1. Team fortress 2 insidegamer server

Re: Team fortress 2 insidegamer server

Kan je even het IP adres posten? Makkelijker om het dan te vinden ;)
 • Kan je even het IP adres posten? Makkelijker om het dan te vinden ;)
 • Wow, wat hebben ze met de Pyro gedaan? De range van de flamethrower is echt zwaar achteruit gegaan :S
 • Is het leuk online? Ik heb geen headset, maar anders kom ik ook wel eens kijken….
 • Thx bjornt w8 dan nog ff af. PM naar een mod kan helaas ook niet. Nu begint TF2 'm helemaal te spacen (wilt niet meer opstarten).

  ^_^'
 • Weet iemand hoe dat met steam forum zit?

  Kan nog steeds geen topics aanmaken.

  Is het normaal dat een mod je registratie moet validaten? Of is er bij mij iets niet goed gegaan? Anders stuur ik eventjes een PM naar een Mod daar..

  Wil die shit nu toch wel eens fixen, heb verdomme ook zin in een TF2 online meeting <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />.

  Het is al lang geleden, maar ik kan mij herinneren dat ook bij mij mijn account moest worden gevalideerd. Maar volgens mij was dat erg snel klaar. Volgens mij de volgende dag al maar ik weet het niet meer precies. Maar het was wel binnen een paar dagen.
 • Is dat je eigen server? Of gewoon een lege server? Hmm ik kan gek genoeg geen servers vinden, alleen op mijn favorieten kan ik spelen of vrienden joinen. Maarja.

  Ja dat gebeurt me ook vaak maar ik maak gewoon veel servers tot favoriet dan kan ik altijd spelen :)
 • Inmiddels ook druk bezig, ben vooral met de pyro aan het spelen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />. Ben er helaas nog niet echt goed in <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />. Zijn er mensen die samen op een bepaalde server spelen? Of is dit nog puur een idee?

  http://www.youtube.com/watch?v=QGIISxhYRYE

  Het is een oud filmpje, maar het heeft mij destijds enorm veel geholpen.
 • Weet iemand hoe dat met steam forum zit?

  Kan nog steeds geen topics aanmaken.

  Is het normaal dat een mod je registratie moet validaten? Of is er bij mij iets niet goed gegaan? Anders stuur ik eventjes een PM naar een Mod daar..

  Wil die shit nu toch wel eens fixen, heb verdomme ook zin in een TF2 online meeting :P.
 • Ik heb beneden een Mac staan met Windows Vista erop via Bootcamp. Ik zal zo wel even kijken of ik hem er daar op kan zetten, en laten draaien. En dan kan ik zelf hier op mijn eigen PC spelen :)

  [EDIT]

  Schijnbaar kan je trouwens wel een server aanmaken hoe jij het hebt gedaan. Alleen moet de persoon die de server host wel gewoon blijven spelen. Als die persoon dus het potje stopt dan gaat de server zelf dus ook weg.

  Heb nu op mijn main PC een server opgezet. Ik zal zo eens even via de Mac TF2 spelen om te kijken of hij werkt (je kan namelijk niet op dezelfde PC spelen waar de dedicated server op draait helaas)

  [EDIT 2]

  Ik krijg een error als ik de server wil joinen, iets dat steam niet kan validating ofzo. Ik denk dat het het beste is als iemand gewoon een listen server maakt (op de manier zoals The Unbelievable heeft gedaan. ) Ik ben zelf wel bereid om zo'n server op te zetten. Heb zelf een snelle internet verbinding (100/100Mbit) dus dat moet geen probleem zijn.

  Denk trouwens dat het idd het beste is als we het er verder over hebben in het Online Meeting topic.
 • Heb je een server gemaakt in het hoofdmenu van TF2? Volgens mij werkt dat niet omdat je dan een lokale server moet aanmaken. (weet het niet zeker) Je moet dacht ik een dedicated server aanmaken. Ik zal wel eens even kijken wat ik kan doen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Oh oke ga jij dan maar even kijken. Dat werkt alleen onder Windows maar ik heb geen Windows. :P
 • Heb je een server gemaakt in het hoofdmenu van TF2? Volgens mij werkt dat niet omdat je dan een lokale server aanmaakt. (weet het niet zeker) Je moet dacht ik een dedicated server aanmaken. Ik zal wel eens even kijken wat ik kan doen :)
 • Ik weet niet precies hoe het werkt, ik heb bij het beginscherm gekozen om een eigen server te maken, en daar kunnen mensen dan joinen. Ff kijken hoe het zit met IP adressen enzo. Maar er moet dus wel iemand zijn die er dus een host. Ik wil dat best doen, mijn internet is snel dus ik kan het wel aan denk ik. :P Ik ga het nu even opzoeken.
 • Aww kut zeg. Ik kan nu een eigen server draaien, dus we hebben een IG server! Vertel wel even wanneer we gaan spelen met zn allen. :'D Anders moeten we hierover verder gaan in het Online Meeting topic, beetje onoverzichtelijk om er twee te hebben.
 • Tjonge jonge na reinstall nog steeds onzichtbare tekst. Ik denk ga eventjes hulp zoeken op steam forum, heb ik m'n account geactivate sta ik nu in een moderation queu moet ik wachten tot m'n registratie goedgekeurd word.

  Naja hier heb ik dus geen zin in, is niet echt leuk zo… beetje jammer weer.
 • Is dat je eigen server? Of gewoon een lege server? Hmm ik kan gek genoeg geen servers vinden, alleen op mijn favorieten kan ik spelen of vrienden joinen. Maarja.
 • Voeg me toe als vriend dan kunnen we wel eens samen op een server spelen heb het vandaag met nog een paar andere insidegamer clan leden gedaan :)
 • Inmiddels ook druk bezig, ben vooral met de pyro aan het spelen :). Ben er helaas nog niet echt goed in :(. Zijn er mensen die samen op een bepaalde server spelen? Of is dit nog puur een idee?
 • Ja opzich wel. Je hebt bijv. de Scout die erg snel is, maar de Heavy is weer een tragere class. Probeer het gewoon uit, het is toch gratis! :D En je hoeft natuurlijk niet kills te maken om te spelen. Het heet niet voor niks Team Fortress 2. Als je dus moeite hebt met kills maken kan je altijd nog voor Medic gaan en je teammates healen. Of Engineer door Sentry´s, Dispensers en Teleporters neer te zetten.

  Gedaan, werkt helaas niet, ik ga eventjes het spel opnieuw installeren.

  Dat moet gewoon werken als het goed is. Heb je wel Steam opnieuw opgestart? Dat moet je nog wel doen voordat de taal wordt veranderd.
 • Ik speel alleen shooters op de 360, dus ik heb ook geen snelheid ed. Maar dan kan ik wel zo instappen?
 • Het is geen CoD of Counter Strike. Het is gewoon een grappige, gekke en vooral tactische shooter. Teamwork speelt een grote rol, en dat vind ik wel onwijs vet, want dat kom je in de hedendaagse shooters bijna niet tegen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren