1. Technisch probleem.

Re: Technisch probleem.

idd als je problemen hebt gooi er ff een cleamer in…. daarna doet mijn xbox het weer als een tierelier :)
 • idd als je problemen hebt gooi er ff een cleamer in…. daarna doet mijn xbox het weer als een tierelier :)
 • Probleem is zeer herkenbaar. Vooral films haperen veel. Dan staat het beeld opeens stil en komt er een ratelend geluid uit m'n Xbox. Bij Halo 2 heb ik ook hetzelfde probleem 1 keer gehad. Andere spellen doen wat langer over het laden, maar haperen gelukkig nog niet. Al heb ik wel zo nu en dan een vastloper.
  Ik heb zo'n lensclean CD gekocht en dat hielp wel ff. Minder films haperden, geen vastlopers meer gehad en Halo 2 heb ik verkocht… Denk niet dat het probleem helemaal op te lossen is, maar cleaner help weldegelijk. Heb die van mij voor 10 euro ofzo bij de MM gekocht.
 • http://www.llamma.com/xbox/Repairs/repairs.htm

  Ik heb al 2 keer een nieuwe drive in een xbox geplaatst alleen zijn zijn ze nu erg moeilijk te krijgen en de prijs is absurd .
  Een replacement Thompson kost 85 € bij bijv. de psx shop en dat is gelijk de kwalitatief minste drive met de meeste kans op problemen .
  DVD lens cleaner kan je bij elke consumenten electronica zaak kopen , mijn ervaring is dat het meestal maar even helpt zodat ik altijd gelijk de drive uit elkaar sloop en de lens en spiegel met pure alcohol op een wattestaafje reinig .
  Helpt dat niet dan probeer ik de pot te tweaken met een multimeter , werkt dat ook niet meer dan moet de drive ( meestal crappy Thompson ) vervangen worden .

  Nodig :
  Torx schroevendraaier setje , mini schroevendraaier setje en el cheapo multimeter bij de kijkshop van misschien 15 Euro totaal .
  Xbox slopen is een eitje en zit net als een pc in elkaar .

  Succes .
 • Ok mede Doosgozers,

  Mijn Xbox houdt er een beetje mee op. DVD's haperen, games idem dito, dit is al een tijdje zo.

  Ergste is dat Halo 2 (andere games niet geprobeerd) op een gegeven moment niet alleen hapert, maar er een blauw scherm verschijnt waarna mijn TV uit wordt gezet (!!). Aan/uit lampje van de TV begint te knipperen, als ik 'm weer uit en aan zet kan ik normaal TV kijken, maar Halo 2 doet weer hetzelfde.

  Ligt dit aan mijn TV, of aan de Xbox? Moet ik de lens van de DVD-speler schoonmaken ofzo? Nooit gedaan, en hij is een jaar of 2.5 oud schat ik. Waar koop je zo'n kit?

  Bij voorbaat dank voor de hulp.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren