1. TimeSplitters Future Perfect

Re: TimeSplitters Future Perfect

Die arcade challenges hebben me in ieder geval weken beziggehouden. Cool ook, dat naarmate je de moeilijkheidsgraad verhoogde, het aantal objectives toenam. Geen idee of dit nog steeds standaard in FPS is maar ik vond het toen redelijk briljant.
 • Die arcade challenges hebben me in ieder geval weken beziggehouden. Cool ook, dat naarmate je de moeilijkheidsgraad verhoogde, het aantal objectives toenam. Geen idee of dit nog steeds standaard in FPS is maar ik vond het toen redelijk briljant.
 • Timesplitters 3 nooit helemaal uitgespeeld, ik zat ergens muurvast, volgens mij in Engeland. :(
  TimeSplitters 2 is velen maler cooler!
 • Ja, deel 2 is where it's at! En Timesplitters is nu niet bepaald obscuur volgens mij.
 • Deel 2 is zoveel meer awesome.
 • Heb laatst Timesplitters Future Perfect en WOW! Een van de fijnste shooters op GameCube! Vooral de multiplayer en het maken van je eigen mappen zijn heel erg kick ass! Herkent iemand deze spel? Toch een van de 'obscure' games.
 • @Jakurdo creatieve vrijheid en minder realisme.

  Timesplitters 2 was echt geweldig, deel 3 ook trouwens, maar die was toch iets minder over the top. Maar had zeker ook zijn momenten en de multiplayer was ook nog steeds geweldig :)

  Ik hoop nog steeds op een nieuwe Timesplitters :)
 • True true ja, Timesplitters is inderdaad wel erg schatplichtig aan Goldeneye, maar Timesplitters bracht de fun imo wel echt naar een nieuw hoogtepunt :)
 • Was dat niet iets wat Goldeneye op de 64 introduceerde? Dat was iig de eerste fps waarin ik het tegenkwam. Sowieso werd er bij het ontwikkelen van de Timesplitters games goed gekeken naar Goldeneye.

  Ik heb ten tijde van de GC heel veel fun gehad met deeltje 3, maar ik had deel 2 ook niet. Wat was er eigenlijk zoveel beter aan deel 2 tov deel 3? Multiplayer leek me vrijwel identiek.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren