1. Teleurstelling deze generatie?

Re: Teleurstelling deze generatie?

Ik vond het geen teleurstelling
 • Ik vond het geen teleurstelling
 • Nog 1. Metroid in 2d is beter dan in 3d imo. Dus een beetje jammer dat er geen 2d-console versies kwamen.
 • Ik denk dat iedereen die de afstanden in TWW te lang vond, nooit de Ballad of Gales heeft geleerd. Heb ik gelijk?

  Dan nog was je minimaal 5 min. aan 't varen, en ik leerde Ballad of Gales geloof ik pas toen ik op de helft/3 kwart van het spel zat, je moet ook maar net weten dat er een kikker in één van die tornado's zit.
 • Tactical RPG's. Blergh… :P
 • MIjn teleurstellingen:

  1. Final Fantasy X-2
  Wat was dat een kutspel
  Geen tactiek en steeds op X drukken en je kon het spel uitspelen.
  2. Veel Rpg's worden realtime.
  WTF? bij een rpg is het gewoon om na te denken.

  Keyword: Nippon Ichi
  http://www.nisamerica.com/
 • Ik vind de grootste teleurstelling ook de verloedering. Ook over de volgende generatie hoor je alleen maar positieve geluiden, maar wat is er nieuw? Bijna alles behalve de graphics zijn hetzelfde gebleven en blijven hetzelfde. Zie de volgende generatie games, alleen maar vervolgen en nog verkondigen bladen zoals de PU bij hoog een laag dat een nieuw tijdperk is aangebroken. Alsof een revolutie aanstaande is. Bij deze generatie zag ik op het eerste gezicht weinig verfrissende games en op het tweede gezicht helemaal niet. Het is allemaal meer van hetzelfde, net zoals Halo. Leuk, maar Goldeneye kan er nog met een halve fietslengte achter blijven rijden. Alleen GTA lijkt welhaast de grote uitzondering te zijn geweest.
  Vervolgens zijn de graphics ook niet zo hoogstaand. Ja deze generatie ziet er mooier uit dan de N64 en de volgende mooier dan de xbox. Maar telkens weer wordt het predikaat 'bijna fotorealistisch' er bij gehaald. Hoe lang wachten we dan nog tot het echt fotorealistisch is? De graphicshoeren bij de bladen verpesten gewoon de gamesmarkt. Max Payne was opeens heilig, maar nee een half jaar later was dat alweer achterhaald. De sfeer, gameplay en het verhaal daarentegen relatief gezien niet terwijl dat toch minder aandacht mocht ontvangen. Fuck die hele graphics gewoon, maak er eerst een goed speelbare game van (EA). Ze moeten de mensen -die voor grotere budgeten en teams zorgen- niet alleen aantrekken voor de graphics maar ook voor de inhoud.

  Tot slot tja. Ik wil niet lullig zijn maar volgens mij kan de gameindustrie best nog wel wat leren van het film- en boekenestablishment. Dat geeft creatieve verdieping en niet alleen de TERAFLOP verbreding die dankzij journalisten asl Jan Meyroos de boventoon voert.
 • de teleurstelling vind ik dat sommige gamemakers nog steeds niet weten hoe je het maximale uit een gameconsole kan halen bijvoorbleeld: NARC dat hadden ze toch wel ff kunnen oppoetsen verder heb ik geen klachten
 • MIjn teleurstellingen:

  1. Final Fantasy X-2
  Wat was dat een kutspel
  Geen tactiek en steeds op X drukken en je kon het spel uitspelen.
  2. Veel Rpg's worden realtime.
  WTF? bij een rpg is het gewoon om na te denken.

  Ga Tales Of Symphonia spelen dan.
  Realtime is hartstikke leuk, mits het goed uitgewerkt is.

  Mijn grootste teleurstelling is de Xbox, ben blij dat ik hem later heb gekocht, want alleen voor Ninja Gaiden en Live is het interessant.
 • @ Sjoerdo

  ''Wat ik mis in de huidige games is het plezier. Het ziet er allemaal gelikt uit etc.. Maar ik wil gewoon weer een uberdope gameplay met urenlangspeel plezier.''

  Ben het helemaal met je eens, jij weet em.

  Verder waren er op Halo na voor mij geen vette triple AAA shooters van het kalibur (alá cliché) GoldenEye/PerfectDark.
 • gta san andreas
  na het geweldige gta 3 en vice city komen ze met zo bout spel :@
 • Alle teleurstellingen zitten hem juist in de franchises/genres die vorige generaties populair waren. Behalve RE4, GTA en Metroid Prime ken ik geen enkele franchise die er op vooruit gegaan is.
 • MIjn teleurstellingen:

  1. Final Fantasy X-2
  Wat was dat een kutspel
  Geen tactiek en steeds op X drukken en je kon het spel uitspelen.
  2. Veel Rpg's worden realtime.
  WTF? bij een rpg is het gewoon om na te denken.
 • Er is zoals gebruikelijk altijd een boel goed, en een boel slecht.

  Anyway hier de teleurstellingen die me te boven komen:

  -Sega - Weinig laten zien behalve VF4 en PDO. WAAR IS SHENMUE 3 (en is Sega Rally 2005 dood ofzo?)??
  -MGS2 - maar natuurlijk hoort ie hier thuis.
  -Mario - Ik vond alleen Smash brothers goed.
  -Final Fantasy - Ok, ik heb me enigzins vermaakt met X en (schaam) X-2 maar komen ze in de buurt bij de PS1 versies?? Nein.
  -Sony Online, we zitten nu al ver in 2005 dus wat we nu hebben is alles?
  -De Cube opzich, het heeft een handvol geweldige franshises (RE en Metroid) maar thats it.

  Oja en ik was hem bijna vergeten, misschien wel de grootste teleurstelling:

  Rareware!
 • De grootste teleurstelling vind ik toch de dood van het ooit zo grote Rare. Op de SNES en N64 leverden ze klassieker na klassieker. Op de Cube en Xbox zagen we enkel grote teleurstellingen. Remakes kunnen ze nog redelijk goed, maar ik weet nog steeds niet hoe het met nieuwe games zit. Star Fox Adventures en Grabbed by the Goulies waren niet bepaald goed te noemen :S
 • Halo 2: ik hoorde veel "wooo geweldig w00t r0xx0rs!!!!111oneone etc.), dus ik kreeg zeer hoge verwachtingen, maar ja ik vond hem nou niet echt geweldig.

  weer weinig 3th party support op cube, waardoor ik een xbox kocht.

  niet genoeg RPG's op de cube, waardoor ik bijna een PS2 kocht.

  ik vond tekken 4 nou niet wat je noemt "leuk".

  Animal crossing liet te lang op zich wachten in europa.

  harvest moon AWL was niet zoals het hoorde te zijn (hm64 stijl).

  Starfox adventures, het had zo'n mooi afscheid kunnen zijn :'(

  Final Fantasy CC, waarom geen multiplayer met normale controllers…


  ik kan verder eigenlijk nergens opkomen
 • Zelda: TWW vond ik echt zwaar tegenvallen, raakte een beetje uitgekeken op het cell-shading jasje vd game, afstanden overbruggen met je boot werd op den duur ook iritant (vooral bij het zoeken van de triforce stukjes), sommige dungons waren echt saai, boss-battle tegen Ganodorf viel na mijn mening ook tegen. (etc)
 • En daarboven op, ik denk dat Nintendo ook niet anders wil zien. Al hun games moeten in het lijstje staan en niet die van iemand anders. Dat is misschien waarom ze met de Revo het beter gaan doen. Spellen kunnen online en er is daardoor meer third party support. Daarnaast kunnen oude games er weer op! Het hangt allemaal af van de kopers.

  Nintendo stelt me teleur dat ze zo weinig developers achter zich hebben met de Cube. Ze zeggen dat Nintendo in het algemeen weinig third party developers achter zich heeft staan. Ik wil niet veel zeggen, maar de GBA barste van de developers.

  Vertel me niet dat dat niet waar is!
 • Dat ze tegenwoordig zo weinig Turnbased spellen hebben. Bv. op de gamecube maar 2 goeie namelijk Baten Kaitos en Skies of Arcadia. Alleen die laatste is nergens te vinden. En ook goeie 2d-vechtspellen zoals Guilty Gear en King of Fighters willen niet meer graag naar de gamecube<img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Met andere woorden de cube had veel te weinig third party support. (terwijl ze zogenaamd alles beter zou zijn dan de n64) maar aan de andere begrijp ik t ook wel waarom er weinig third party support is. Iedereen koopt een nintendo console voor de games van nintendo zelf. Kijk de verkoopcijfers van de cube games. Daar zal echt nooit een game op 1 staan (behalve res evil) die niet van nintendo is.
 • Dat ze tegenwoordig zo weinig Turnbased spellen hebben. Bv. op de gamecube maar 2 goeie namelijk Baten Kaitos en Skies of Arcadia. Alleen die laatste is nergens te vinden. En ook goeie 2d-vechtspellen zoals Guilty Gear en King of Fighters willen niet meer graag naar de gamecube:(
 • De dood van de DC

  Vele mensen praten nu alsof ze de DC geweldig vonden, terwijl ze em pas kosten toen ie 2 tientjes kostte <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />. Teringlijers.

  Verloedering van de gamesindustrie

  Hoe verder de generatie vordere hoe erger het werd. Echt alleen maar crap.

  Helaas ben ik een van de mensen die de DC voor 700 gulden kocht :( maar ik moest en zou hem hebben… heb er genoeg plezier aan beleefd though..

  En over "verloedering van de gamesindustrie" heb je misschien wel gelijk… er komen echt teveel games uit die allemaal hetzelfde zijn… EA maakt bv ook echt alleen maar "veilige" games… en t is gewoon een schande dat de grootste ontwikkelaar/publisher met de nepste titels komt. En nooit risico neemt met een echt orgineel spel. Tuurlijk begrijp ik dat hun shit supergoed verkoopt.. dus waarom zouden ze… Maar als ze echt cool waren dan kwamen ze wel een keer met iets orgineels aanzetten. Zoals bv capcom namco en konami doen en hebben gedaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren