1. Test Drive Unlimited 2

Re: Test Drive Unlimited 2

Wat unlock je met de online pass ?
 • Wat unlock je met de online pass ?
 • Nou had de game toch maar gehaald maar nu alweer spijt van zeg. Gadver het is gewoon best saai het racen tegen de computer en veel auto's zijn inderdaad gewoon haast niet op de weg te houden. Bij het miste of geringste raak je in de slip.
 • Lag, tering lelijke gfx, gay Ibiza, een aantal auto's die gewoon echt onhandelbaar zijn.

  Veel dingen waarvan ik echt dacht: daar valt veel meer uit te halen (customizen van auto wat betreft spoiler, bumperkit, uitlaat, interieur etc)

  Ik vind het persoonlijk echt een behoorlijk slechte game.

  But that's just me, m'n maat vind 'm ondanks alles geweldig. Waarom snap ik niet echt, maar hij speelt 'm gewoon. Misk probeerd ie zichzelf wijs te maken dat die game leuk is.. hij kostte 'm toch ruim 50 eutjes.

  Heb dus bij hem gespeeld. Zelf ga ik 'm denk ik helemaal nie kopen, ook niet als ie in de budget bak ligt.
 • Ai dat is wel klote, ik twijfel nog steeds met de game om deze wel of niet te kopen. Maar door bovenstaande bericht doe ik er dus echt wijs aan om het niet te kopen. Want waar ik juist een hekel aan heb om lang voor niks te spelen door een fout van de game of het blijven hangen.
 • ik heb de game nou ruim een week en ik erger me eigen kapot aan de game.

  ten eerste ik kan nog steeds geen clubhuis kopen omdat die kutservers eruit liggen. de offline races zitten vol met bugs en glitches.
  als er meerdere onlinespelers in een klein gebied bijmekaar komen hapert het beeld als de tyfus.

  maar al deze onnodige fouten waren nog te overzien als de rest van de game wel normaal presteert. maar jah wa gebeurd er,ik wil de laatste challenge van ibiza cup area 1 eventjes gvd 74 miles rijden,dik 3 kwartier mee bezig.
  ik heb het gehaald ik krijg mun geldbedrag, ik krijg mun achievements het enige wat ik nog hoef te doen is op A drukken en de game slaat alles op en ik kan weer met een gerust hart verder spelen.

  Maar hoeveel ik ook op A druk,het spel bleef hangen precies op dat moment. waardoor ik mun xdoos opnieuw moest starten en vervolgens is mijn challenge NIET behaald. en het kutte is dat ik het nie opnieuw ga proberen want ik ben bang dat ik weer 3 kwartier voor nix speel.

  zomaar ff een paar ergernisjes opgenoemd en dan heb ik het nie eens over de besturing en graphics. LEKKER BEZIG EDEN GAMES!!!!!!!!!

  zoals hierboven al gezegd wordt TU2 is in alle opzichten minder dan zun voorganger. en als er nie gauw een aantal patches komen dan staat ie binnekort op marktplaats.
 • Ik zou graag de mening van mensen willen lezen die Test Drive Unlimited heel er goed en leuk vonden. Ik ben dan benieuwd of ze het tweede deel ook waarderen. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ik heb het eerste deel 65 uur gespeeld. Beste spel deze generatie IMO.

  Deel 2 vind ik in alle opzichten minder dan deel 1.
 • Nah, ik koop alleen uit NL. De levertijden zijn lang en ik neem het risico niet.
 • Je kan 'm al voor €32,99 kopen bij GameHubs zonder verzendkosten. Wel een levertijd van meer dan een werkweek (of je moet geluk hebben dat ie eerder komt) en het risico dat ie nooit aankomt aangezien gratis verzending een verzending in een bubbelenveloppe is die helemaal vanuit Maleisië moet komen. En zulk soort verzendingen raken sneller "kwijt" dan een pakket.
 • Veel rumoerige geluiden vanuit de TDU community. Mij maat gaat het kopen, hij vond TDU 1 helemaal te gek.

  Ik wacht tot een prijsverlaging.. als ie zo'n 30 á 20 eu kost.
 • Ik zou graag de mening van mensen willen lezen die Test Drive Unlimited heel er goed en leuk vonden. Ik ben dan benieuwd of ze het tweede deel ook waarderen. :)
 • Spelen mensen deze game nog? Of is het een helaas een slechte game? Een vriend van me heeft hem en raad hem enorm aan, alleen ik twijfel om de game te halen. Ik hoor te veel verschillende verhalen, wil graag jullie beleving horen. Graag van mensen die hem langer gespeeld hebben dan een uurtje of het geen kans gegeven hebben. ;)
 • Misschien dat ik 'm ooit koop als ie wat goedkoper is. Hij is €32,99 bij GameHubs maar ik heb nog teveel games om uit te spelen.

  En volgens velen is TDU2 alleen een budgetbakprijs waard. :P
 • Heb em gekocht bij de FRS gister op A'dam CS.

  Ik vind het spel in alle opzichten minder dan het vorige deel. De verschrikkelijke filmpjes, matige graphics, slecht geluid, maar 2 radiostations, een minder leuk eiland, nog steeds kan je de zijweggetjes niet goed zien, slechte gps, slechte besturing, etc.

  Deel 1 was fantastisch, deel 2 is naar mijn mening niet 1 stap vooruit gegaan en dat mag je wel verwachten na zoveel jaar.

  Maja, das mijn mening na een uurtje spelen. Toen heb ik het spel uit mn xbox gehaald om nooit meer te spelen.

  (moet eerlijk zeggen dat dit mij vaak overkomt de laatste tijd hoor!)
 • @debeul
  Rare review van Eurogamer. Ze prijzen TDU 2 de hemel in, en geven vervolgens een 7 lol.

  @Rinze..
  Hij is nog nie uit? En als ie zo slecht is, wat is er dan zo slecht aan?

  Ga 'm wellicht met een maatje kopen, dus mij benieuwd hoe goed ie is.
 • Quick Look giantbomb Dikke aanrader deze quick look, zeker de eerste minuten zijn vaak hilarisch qua becommentariëring.
  Ik hoop dat er vrij spoedig een demo versie komt.
  Review Eurogamer 7/10
  Eerste vijftien minuten TDU2
 • Mooie datum dan is het weer wat rustiger qua games en kan ik mooi veel tijd besteden aan deze heerlijke game. :D
 • Februari sounds good :)
 • van testdriveunlimited2:

  New Release Date Scheduled for February 2011

  Los Angeles, CA (November 22, 2010) – Atari, one of the world’s most recognized publishers and producers of interactive entertainment, announces updated pre-order programs for the highly anticipated Test Drive® Unlimited 2, available at retailers in North America on February 8, 2011 for Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system, and Windows PC. Pre-order rewards feature collectable limited edition vehicles exclusive cars, and an even a playable casino.
 • Gelukkig hebben we Gran Turismo nog.

  :'D


  Jamaar ik heb geen PS3 8|
 • Gelukkig hebben we Gran Turismo nog.

  :'D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren