1. tablet of handheld

Re: tablet of handheld

Puur om te gamen is een handheld gewoon de beste keuze. Games als Uncharted of Mario spelen nooit zo fijn op een tablet als op een handheld. Of je dan een VITA of 3DS moet kopen, tsja, dat moet je zelf uitzoeken.

Wanneer je meer wilt dan gamen (muziek luisteren, browsen, mail lezen etc.) dan is er geen discussie. Dan koop je een nieuwe iPad/tablet.
 • Puur om te gamen is een handheld gewoon de beste keuze. Games als Uncharted of Mario spelen nooit zo fijn op een tablet als op een handheld. Of je dan een VITA of 3DS moet kopen, tsja, dat moet je zelf uitzoeken.

  Wanneer je meer wilt dan gamen (muziek luisteren, browsen, mail lezen etc.) dan is er geen discussie. Dan koop je een nieuwe iPad/tablet.
 • @stickert ik heb al een grote gaming laptop. Het is echt een handheld om tijdens het wachten me bezig te houden.

  @Oversoul Het is echt gamen voornamelijk. Maar je kunt dus ook kleine games doen op een tablet+ smart glass dat je erbij krijgt straks
 • Wil je echt gamen? Handheld.

  Vindt je gamen een bijzaak? Tablet.
 • Een laptop.
 • Hallo allemaal!

  Ik zit in een diepe diepe crisis.
  Ik zit te denken om een playstation Vita of 3DS of een ipad 3 te kopen.
  Op het moment heb ik een HTC sensation en een Ipad 1.
  Over het algemeen speel ik vooral shooters en RPG's maar hou ook van een racer, action/advanture en strategy.

  Mijn vraag is wat is nou het beste.
  Je zou denken dant ipad dan direct afvalt maar op de E3 werd dus dat smartglass getoont wat me ook wel interessant lijkt.

  Als jullie argumenten hebben om iets wel of niet te kopen please comment!

  bedankt
 • Die Unit13 game was toch ook best goed? En Call of Duty komt er natuurlijk ook aan dit najaar. Ik verwacht weinig goeie shooters op de 3DS.
 • Qua shooters zit je waarshijnlijk weer beter bij de Vita…

  op resistance na is er (nog) geen andere shooter op de Vita. En we weten allemaal dat dat een schijt game is :P maar goed… de 3DS heeft niet eens een. hopelijk komt dat nog wel. een 3D shooter :)
 • Je houdt van RPG's en Shooters… Dan zou ik sowies niet voor een tablet gaan. Ik speel op de iPad wel wat spul als Angry Birds en Wordfeud, maar daar houdt het dan ook wel mee op. Ik verbaasde me aanvankelijk over een mooie beelden in Need For Speed en Infinity Blade, maar na 5 minuten ben je die beperkte gameplay en vervelende besturing gewoon zat. Ik tenminste.

  3DS lijkt me de meest veilige handheld aankoop. Als je nu nog een Vita koopt, loop je een fors risico dat je je op korte termijn bekocht voelt omdat er een vrij drastische prijsdaling komt. Sony wil er 10 miljoen van verkopen dit jaar en ze weten zelf ook dat dat met de huidige prijs en lineup nooit zal lukken. Er moet dus op korte termijn een drop komen om dat te bewerkstelligen. Ik ga er namelijk niet vanuit dat Sony zichzelf onmogelijke doelstellingen oplegt.

  3DS heeft de meeste games, de meeste games in ontwikkeling, is het goedkoopst en heeft dus gewoon de meeste toekomst. Qua RPG's zit je hier ook wel gebakken. Level 5 heeft er al een paar interessante aangekondigd en ook Rune Factory 4, Paper Mario, Dragon Quest komen er aan. Bovendien kun je alle DS RPG's op de 3DS spelen. En dat zijn er belachelijk veel. Qua shooters zit je waarshijnlijk weer beter bij de Vita…
 • Ik heb wel eens een film erop gekeken. Al gebruik ik hem meer voor series. Maar de kwaliteit van een tablet is zeer behoorlijk in combinatie met een koptelefoon voor een beetje goed geluid.
 • Een tablet voor films kijken, die heb ik nog nooit gehoord.
 • Sowieso een 3DS halen. Ik heb ook de combo handheld/tablet. Maar m'n tablet gebruik ik echt nooit voor gamen. Tenzij je die paar potjes Angry Birds of Where's My Water moet meetellen. Ik heb er ook nog een RPG opstaan maar ik kon maar niet wennen aan de besturing. Een tablet is wat mij betreft alleen leuk voor games met hele simpele controls die je tussendoor even snel kunt oppakken.
 • Voor gaming, handheld
  Voor het internetten / normale taken (mini) laptop
  Voor films kijken, Tablet


  Je hebt al een iPad (dus je hebt geen nieuwe nodig lijkt mij)

  De vita en 3ds hebben beiden hun sterke kanten (uncharted/lbp Vs mario en zelda)
 • Qua games aanbod nu en in de nabije toekomst zou ik een 3DS halen.
  Ten eerste het goedkoopst van de drie, tenzij je een el cheapo tablet gaat halen maar dan kun je daar niet op gamen.
  Ten tweede zijn er op de 3DS de meeste games beschikbaar, DS games spelen kan immers ook en laat die nou net een shitload aan rpg's hebben.
  Ten derde is het maar afwachten wat voor kwaliteit games de tablets bieden, bij de 3DS ben je meer verzekerd van kwaliteit games.
  Wat je ook zou kunnen doen trouwens is games downloaden voor je mobiel, zit je echter wel op hetzelfde kwaliteitsniveau als met de tablet.
 • De Vita is imo ook een prima tablet.
 • Vergeet je Kid Icarus voor de shooterfreaks en Fire Emblem voor de strategie niet? ;)
 • nee man, Vita heeft geen games.
  3DS is veel meer de moeite waard. 3D voegt iets toe en ziet er goed uit. en is ook nog eens een stuk goedkoper.
  op shooters na sluit het aan op zijn game smaak. RPG's als Tales of the Abyss en binnenkort Heroes of Ruin. Race games Ridgeracer 3D en need for speed. En Shadow wars voor de strategie.
 • Ik zou voor een vita gaan.
 • en welke handheld? :p
 • heel simpel. Handhelds :)

  Lol @koekie :lol:
 • Wacht nog even en haal een Vita uit de dumpbak voor een paar tientjes, kraak deze en speel elke FPS met een heerlijke OLED scherm op je schoot.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren