1. TDU2

Re: TDU2

Ja neem toch aan dat ik dat heb gedaan. Staat er in feite maar één voor mijn grafische kaart, dus dat kan het probleem dan denk ik niet meer zijn..
 • Ja neem toch aan dat ik dat heb gedaan. Staat er in feite maar één voor mijn grafische kaart, dus dat kan het probleem dan denk ik niet meer zijn..
 • Drivers worden inderdaad automatisch mee geinstalleerd… ALS je de goede CCC hebt gedownload.
 • Iemand anders die mij kan helpen…?
 • Ik meende dat de drivers meteen geïnstalleerd worden wanneer CCC geïnstalleerd word. Maar dit weet ik niet 100% zeker. Aangezien ik nVidia heb en geen ATI. Dus dit laat ik even aan iemand die wel ATI heeft.
 • Dat vind ik lastig om te zeggen.. kan namelijk op de website van ati alleen maar de catalyst control center downloaden..?

  En als het goed is kan m'n laptop de game makkelijk aan!
 • Je weet 100% zeker dat de drivers van videokaart up-to-date zijn ?.

  Tevens ook handig om even hier of hier (even uit de drop down list TDU2 zoeken) te kijken of je laptop de game aan kan.
 • Hoi!

  Ik speel nu een paar dagen Test Drive Unlimited 2, maar ben er nu eigenlijk al weer mee gestopt omdat ik helemaal gék word van m'n laptop.. Ik heb een studio xps 1640 van Dell, wat een performance laptop hoort te zijn, maar merk er eerlijk gezegd weinig van. Elke 10 minuten dat ik het spel speel, kan ik vervolgens 5 minuten wachten totdat alles weer goed loopt. Het beeld hapert als een gek, geluid doet dan automatisch ook mee en kan dus helemaal niks meer!

  Specs van mn laptop zijn:
  Windows 7 64b
  8gb RAM geheugen
  Intel core DUO cpu - T9900 - 3.07ghz
  ATI mobility radeon HD4670 1gig
  465gig harde schijf waarvan 289gig beschikbaar

  heb alles nu in het spel op low staan (grafisch) en zelfs geprobeerd om het spel in kleiner scherm te spelen ipv fullscreen, niks werkt…

  HELP???!! Ik wil gewoon racen.. :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren