1. The Conduit 2

Re: The Conduit 2

vet :) weten we eindelijk hoe het afloopt met mr Ford :P
 • vet :) weten we eindelijk hoe het afloopt met mr Ford :P
 • Verhaal is saai en slecht, ik keek alle cutscenes en het was gewoon slecht verteld.
 • Fuck, winkels dicht en geen popcorn in huis…. :'(
 • ik ga hem denk ik wel halen maar ik heb laatst okami en nmh gekocht en moet ook nog madword en twilight princess uit spelen :P
 • Op de een of andere manier verwachte ik constant in de trailer ergens het Gameloft logo te vinden trouwens…
 • Nee, niet gereserveerd. Wacht braaf de reviews af.
 • LET A.U.B NIET OP MIJN SCHRIJF FOUTEN ! zie laatste alinea wrm !

  Ik heb gisteren Conduit 2 gehaald. Ik ben die avond gelijk achter mijn tv gaan zitten om te spelen en ik ga nu mijn ervaring met jullie delen :) beschouw het als een soort mini recensie :P

  Als eerste starte ik de game op. Wat al opviel is dat het woordje "The" uit de titel is gehaald de reden hiervoor … geen idee :P Bij het opstartscherm aangekomen valt gelijk de graphics op. Als eerste zie je een bewegend achtergrond scherm met "press A" deze achtergrond verandert elke keer als je in het menu komt en dat is altijd leuk :) . Ik heb eerste de Extra's beken toen de Options, split screen, online multiplayer, en de single player.

  Extra's

  Net als bij deel 1 zijn er weer lekker veel extra's :) als eerste zijn er weer Promotional Codes waarbij je skins en costuum kan krijgen wanneer je de special edition koopt. Maar deze zijn ook op internet te vinden. verder zijn er weer Cheats die je kan unlocken door de singleplayer uit te spelen. Zoals infinite ammo enzo. Ook art work zit bij de opties. Deze verkrijg je ook door de Single player. En je kunt hier de Credits bekijken.

  Options

  De opties zijn zeer uitgerijd in dit deel. Ten eerste is er de optie om WiiMotion plus aan / uit te zetten (Ik heb hem aan staan aangezien dit erg goed werkt. Beter dan zonder motion plus.). Je kunt de Brightness aanpassen en ook het Volume. Verder kun je de controles helemaal aanpassen op de manier die jij wil. Elke actie kun je zelf aan een knop koppelen. Je kunt dit ook doen met de Classic Controler. ook kun je hier de sesitieviteit instellen (hoe snel je heen en weer kijkt en hoe gevoelig je nunckuck / remote reageerd bij het bewegen er van). De Game options kun je ook aanpassen naar joun smaak, Hoe je je HUD ingesteld wil hebben / Subtitles aan/uit enzvoort. Hier was ik dus erg over te spreken.

  Store/Profile

  In het menu (ook in het Multiplayer Menu) kan je je Profile bekijken. Hier kun je zien welk level je bent online. En ook welke achievements je hebt unlocked. Ook je Costum loadouts kun je hier aanpassen met welke wapens skills en grenade type je bij je wil hebben.
  De Store is ook een leuke toevoeging van de game. Hier kun je Characters kopen voor de Multiplayer (skins), Armour onderdelen kopen, Wapens, Perks, Grenades, enz. Zo kun je je personage zelf aanpassen en kiezen welke onderdelen je koopt. Enige nadeel hiervan is dat de Spelers online die al een tijdje spelen dus de betere wapens en gear hebben die de beginners niet hebben. Het geld dat je nodig hebt om dingen te kopen kun je krijgen via online matches maar ook via offline splitscreen.

  Split Screen

  Split screen heb ik gedaan in mijn eentje Dus echt een goed ordeel kan ik hier niet over geven. Wel dat je dus met 4 spelers op een scherm kan spelen. Dit kun je doen in TeamDeathmatch en je kunt Survival match doen. Bij TDM moet je elkaar dus afmaken en bij Survival komen er Waves van vijanden en moet je dus samen werken om zoveel monsters te killen en ook te overleven. In deze modes kun je ook Geld verdienen die je in de Store weer kan gebruiken.

  Online Multiplayer

  De online Multiplayer heb ik ook gelijk getest. Het eerste wat opvalt is dat de game niet meer nintendo Wi-Fi gebruikt maar eigen servers net als Monster Hunter Tri en Call of Duty : Black Ops. Dit voorkomt lagg en andere irritaties en zorgt voor updates en patches. Je kan nu net als bij Black Ops zelf een load out kiezen. Wapens / Sub wapen / Grenades/ Perks. Wat ik jammer vind (het kan soms ook leuk zijn) is dat per map ook gelijk de game mode gekozen wordt. Hierdoor doe je soms modes die je niet wil doen, of modes die je net gedaan hebt nog een keer gaat gebeuren omdat de meeste votes gelden. Een min punt is wat ik al eerder genoemd heb, de perks en wapens die de hoge lv mensen hebben zijn sterker en beter dan die je hebt bij het begin. Verder zitten de maps goed in elkaar. Wel leuk zijn somige modes. Mijn nu al favoriet “ASE Basketball” Waarbij je de ASE door een gekleurde hoepel moet gooien van de tegenstander om een punt te scoren. Ik heb nog geen een keer laag gehad en de graphics lopen erg smooth, geen enkele hapering gehad.
  Hackers zijn er niet en als die er zijn worden die door patches en updates gelijk tegen gehouden.

  Single Player

  De single player is erg tof, het gaat verder waar deel 1 ophoud (is eventueel te spelen zonder deel 1 gespeeld te hebben aangezien er een korte uitleg plaats vind voor de SP) De game begint met een intro waar je agent ford ziet die opeens een stem heeft van Duke Nukem. Samen met Promithius die dus in de ASE zit (hoe dit komt, kom je achter in deel 1) die opeens een soort nichterige computer stem heeft inplaats van de zwarte stem uit deel 1. Ook mr Adams heeft een andere stem gekregen. Dit vind ik een erg groot nadeel. Aangezien je na deel 1 niet echt meer het gevoel hebt dat je met Agent Ford speelt maar dus meer met Nukem. De graphics zien er erg mooi uit en zijn erg smooth. De laadtijden zijn verstopt door deuren die wat langzaam opengaan wat op zicht niet heel storend is. Ik heb ook al de Boss gekild om de achterkant van de doos. Deze moest je killen met turrets en dit was erg leuk om te doen. Een na deel is dat je niet meer chapters kan selecteren in het menu en je dus altijd verder moet gaan met je save. Leuke dingetjes zijn dat je nu kan rennen, en tafels om kan gooien om cover te zoeken.

  Al met al is het een erg goede game met uitgebreide Off en Online modes. En een leuke single player. En leuke extra’s. Ik heb de game nog niet voldoende gespeeld om een echt oordeel / recensie te schrijven dus dat komt nog. Maar hopelijk help ik jullie hier een beetje mee als je twijfelt over bepaalde dingen. Bij het kopen ja of nee.
  PS. Let niet op de schrijf fouten aangezien ik dit ff snel in elkaar geflanst heb. Bij een recensie zal ik daar uiteraard op letten :)
 • _O-
 • Had dit al gelezen op GAF. Hilarious if true
 • ja dan moet je toch eerst een account maken flippo :|
 • Man dat belooft wel :)
  Ben nog niet overtuigd van de 'hoge kwaliteit van de SP' though, die eindbaas lijkt me matig.
 • Vergeleken met de shooters op andere consoles is TC echt een 4 waard ofzo. Maar de controls waren goed en de wapens waren eens iets anders. Indien verbeterd zeg ik buy!
 • 70 fps when starring at a wall, 28 fps with explosions and action


  Die hoef ik dus niet meer. 8|
 • http://conduitnetwork.webs.com

  Kijk daar maar ik heb geen zin om dat te fixen…
 • No More Heroes kreeg nog best wat aandacht van de media. Ik herinner me wat previews en zelfs interviews met Suda voor de launch. En dat terwijl het best wel een niche game is. Okami idem, maar dan ook nog een port van een matig verkopende PS2 game.

  Conduit is een shooter. een superpopulair genre hier in het westen. En dan ook nog een exclusive, met een grote uitgever als Sega er achter.. Je zou een marketingcampagne van HomeLand proporties verwachten. Maar het tegenovergestelde is waar…

  Uitgevers willen gewoon geen geld uitgeven aan marketing van Wii games. Blijkbaar willen ze gewoon echt geen enkel risico nemen…
 • In dat geval zijn Okami, No More Heroes (2) etc ook barslechte games…

  zucht, Wii third parties…
 • Ik hoop het niet, want dat soort stille releases zijn vaak barslechte games. Als je uitgever al geen moeite doet om de game een beetje te promoten…
 • Komt deze game nog op 22 april uit of is het weer uitgesteld ?
 • Beren, dag na mijn verjaardag. Maar ben dan op vakantie en koop liever een 3DS dan c2.
 • Duurt nog wel even, dus CoD moet men Wii nog niet verlaten. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren