1. Tekken 5

Re: Tekken 5

ja, maar wacht toch maar af
 • ja, maar wacht toch maar af
 • Hopelijk zit Oger er ook in hij is vreed :7 .
 • Eg nie…
 • Tekken Tag was een supergame… beste fighter van ps2 vind ik…

  soul calibur is een button basher dus absoluut niet tof, en virtua fighter heb ik hier ook liggen alleen nog nooit echt voor gezeten… En als ik t dan eenmaal kan, dan heb ik nog niemand om tegen te spelen. (en multiplayer is waar t allemaal om draait in een fighter vind ik)

  Als je tekken echt goed kan.. .dan zal je niet verliezen van iemand die maar wat drukt (wat dus wel t geval is bij soul calibur)

  anyway, ik haal tekken 5 ook 100% zeker want deze wordt echt heel vet… ziet er ook heel goed uit .

  schaam je!
  sowieso tekken de beste fighter <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />.. Soul calibur een button basher.. tja dan is het alsnog de beste button basher die er is. Tekken is ook gewoon een button basher. De enige niet button basher onder de fighters is Virtua Fighter. Geen enkele fighter gaat dieper dan deze game. Dat is gewoon een feit. VF moet je leren. Dat doe je niet in een paar uur zoals bij Tekken of andere fighters. En dat als je goed bent iemand niet wint als ie maar op random zoveel mogelijk knoppen drukt.. echte die hards winnen sowieso wel.. of het nou met tekken is of met mortal kombat. Tekken is ook gewoon een button basher.

  Het enige punt waarbij ik je gelijk kan geven is de multiplayer. Tekken is zo uber simpel dat iedereen het kan. Het is de fifa onder de fight games. Pak het op en spelen maar. Dat heb je niet bij een game als Virtua Fighter. Die game gaat gewoon ontzettend diep. Je hebt niet zoals bij Tekken van die uber simpele combo's (O, O, O, O, X, X, X en meer van dat soort 'lastige' combinaties). Dat maakt het wat lastiger om iemand te vinden die tegenstand kan bieden. Gelukkig heeft VF de beste singleplayer ooit in een fighter. De AI leert zelfs. Je kan dus niet onbeperkt dezelfde combo doen.

  Tja ondanks dat er Pro Evolution Soccer is zijn er ook nog miljoenen die FIFA kopen. Zo is het ook bij tekken. Ondanks dat er veel beter games zijn, zijn er toch mensen die niet voor de beste maar voor de leukste verpakking gaan. VF is nou eenmaal te moeilijk voor de mainstream gamers net als dat veel gamers PES te moeilijk vinden.

  Tja characters in Tekken zijn bij valgen wel beter als in DOA. Vind DOA persoonlijk ook geen boeiende fighter. Zwaar overrated, net als sommige hier over tekken praten. Net als Tekken is DOA ook al ingehaald door andere fighters. De characters van DOA spreken alleen wat meer tot de verbeelding. De game mist alleen goeie mannelijke characters. Daar gaat de gameook niet om maar oke. Tekken heeft echter ook maar een paar goeie characters. Meer dan de helft zijn te verwaarlozen. Een vechtende kangaroe bijvoorbeeld.. wtf is dat nou? hadden ze eerst ook niet een boom ofzo? Het enige echte verschil is dat DOA veel sneller is dan Tekken. Tekken is gewoon veelste traag.

  Sorry man maar tekken is absoluut geen button basher… oke je kan maar wat drukken en dan kan het voorkomen dat je vette shit doet )helemaal met eddy) maar ik speel veel tekken… en heb law en paul 100% gemasterd… Als ik speel tegen mensen die het niet echt vaak spelen en die maar wat drukken… dan winnen zij absoluut niet…

  Met andere woorden als je echt veel Tekken speeld en je bent er echt goed in dan zal je niet verliezen van iemand die maar wat drukt. Met soul calibur is dat helaas wel t geval… ik ken mensen die heb op t moeilijkste niveua uitspelen, maar die dan bv gewoon verliezen van een meisje die maar wat drukt terwijl die nog nooit een game heeft gespeeld. (geloof me dit heb ik al zo vaak gezien… en meegemaakt)

  Virtua fighter is duidelijk de diepste fighter,,, maar zoals ik al zei… vind ik t niet tof om deze in multiplayer te spelen aangezien het niet tof is om te spelen tegen iemand die het niet zo goed kan.

  Ik moet er wel ff HEEL duidelijk bij zeggen… dat ik dus officiele japanse wedstrijden heb gezien (gedownload) van oa firtua fighter en Tekken… en die battle bij Virtua fighter zien er helemaal niet tof uit… Het is allemaal heel standaard en er worden ook helemaal geen vette combo gegeven… (in die wedstijden) bij tekken zie je echt vette moves en gewoon zelf verzonnen combo's wat ik dus gewoon heel vet vind…

  Ik heb ook wedstrijden gezien van SOul calibur en damn dat ziet er gewoon precies zo uit als dat je 2 mensen met elkaar laat spelen die nog nooit een game hebben aangeraakt. GEwoon echt button basherig ziet t eruit.

  KOrtom Tekken tag vind ik de beste fighter voor ps2.
 • Hij is ook wreed, check maar de reviews ^^
 • ehhh ik zie het nergens staan…
 • weet iemand of je Jinpachi kan unlocken?
 • Zijn er nog nieuwe moves bij de al bestaande characters?
  Zo ja, dan ga ik het misschien halen.
  Zo nee, dan niet.
  En is de Pal 60HZ mode sneller dan de 50HZ mode?
 • 200 matches spelen en je hebt ook alles unlocked.. Ik heb geen minuut verspild aan Devil Within maar heb wel alle secrets.
 • die kerk ronde, en die ronde waar je tegen jinpachi moet vechten geloof ik
 • Ja alleen toch lijkt het wel weer een beetje nep, die scrolling van die oneindige backgrounds. Maar ja dat kan ook niet anders, want dan zouden ze dus weer closed arena's zijn. Poolside bgm vind ik zelf wel grappig, op een beetje cheesy manier.
 • BLIJ DAT ik tekken 5 nog niet gekocht heb;)
 • Ja, dat mis ik ook. Tekken bowl was echt leuk.

  Devil Within mode van Tekken 5 is poep. Het wordt te snel saai.
 • Ik dacht dat die update alleen voor de Arcade hallen was.
  Tenminste, volgens IGN (Hij was nog niet bevestigd voor PS2)
 • ik heb devil jin naar 71 vs battels
 • in de promo versie (pal) zat iig een 50/60Hz optie dus het lijkt me niet dat ze die er in de full eruit gehaald hebben :)
 • Voor de mensen die Tekken 5 al PAL hebben gehaald:

  Zit er een 60hz mode in? Wel belangrijk, vind ik.
 • HEFTIG !
 • nieuwe japanse trailer voor Tekken 5: Dark Resurrection

  http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2139

  ziet er wel cool uit
 • Dubbelpost, srry.

  Even een paar pics van een site gepikt. ;p

  De twee nieuwe personages:

  De nieuwe arena's:

  Mooi. 8)
  Omg, de mooiheid!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren