1. Test Drive Unlimited 2 error

Re: Test Drive Unlimited 2 error

Ik heb de laatste versie van Directx en videokaart geinstalleerd dus daar zal het niet aan liggen. Een folder van TDU2 kan ik niet vinden maar volgens mij komt dat omdat ik hem in steam heb gekocht. En ik heb al topics aangemaakt op meerdere game forums waaronder die van TDU2 dus ik wacht nog op reacties van die forums. herinstalleren heb ik ook al meerdere keren gedaan en zelfs de hele computer geherinstalleerd, zonder resultaat. Ik denk ook niet dat ik mijn geld nog terug kan vragen.
 • Ik heb de laatste versie van Directx en videokaart geinstalleerd dus daar zal het niet aan liggen. Een folder van TDU2 kan ik niet vinden maar volgens mij komt dat omdat ik hem in steam heb gekocht. En ik heb al topics aangemaakt op meerdere game forums waaronder die van TDU2 dus ik wacht nog op reacties van die forums. herinstalleren heb ik ook al meerdere keren gedaan en zelfs de hele computer geherinstalleerd, zonder resultaat. Ik denk ook niet dat ik mijn geld nog terug kan vragen.
 • Probeer via rechtermuisknop > eigenschappen > lokale bestanden > integriteit van spelcache controleren of je beschadigde bestanden kunt repareren?
 • Hallo,

  Ik heb TDU2 gekocht via steam en geinstalleerd, maar als ik het wil gaan spelen dan komt er een error in beeld. Ik weet niet wat ik moet doen om het toch te kunnen spelen. Kan iemand helpen?

  mvg
 • Al geprobeerd de laatste versie van Directx en de nieuwste drivers voor je videokaart te installeren? Wellicht staat er in de folder van TDU nog een aantal vereiste programma's die normaal bij de installatie van het spel plaatsvinden of bij het eerste keer opstarten via Steam. Als dat allebei niet helpt dan zou ik een topic aanmaken op de officiële forums van TDU en/of op het TDU forum op Steam. Eventueel kan je een herinstallatie proberen, maar de kans dat het iets gaat fixen is zeer klein aangezien de integriteit in orde is. Aangezien het een error is zonder melding is het lastig om je te helpen.

  Overigens had dit waarschijnlijk in het nieuwe vragen topic gemoeten.
 • Ja dat had ik ook al geprobeerd maar dat werkt ook niet
 • Probeer via rechtermuisknop > eigenschappen > lokale bestanden > integriteit van spelcache controleren of je beschadigde bestanden kunt repareren?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren