1. The Aries Conspiracy

Re: The Aries Conspiracy

Captain N decoder ring WHAHAHAHAHAHA

Het leuke is dat ik het ook nog zo voor me zie ook :P
 • Captain N decoder ring WHAHAHAHAHAHA

  Het leuke is dat ik het ook nog zo voor me zie ook :P
 • Zijn ongelijk is bewezen, hmm misschien. maar hij gaf aan dat hij niet (meer) bij nintendo werkt he :P en hoe the fuck moet/kan iemand weten dat het mogelijk zou zijn dat je op je revolution 20 jaar nintendo spellen (voor de console) kan downloaden en spelen? SSB Online als launchtitel en een grote game van Square Enix en dat ze het design lieten zien enzo ok, dat kan goed gegokt zijn, maar dat van 20 jaar nintendo spellen kan nooit dat hij dat gokt o.i.d. En hij zei dat ook allemaal op 26 april he (behalve dan dat hij 2 dagen geleden of zo zei dat nintendo gister alles zou laten zien).

  Ik zeg niet dat ik die Aries geloof, maar hij heeft wel gelijk gekregen met sommige dingen en van wat hij zegt komt ook steeds terug in al die 'nietszeggende' geruchten die eerst ook bij de ds waren waarvan iedereen d8 dat het nep was. En ik vind nog steeds die On shit vreemd, waarom komt het bij zoveel dingen terug, waarom is de website www.nintendoon.com geregistreerd door ene Aime, Reginald Fils aka Reggie (tenminste dat staat op die thread van xboxworld, en hij had ook bronnen dus ik naam aan dat het klopt). En dat gister het 21 jarige bestaan van nintendo zou zijn en een paar dagen geleden was er in zo'n lijstje over de revolution allemaal dingen wat ging over internet mogelijkheden enzo en hoe de ds met revolution zou communiceren. En daarin stond ook nintendo 21 als codenaam, en de website nintendo21.com is ook geregistreerd waarop dit staat: "A revolutionary announcement is coming soon..

  Zelf verwacht ik hier niet zo heel erg veel van, maar het kan nooit dat dit alles toeval is.. en ik kan ook nog wel een tijdje doorgaan over right brain enzo maar goed we zullen wel zien hoe het gaat. Ik heb trouwens ook net het filmpje van "A Man Called Reggie" gezien, waarin hij ook zei dat ze pas de controller laten zien, wanneer het voor de concurrentie niet meer mogelijk is om nog aanpassingen te maken in hun systeem (sony?), een slimme zet of..?
 • Nou zijn ongelijk is bewezen toch. Er is gister niks gebeurt.
 • Echt sommigen gaan wel erg ver door, lijken net op dat ventje van mercury Rising met Bruce Willis. :D

 • OMG Cubemania!!!! dat kan gewoon geen toeval zijn!!!!
 • Cubemania

  Neem de zesde letter van mijn gebruikersnaam = A
  Dan de achtste, i is de negende letter van het alfabet 26-9 is 18, de 18e letter van het alfabet = R
  De eerste letter in het alfabet na i = J
  De laatste letter van mijn gebruikersnaam = A
  De zevende letter van mijn gebruikersnaam = N

  Daarmee krijg je:

  *tromgeroffel*

  Arjan.

  Jazeker, daar is over nagedacht.
 • Lol, dat van die naam is natuurlijk dikke onzin :lol:.

  KevinG, ik zie een verwijzing. Ja zeker.. en wat voor 1. Haal de 2e en 3e letter maar eens weg en je krijgt KinG. Zou ik dan toch.. blablabla :).
 • Er zijn voor de persconferentie dingen gelekt door ene Aries. Aries is de griekse god van de oorlog. Oorlog? Ass kicken? Reggie! En jawel hoor, hier heeft iemand ook een theorie achter:
  Reggie Fils Aime
  Neem de eerste letter van de derde naam, de eerste van de eerste, de tweede van de tweede, tweede van de eerste en laatste van de tweede. En jawel, alle letters van Aries komen in Reggies naam voor.

  ja hoor… nog even -_-'
 • Captain N decoder ring WHAHAHAHAHAHA

  Het leuke is dat ik het ook nog zo voor me zie ook <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ergste is dat ik die zooi nog op me oude PC heb staan. :D
 • hehe uiteraard ;)
 • Slaat idd nergens op..

  Net als deze:


  Hey dat ding wat hij in/om ze hand heeft kan best de controller zijn <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />. Dat de kontroller dan shit naar dat plakje van 3dvd's stuurt. Kijk ook maar naar dat filmpje van NintendoON daar zie je ook dat plaatje van gaycube en dan dat slakkending en dan REV. ^^D -_-'

  Je begrijpt wel dat dit Photoshop is??
 • Slaat idd nergens op..

  Net als deze:


  Hey dat ding wat hij in/om ze hand heeft kan best de controller zijn :P. Dat de kontroller dan shit naar dat plakje van 3dvd's stuurt. Kijk ook maar naar dat filmpje van NintendoON daar zie je ook dat plaatje van gaycube en dan dat slakkending en dan REV. ^^D -_-'
 • Ja, nooit gedacht dat Nintendo zo'n hype zou kunnen ontketenen…en dat zonder iets te presenteren…das best knap natuurlijk ^^D
 • Check dit nou gewoon


  Het slaat echt nergens meer op <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Man straks komen ze met hun Captain N decoder ring stukken tekst ontcijferen.
  Die lui moeten echt iets met hun leven gaan doen.
  Wacht nou gewoon rustig tot Spaceworld dan weten we meer.

  Maar eerlijk is eerlijk dit is waarschijnlijk één van de grootste hype campagnes van de laatste 10 jaar.
  Knap van Nintendo, als ze er zelf verantwoordelijk voor zijn.
  Anders moet ninty de verantwoordelijke opsporen en hem belonen met levenslang gratis Nintendo producten en aandelen ofzo.
 • Slaat idd nergens op..

  Net als deze:
 • Check dit nou gewoon


  Het slaat echt nergens meer op :P
 • Om 10 uur onze tijd het filmpje over A Man Called Reggie op gamespot:

  http://www.gamespot.com/e3/e3live.html
 • als ze met helmen komen mogen ze het ding in hun reet stoppen, no way dat ik het dan ooit zou kopen (als ik uberhaupt een enxtgen ga kopen that is).

  zou echt heeeeeel dom zijn van nintendo. Als dit gebeurt dan neem ik al mijn beschermingen van de big N terug!!
 • Oeh wat hoop ik dat ze niet met VR helmen komen, ik zie de Virtual Boy nog voor me. (Zwarte blz uit de Nintendo geschiedenis)
 • Ik denk dat veel mensen te hoge verwachtingen hebben. Volgens mij is het allemaal gebakken lucht. Kan het tenminste nooit tegenvallen ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren