1. Team Fortress 2 vraagje

Re: Team Fortress 2 vraagje

Nee er zijn ook gratis items. Vooral nu rond het thema; Halloween. Deze kun je verdienen door achievements te halen en gewoon veel te spelen. Het is zeg maar een random event. Als je op M of N drukt (weet het niet precies) kun je je inventory bekijken.
 • Nee er zijn ook gratis items. Vooral nu rond het thema; Halloween. Deze kun je verdienen door achievements te halen en gewoon veel te spelen. Het is zeg maar een random event. Als je op M of N drukt (weet het niet precies) kun je je inventory bekijken.
 • dus die items moet je kopen? met geld?
  je kunt ze niet verdienen in de game?

  dat zou echt balen zijn… items in games kopen is echt niks voor mij.
 • Ik heb toevallig eergisteren ook weer TF2 geïnstalleerd. Ik heb in de tussentijd ook een keertje gespeeld en ik geloof dat je toen gewoon op een willekeurig moment een item kon vinden. Nu is het zo dat er veel meer items zijn en dat je ook je personage daarmee uit kan rusten. Elk item heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Ik geloof dat er ook een store geopend is voor tf2.
 • Ik heb even een vraag aan alle team fortress 2 spelers hier?
  Vroeger heb ik aardig wat tf2 gespeeld, maar heb het nu echt al een hele tijd niet meer gespeeld..
  Nu wou ik het vanavond weer even spelen, en zag dat alles vernieuwd was. Nu joinde ik een server, en zag ik ineens allemaal mensen rondlopen met wapens die ik niet kende, met hoedjes, met allerlei dingen die ik nog nooit gezien had. Sterkere wapens etc. En in die nieuwe map, met die boss… iets met horse, die halloween map, zie ik gasten met een pompoen op hun hoofd rondlopen en dat soort dingen…

  Dus de vraag is: wat is er in die lange tijd, waarin ik geen TF2 gespeeld heb allemaal gebeurd? hoe kom je aan die vernieuwde wapens etc. En hoe zit het met die pompoenen, en die boss? etc.

  Alvast bedankt!
 • Veel verandert, ja.

  Ruil systeem
  Halloween Event + Boss fight.
  Nieuwe wapens: Polycount
  Nieuwe Hoedjes.

  Kiken even op www.tf2wiki.net
 • Maar het is niet zo dat als je voor items betaal, dat je dan in het voordeel bent tov mensen die niet betalen?

  Nope, bovendien zijn de wapens die je kan kopen/vinden niet sterker, ze zijn alleen aangepast. Elk wapen heeft voordelen en nadelen erbij waardoor het jouw speelstijl is die het beste bij het wapen past.
 • Ja, ik zag pas iemand 3 sentry's tegelijk plaatsen en hij zei dat dat was omdat hij een premium account had ofzoiets?
  Nee dat is een premium account op een modded server, die paupers hebben het op hun eigen server zelf aangepast. Zo zat ik laatst ook op een server waar een paar van die premium gasten op die server 50 rockets in 5 sec konden schieten ofzo
 • Ja, ik zag pas iemand 3 sentry's tegelijk plaatsen en hij zei dat dat was omdat hij een premium account had ofzoiets?
 • ja ik speel ook geen tf2 meer sinds deze items in de game zijn.

  het is unbalanced als een mawfacker.

  tfc ftw
 • Het zijn dezelfde items die je kan kopen of vinden. Vinden is alleen compleet random en het kan dus 300 uur duren voor je het wapen vind wat je wil hebben, of je kan het kopen voor 2 euro, wat jij liever hebt.
 • Maar het is niet zo dat als je voor items betaal, dat je dan in het voordeel bent tov mensen die niet betalen?

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.