1. The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Re: The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Je start hem ook op als Admin ?
 • Je start hem ook op als Admin ?
 • Iemand nog die dit spel speelt? Omdat ik vrij weinig mensen online zie bij de servers…
 • Ik heb stronghold 3 op mijn lijst staan , maar dit is wel Settlers topic, dus een beetje offtopic…

  Ikzelf moet maar weer is aan de slag met Settlers, zeker met de best veel DLC die er is.

  Stronghold 3 koop ik als die waarschijnlijk bij xmas sales goedkoper is!
 • Hmm, weinig updates in deze thread, maar ik denk dat Settlers-fans de beste informeerders zijn wat betreft vergelijkbare games zoals Stronghold 3.

  Ik zag tot mijn verbazing dat Bol.com de game al voor volgende week heeft staan. http://www.bol.com/nl/p/games/stronghol ... index.html

  Was een grote fan van deel 1 maar ben de serie bij deeltje 2 een beetje uit het oog verloren. Nu hoorde ik dat Stronghold 3 zich weer meer op de gameplay van 1 gaat richten, wat een goed iets is naar mijn mening.

  Maaruh, ik zoek eigenlijk anderen die ook overwegen om de game te kopen. Ben namelijk nog niet honderd procent overtuig… wat vooral komt door mijn bijna lege portemonnee. ;)

  Dus als er hier Stronghold-gamers te vinden zijn, laat u horen!
 • Ik heb em sinds een paar weken en ik vind em erg vermakelijk. Ik kan alleen de tijd nog niet vinden om een level lekker in 1 keer te doen… In 't begin is het sloom met die bagger wegen maar daarna kun je los gaan. XD
 • Heb nu een nieuwe pc, waarop ik het spel perfect kan spelen. :D

  Wat vinden jullie van dit deeltje? (ten opzichte van settlers 6 bijv).
 • Ik heb geen verstand van Laptops, dus daar kan ik niet mee helpen.

  GTA IV is wel een poort, en een vrij slechte poort als het gaat met performance voor de pc.
 • Ik kan het spel inmiddels al spelen, omdat ik de boosdoener had gevonden. Alleen nu blijkt mijn laptop het nauwelijks aan te kunnen. :( Ik snap het nooit zo met die videokaarten.

  Nu heb ik een vraag: Wat voor een laptop moet je kopen, wil je dit spel op de beste kwaliteit kunnen spelen, zonder dat hij heel erg vertraagt?
  (Dat geldt trouwesn ook voor GTAIV, want die kan ik ook al niet spelen).
 • Ik had zojuist hetzelfde probleem King. Maar onder die foutmelding stond ook de mogelijkheid om de patch te downloaden via het internet, en die werkte wel bij mij.

  Maar nu zegt het spel bij het opstarten "Servers niet beschikbaar"…

  Server niet beschikbaar is helaas de servers down zijn, die die er zijn voor de DRM.

  Heb al in 4 dagen dat ik het heb het spel al paar keer dat gehad, zeer vervelend als je in je campaign map zit en alles bevriest, probeer je in te loggen maar dat kan dus niet.

  King Dedede, ik weet niet of je het al hebt geprobeerd, maar ik kreeg mijn patches niet vanaf de auto update van het spel, dus ben ik naar www.gamershell.com gegaan

  1.01 http://www.gamershell.com/download_57210.shtml
  1.02 http://www.gamershell.com/download_57578.shtml
 • Ik ben dat nu ook opnieuw aan het proberen, want de 1e keer dat ik het via die manier deed, kreeg ik wéér een melding in het scherm, maar ditmaal werd het bestand geblokkeerd wegens een ontbrekende digitale handtekening of zo. @(Y&$@Firewall (op Windows Vista). Na ja, ik geef niet op.

  Belachelijk ook dat die servers constant off line zijn! Ik zag dat op een ander forum ook al. Vindt nog eens wat uit om piraterij te voorkomen zeg. 8-) Dat voorkom je uiteindelijk toch niet.

  Edit: Kijk, dit is nu het probleem wat ik bedoel wat nu weer komt (ik heb Firewall uitgezet).


  Waar slaat dit eigenlijk op? Om gestoord van te worden.


  Nog een keer EDIT: Ik heb de boosdoener gevonden en volgens mij het probleem verholpen. :D
 • Ik had zojuist hetzelfde probleem King. Maar onder die foutmelding stond ook de mogelijkheid om de patch te downloaden via het internet, en die werkte wel bij mij.

  Maar nu zegt het spel bij het opstarten "Servers niet beschikbaar"…
 • Ja. Ik heb er sowieso maar 1 account opstaan. Misschien moet ik toch Ubisoft maar weer benaderen, want ik heb niet voor niets die 50 euro gedokt. Achteraf gezien zag ik hier sites staan waar ik 'm veel goedkoper had kunnen krijgen. :( Pff, ik was een beetje te snel.
 • Iemand enig idee wat ik hiermee moet doen:

  Poging updategegevens te brengen naar C:\Users\FRANKE~1\AppData\Local\Temp\ubi7093.tmp.
  Update gevonden voor doelen (Patch, all, all).
  Poging updatebestand te downloaden van http://static3.cdn.ubi.com/settlers_7/t ... 7_1.02.exe. Doel:: C:\Users\FRANKE~1\AppData\Local\Temp\ubi72B6.tmp.exe.
  Updatebestand is gedownload.
  CRC van gedownload bestand wordt gecontroleerd: 85df3071. Verwacht: b69aada.
  De CRC van het gedownloade bestand komt niet overeen met de CRC die in het versiebestand is opgegeven.
  Het gedownloade bestand bevat een fout.

  Ik kan het spel niet spelen, omdat er telkens een fout verschijnt als ik de update wil installeren. :S Ik heb gewoon een permanente internetverbinding, dus snap het probleem niet. Had net Firewall al even uitgeschakeld, maar ook daar zit het probleem niet in. Hij blokkeert het bestand omdat hij geen digitale handtekening kan vinden of zo. :S Hoe kan ik daar de instellingen van veranderen?
 • Ziet er gaaf uit.
  Op de officiele settlers site is een link naar facebook
  Daar op facebook zag ik dat er een collectors edition komt
  weet iemand een Nederlandse webshop die, dat verkoopt
 • Heeft iemand nog de beta gespeeld? Ben ondertussen wel een beetje benieuwd geraakt…
 • Tja heb deel 6 wel gespeeld vond dat niet al te best. Hopelijk wordt dit deel wel beter! Terug naar de eerste Settlers.
 • Het ziet er weer mooi uit. Maar of ik de game zal kopen? Denk het niet… Helaas ben ik een beetje blijven hangen in deel 1 (en 2) en zal eerder die spellen oppakken dan deze. Maar ok, misschien dat er nog meer interessante opties zitten om mij dit spel te laten aanschaffen…
 • deeltje 7 alweer….
  als ie afgeprijst is naar 20-30 euro schaf ik hem wel aan, de meeste settlers delen prijzen snel af dus zal deze dat ook wel doen :)
 • Helaas maakt The Settlers 7 gebruik van het nieuwe 'security' systeem van Ubisoft. Die er voor zorgt dat men altijd een internet verbinding nodig heeft.

  Dit echter, mag voor mij de pret niet drukken. Grafisch ziet het er echt goed uit.

  Kan overigens wel melden dat het wel bekende "Farm > Windmill > Baker" systeem weer terug is.

 • The Settlers 7: Paths to a Kingdom vervolgt de succesvolle serie strategiegames. Ditmaal speelt het verhaal zich af in Midden-Europa ten tijde van de vroege Renaissance. Je kunt opnieuw je eigen koninkrijken opbouwen en deze naar de overwinning proberen te leiden.

  Je kunt je koninkrijk dorpje voor dorpje uitbreiden aan de hand van drie grote pijlers: leger, wetenschap en handel. Afhankelijk van je eigen speelstijl krijg je tijdens het spel unieke mogelijkheden om je uitbreiding voort te zetten. Belangrijk daarbij is het overwinningssysteem dat de speler punten toekent op basis van zijn of haar unieke keuzes. Met de multiplayer kun je ook weer met of tegen elkaar spelen en er bestaat de mogelijk om zelf content te creëren en te downloaden.

   Platform: PC Uitgever: Ubisoft Ontwikkelaar: Blue Byte Software Genres: RTS / City Building Release: 23 Maart 2010 [/list:u]

  Media: Screenshots

  Media: In-game screenshots

  Media: Videos
  TGS '09: Debut Trailer
  Economy Developer Diary

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren