1. tactic rpg

Re: tactic rpg

rlx :p je hebt me overgehaald morgen eerst ff kopen hahahah :p
 • rlx :p je hebt me overgehaald morgen eerst ff kopen hahahah :p
 • Stella Deus was wel een aardige trpg, maar heeft me toch een heel klein beetje teleurgesteld. Van het verhaal had ik persoonlijk wat meer voorgesteld en de gameplay is standaard trpg. Daarentegen waren de graphics en de muziek wel zwaar goed, maar ja: wat wil je als Sakimoto en Iwata dat gedaan hebben.

  Een andere erg goede trpg die ik je kan aanraden is Growlanser Generations. 2 games (Growlanser 2 en 3) in een box. De gameplay hierin ontstijgt veruit alle andere trpg's die ik gespeeld heb, omdat je in deze game bij heel veel missies juist ECHT goed moet nadenken hoe je een strijd moet winnen ipv simpelweg een tank van je karakters maken en alles neer te maaien.
 • stella deus lijkt me echt zow vet. Het ziet er iig super uit.
 • rpgs zijn cool- maar ik zla altijd kijken of je met 2 player- of multiplayer kunt , want als dat niet kan dan is de game saai als je hem uitgespeelt heb , en ligt die bij het stof..

  dus altijd deze dingen checken

  2 player +
  multiplayer (online)
  singeplayer: 24 uur of meer aan kunnen besteden
 • Ik weet zeker dat er al wel iets bekend is. Maar of het nou november of september is? Ik kan dat vervloekte persbericht nergens meer vinden.

  Edit: gevonden!

  Stella Deus : October door Codemasters (Publisher)
  Magna Carta : November door Codemasters (Publisher)
 • Der is nog niks bekend over de releasedate.
 • Stella Deus komt binnenkort als het goed is ook in Europa uit. Dat is ook een hele vette SRPG. (Strategy Role Playing Game, tactics dus). Ik heb de Amerikaanse versie bij een maat van me gechecked en het zag er echt supervet uit.

  Heeft iemand toevallig meer informatie over de release date van die titel?
 • naaah kheb net ff op internet gechecked wa voor game da is maar ik hou nie zo van oorlog games zoals dat
 • Als je fan FFT houdt dan is er een kans dat je Front Mission 3 ook geweldig vind, ik vond hem misschien wel beter.
 • Ok, ik zal het verhaal even zonder spoilers proberen te vertellen. Je speelt als Laharl, een demon prince die na een slaap van 2 jaar wakker is geworden/gemaakt. Je vader is overleden en je zult de troon moeten gaan overnemen.

  Maar voordat je dat kunt doen zul je eerst jezelf moeten bewijzen. Er zijn natuurlijk een hoop schurken die de macht hebben proberen te krijgen, in die 2 jaar dat je sliep… Je hebt dan ook hulp nodig van je trouwe onderdanen (je "vassals"), die je zullen helpen in de battles. Het is trouwens interessant om te weten dat je in deze game ENORM veel keuzes hebt in het customizen van je characters. Elk wapen heeft bijvoorbeeld eigen statistieken die bijvoorbeeld de VIT of de STR van je characters beinvloeden.

  Zo is het bijvoorbeeld slim om een Staff met een hoge Magic/Defence te equipen op een mage. Iedere class heeft ook zijn/haar eigen special moves die er allemaal zeer vet uitzien.

  Het verhaal gaat trouwens veel dieper, met echt HELE toffe characters en gewoon leuke plotwendingen. Had ik zelf niet verwacht omdat er nogal veel humor in zit. Maar toch weten ze er een heel stoer serieus verhaal in te verwerken.

  Over die humor: dies echt heel vet. Typische japanse humor met veel pantsu etc etc etc. Maar dat zul je wel kunnen waarderen, ook als je helemaal niet van die humor houdt. Het is namelijk allemaal heel leuk uitgevoerd.
 • Ik dank u vriendelijk :p ik zat zelf al te denken aan disgaea die leek me echt rlx :p Makai kingdom heb ik ook al wa van gehoord. Waar gaat die over ?

  Kun je me ook wat vertellen over het verhaal van Disgaea
 • Disgaea zou ik je zelf aanraden. Het verhaal is echt heel erg goed, de battles zijn fun om te doen en vereisen taktiek en levelling.

  Je zult er echt een flinke tijd mee bezig zijn. Zelf heb ik er rond de 30 uur aan besteed om hem uit te spelen.. Daarna kun je dan nog enorm lang bezig zijn met de optional bosses.

  Geluid is ook van een hoog niveau, heb zelf dan ook de OST (Arrange en Original) en ze zijn beide schitterend. Vrij veel memorabele nummers.

  Verder raad ik je de rest van de games in de "serie" van Disgaea aan;

  - La Pucelle
  - Phantom Brave

  En binnenkort natuurlijk niet te vergeten:

  - Makai Kingdom

  Daar kan ik zelf in ieder geval niet op wachten. Ik hoop dat ik je zo genoeg heb voorgelicht.
 • Ik ben helemaal weg van rpg's maar ik heb nog geen tactic rpg gespeeld op final fantasy tactics na. Wat is een aanrader en waarom ?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren