1. Team Versus zoekt leden!

Re: Team Versus zoekt leden!

Je mag zeker posten op het forum en jezelf registreren. Speel anders gezellig met ons mee?
 • Je mag zeker posten op het forum en jezelf registreren. Speel anders gezellig met ons mee?
 • Mag ik me ook gewoon registreren op de het forum, beetje posten enzo? Speel MW3 nog dagelijks en geniet er nog steeds van. Vind alleen beetje jammer dat het hier zo dood is betreft COD.
 • Clan naam: Versus Gaming
  Clan Tag: VsG
  Website: VersusGaming.nl
  Twitter: @VersusGamingNL
  Facebook: Versus Gaming
  YouTube: VersusGamingNL

  Clanleaders:
  Versus Graphic
  Versus Marshal
  Versus DeadLock

  Clan managers:
  Versus lo0k0ut
  Versus Vanquish
  Versus Smoke
  Versus Coone

  Leden:
  Versus Punisher (game redacteur)
  Versus Phantom (clan redacteur)
  Versus Aquila (website beheerder)
  Versus Insane (organisator)
  Versus vSpencc
  Versus Simian
  Versus Sense
  Versus Assassin
  Versus Dxnii
  Versus Hyp
  Versus RageQuit
  Versus RivaaH
  Versus SiLence
  Boeldozer
  dark pearl123
  De Echte Dries

  Geschiedenis
  Versus Gaming is een Nederlandse Xbox 360 clan waarvan de leaders al ongeveer 6 jaar ervaring hebben. We zijn begonnen onder de naam Suicidal Assassins (SA). Daarna is onze naam veranderd naar Team PrioX en later naar Team FeLoX. Nu gaan wij door Versus Gaming.

  Team FeLoX (sommige kennen het misschien wel) is gestopt als clan doordat de leaders te weinig tijd hadden. Dat was natuurlijk erg jammer aangezien hij al zo'n 4 jaar bestond. Daarna hebben de leaders even wat rust opgezocht, en hebben op 27 juni 2011 de Team Versus als vriendengroep opgericht om zo rustig met 5 andere spelers te gamen. In september 2011 hadden de ex-leaders van Team FeLoX de tijd weer, en hadden een goede aanpak verzonnen voor een nieuwe clan, Versus Gaming!

  Clan Games
  Versus Gaming is actief op verschillende spellen. Zo spelen wij bijvoorbeeld op Call of Duty Modern Warfare 3, Battlefield 3, Halo Reach en GTA IV. Natuurlijk spelen wij nog veel meer spellen waarmee je met een team kan samenwerken!

  Versus Features
  Onder de Versus Features vallen de mogelijkheden die Versus Gaming elk lid biedt.

  Versus Experience Points (VSXP)
  Binnen de clan kan je naast het spelen met andere ook ranken. Dit doe je met het Versus Experience Points systeem (VSXP). Voor verschillende activiteiten binnen de clan krijg je VSXP, zoals: inloggen op de website en meedoen aan evenementen. Er zijn 30 rangen. Je speelt een rank vrij door een bepaald aantal VSXP te verzamelen. Dit systeem laat je clan ervaringen zien binnen Versus. Sinds kort hebben we ook een klein prestige gedeelte waarmee je tot rang 30 kan ranken. Dit heet VSXP Extended! Een voorbeeld rang kan je hieronder in


  Evenementen
  Wij organiseren evenementen voor de leden. Zo hebben we bijvoorbeeld Infected, Gun Game, Search and Destroy en Juggernaut lobby's. Maar we hebben natuurlijk ook zelf gemaakte Game Modes die gespeeld kunnen worden tijdens evenementen. Ons evenementen systeem op de website geeft de mogelijkheid om duidelijk aan te geven hoeveel plaatsen er vrij zijn en welke leden er aanwezig zullen zijn.

  Challenges
  Elke maand worden er challenges online gezet die voltooid kunnen worden op CoD MW3 en BF3. Zo'n challenge kan bijvoorbeeld zijn: Maak een Triple Kill met een RPG. Zodra je de challenge voltooid hebt meld je dat in het bijhorende topic op het forum en de challenge zal gecontroleerd worden in je Online Vault/Battlelog account.
  Wanneer hij is gecontroleerd krijg je VSXP. Het aantal VSXP zal afhankelijk zijn van de moeilijkheidsgraad.

  Prijsvragen
  Elke week worden en drie prijsvragen op ons forum gepost waarmee je VSXP kan verdienen. Er zijn twee Game Vragen en één clan vraag. Een Game vraag kan bijvoorbeeld zijn: Wanneer lag MW2 in de winkels? Een Clan vraag kan bijvoorbeeld zijn: Sinds wanneer zit Pietje in de clan? Zodra je een vraag goed hebt krijg je VSXP!

  Voor de complete lijst van Versus Features kan je onze Versus Features-pagina bekijken!

  Vacatures
  De staff van Versus Gaming heeft in oktober 2011 besloten om vacatures de clan in te roepen. Deze zorgen ervoor dat leden vrijwillig en vrijblijvend een taak op zich kunnen nemen. Zo'n taak kan bijvoorbeeld Game Redacteur zijn. Jij plaatst dan al het nieuws rondom Games op onze homepage zodat andere leden het kunnen lezen. Vacatures zijn alleen beschikbaar voor clan leden en wanneer je een Versus Gamertag hebt.

  Voorwaarden:
  Wees actief op de website, Xbox LIVE en met de Versus Features
  Gedraag je volwassen en heb respect voor je medeclanleden (op XBL en de Website)
  Je moet 15+ zijn (hier wordt soms een uitzondering op gemaakt)
  Het is verplicht om in het bezit te zijn van een headset
  Je moet in staat zijn om een spel te kopen die de meerderheid van de clan speelt (Call of Duty)
  Je moet toestemming vragen aan één van de Clan Leaders om je Xbox LIVE Gamertag te veranderen!
  Het is verplicht om je aan te melden als je de VSXP wilt bij een clan evenement (doe dit minimaal 2 uur van te voren!)

  Zodra je een clan regel overtreed heb je kans op een waarschuwing. Deze zijn zichtbaar op je profiel. Zodra je te veel waarschuwingen hebt wordt je gekickt uit de clan en worden alle rechten je ontnomen.

  Wij zijn erg streng in het veranderen van je gamertag naar Versus. Zodra je dat te vroeg doet (dus je hebt geen toestemming of/en je zit nog niet in Versus Gaming) is de kans erg groot dat je als nog wordt gekickt of niet wordt toegelaten.

  Aanmelden
  Al je jezelf wilt aanmelden voor Versus Gaming moet je een aanmeld topic aanmaken op ons forum.
  - Community aanmeld forum
  Vergeet niet dat je jezelf eerst moet registreren voordat je kan posten. Wanneer je bent geregistreerd zal je zien dat je ook meer mogelijkheden op onze website hebt.

  Voor meer informatie kan je altijd onze website bezoeken of contact opnemen via Xbox LIVE.

  Met vriendelijke groet,
  Versus DeadLock
  Clanleader Versus Gaming

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren