z640 is vierkanter en van de x-530 is rechhoekig
  maarja de z640 is denk ik nie meer te krijgen staat niets van op de website van logitech

  z-640
  x-530
 • De x-530 is tog de opvolger van de z640? allebij zijn ze iets van 60 eurie?
 • logitech z640 is wel goed is 5.1 heb em goed heb er zelf ni veel problemen mee aleen een ebetje ruis maar dat komt door me vele snoeren hier
 • kee, dan haal ik die denk ik maar weg uit de bestelling, en zoek ik een goeie Logitech…
  bedankt jongens :)
 • Eentje die helemaal goedkoop is en het super doet hiero: Logitech X-530 (5.1)

  Bij de plaatselijke pc boer hiero kost ie €60,, + nog een goeie geluidskaart (Creative Audigy 2 ZS ofzow) € 70 >> ben je voor €130,- klaar ongeveer ;)
 • Is toch best netjes. Creative levert over het algemeen leuk geluid. Zoek ook eens wat setjes van logitech, daar heb ik zelf ook prettige ervaringen mee (vooral qua bass:D). Dit zijn niet de meest dure merken, maar qua prijs/kwaliteit zitten ze erg hoog.
 • Wat is een goed surround systeem, voor niet al te veel geld? (de uiterlijke max ligt op ca. 200euro, maar het liefst zit het daar onder! ;) )
  ik had ergens gelezen dat de Creative Inspire T7900 (7.1 surround systeem) wel goed was… heeft iemand hier ervaring mee? want ik vraag me af of een systeem van ca. 100euro wel zo goed is… vooral als je er 7 boxen voor krijgt… :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren