1. Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

Re: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

Deel 2 was echt eentje voor de hardcore fans. Vandaar dat de casual gamers er geen f*ck van begrepen. MGS is sowieso minder commercieel dan games zoals HALO of GTA
 • Deel 2 was echt eentje voor de hardcore fans. Vandaar dat de casual gamers er geen f*ck van begrepen. MGS is sowieso minder commercieel dan games zoals HALO of GTA
 • Splinter Cell 4 op deze EN volgende generatie? Nou dat gaat nu toch net iets te ver vind ik.
 • @K1ng ik snapte het wel ik vondt het allemaal een beetje tever gezocht, aangezien vorige deel ging het om 1 metalgear en hier super veel. En dat schieten je moest iets van 5 van die dingen neer halen. Beetje overdreven naar mijn mening.
 • Het biedt realisme, wat MGS maar voor 20% doet maar dat neemt niet weg dat MGS serie game allemaal geweldig zijn (op deel 2 na mijn mening)
 • Ik mgs veel leuker dan splinter cell hoor. SC zit gewoon wat moves en dat ist vind ik. Het geeft ook altijd een deja vu vind ik.
 • Ik ben een enorme fan van Splinter Cell. Wat mij betreft poepen ze er nog een paar uit. Het hele sneaking element is veel beter uitgewerkt dan in welke andere game dan ook. Ik koop deze game echt vanwege de solide gameplay.

  Same here.

  Sam Fischer zelf is gewoon een kartonnen uithangbord met net zoveel charisma als Frits Bom, geen fuck aan. Het verhaal interesseert me ook weinig,

  Die rollen zijn weggelegd voor Solid Snake en Metal Gear Solid :7
 • Ik ben een enorme fan van Splinter Cell. Wat mij betreft poepen ze er nog een paar uit. Het hele sneaking element is veel beter uitgewerkt dan in welke andere game dan ook. Ik koop deze game echt vanwege de solide gameplay.

  Sam Fischer zelf is gewoon een kartonnen uithangbord met net zoveel charisma als Frits Bom, geen fuck aan. Het verhaal interesseert me ook weinig, ik krijg zonder verhaal ook wel een adrenalinestoot van het 1 voor 1 omleggen van bad guys.
 • Ik vind dat ze nog meer moeten gaan richten op de single player, want multiplayer vond ik wel tegenvallen. Scenes zoals "the lighthous" uit deel3 was echt GEWELDIG. Mogen er nog 2/3 splintercells volgen.
 • 4 Splinter Cell's in 4 jaar is niet echt veel. Er is de afgelopen jaren toch ook elk jaar een nieuwe GTA uitgekomen. Die serie wordt ook per deel beter. Zolang Ubisoft er weer iets vernieuwends instopt koop ik weer SC4.
 • Alweer een Splinter Cell? Het gaat wel erg snel.

  Zoveel SPlinter Cell games in een korte periode. Zijn ze niet bang voor een overkill?
 • Als ze SC4 naar de xbox kunnen poorten zal er waarschijnlijk op gameplay gebied niet veel gebeuren op de next gens……………..?

  Nuttig
 • Het is een beetje voorbarig om nu al over uitmelken te gaan beginnen. Deel 1 t/m 3 zijn van goede kwaliteit (alhoewel de games per deel minder goed worden IMO). Ik denk dat Ubisoft weet wat die doet. Toen ik hoorde over PoP3 dacht ik ook meteen van : Nu al? Maar nu beelden en screens gezien te hebben, lijkt het me toch een dope game te worden. Ik denk dat SC4 gewoon weer een goede game wordt, maar de versie voor deze generatie haal ik niet. Dan wacht ik wel even op de PS3.
 • Ik weet nog niet welke nextgen ik ga halen. De ps3 of de x360. Ik kan niet kiezen. Ik heb zelf niet zo'n groot budget. Eerst d8 ik ps3, maar die wordt duur en de xbox live trekt mij van x360 ook wel en er zit een harddisk in.

  Je hoeft nog lang geen keuze te maken, dus maak je er nog maar niet te druk over.

  De PS3 laat nog wel even op zich wachten en de Xbox 360 zal in het begin ook nog wel niet zoveel voorstellen.
 • Ik weet nog niet welke nextgen ik ga halen. De ps3 of de x360. Ik kan niet kiezen. Ik heb zelf niet zo'n groot budget. Eerst d8 ik ps3, maar die wordt duur en de xbox live trekt mij van x360 ook wel en er zit een harddisk in.
 • Xbox 360 gaat de eerste maand beter verkopen dan bij release van PS3 de eerste maand. Maar na verloop van tijd zie ik de PS3 de XBox 360 wel bijbenen. IK HEB HET OVER EUROPA é. ;)
 • SC4 gaat waarschijnlijk weer zo goed verkopen en daarom brengen ze hem gwn uit op zoveel mogelijk consoles. Daar komt nog bij dat veel mensen een tijdje gaan w8en met het kopen van een nieuwe generatie console en die mensen hebben natuurlijk gwn nog steeds een cube, PS2 of x-box in huis staan.
 • Dat valt te verwachte met een franchise die het zo goed doet.
  Die melken ze uit tot de waarde er totaal vanaf is.

  of het is gewoon hun manier van zeggen dat je een next gen consol MOET kopen ;)
 • Stop SC 3 a 4 jaar in de kast, kom er dan mee terug en je hebt succes gegarandeerd.
 • mee eens, 4 delen begint toch wel te gek te worden (op 1 generatie console dan).
  het aantal delen heeft helemaal niks te maken met de kwaliteit van de spellen opzich. tot nu toe heeft ubisoft telkens weer originele elementen aan het spel weten toe te voegen en benaderen de games de perfectie.
  fifa is opzich zelf gewoon een matig spel wat ook maar niet beter wil worden…dat kun je niet vergelijken met een topproduct als splinter cell. bovendien maakt ubisoft totaal geen haast met het releasen van het nieuwe deel. ze maken bijvoorbeeld geen haastige kerstrelease van het 4de deel, zoals je bij veel ea games wel ziet.
  ubisoft is erachter gekomen dat je beter 3 kwaliteits titels kan hebben dan 10 haastig in elkaar gezette cash ins. daarom heb ik er alle vertrouwen in dat deel 4 weer een meesterwerk wordt.
 • ze zouden splinter cell 4 beter alleen op de next gen uitbrengen.
  Deze generatie heeft al 3 splinter cells, wat willen ze nu nog tijd gaan steken in een 4de SC voor deze generatie?
  Ze zouden beter al hun kracht zetten in die next-gen versies
  mee eens, 4 delen begint toch wel te gek te worden (op 1 generatie console dan).

  Was hetzelfde met Syphon Filter als ik me het goed kan herinneren. De eerste game werd goed onthaald, tweede geloof ik ook, maar daarna werd het te eentonig en faalde het snel. Maar goed het lijkt me sterk als ze het 4de deel onderuit zullen halen, want die zal waarschijnlijk één van de mooiste next-gen games worden, mits het eenmaal zo ver is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren