1. Trage boot, loopt voor de rest als een trein.

Re: Trage boot, loopt voor de rest als een trein.

En bij je Windows logboeken staat ook niks raars?
 • En bij je Windows logboeken staat ook niks raars?

 • Ik heb op mijn laptop ook dit probleem gehad. Alles na gekeken, alle services etc uitgezet bij een reboot.

  Toen kwam ik er achter dat mijn draadloze verbinding dit probleem had veroorzaakt, hij was zo lang bezig met het volledig connecte naar een internet verbinding.

  Ik weet niet of dit bij jou het geval is, ik deel even dat ik het zelfde probleem heb gehad nog niet zo heel lang geleden.

  Wellicht dat je hier eens naar moet kijken? Het update van mijn driver hiervoor heeft toen het probleem verholpen.
 • update je boot dan ?
 • Beste mensen,

  Een aantal dagen geleden duurde het opstarten van mijn pc ineens ontzettend lang, aanvankelijk dacht ik zelfs dat hij helemaal niet meer op wou starten. Het laden van Windows is vrij snel gepiept en daarna kan ik ook gewoon alles goed gebruiken, maar het booten van de rest van de pc duurt soms wel een half uur. Ik heb toen nieuwe hardware losgekoppeld, en de BIOS geflasht (Ja, ik liet de BIOS m'n titays zien), maar dat bood geen uitkomst.

  Een huisgenoot vermoedde dat het met een defecte harde schijf te maken zou kunnen hebben, maar zelfs met beide schijven losgekoppeld duurde het booten ontzettend lang.

  Vervolgens dacht ik dat het wellicht met het RAM geheugen te maken zou kunnen hebben, hij doet er immers ook lang over om het geheugen te checken bij het booten, maar Memtest gaf geen errors.

  Wat mij wel opviel is dat in het bootscherm als biosversie 3.10 wordt opgegeven, maar als ik daadwerkelijk dingen wil wijzigen er versie 2.67 staat.

  De temperatuur is ook geen probleem, GPU's komen zelden op 60 graden, MOBO en CPU zijn respectievelijk zo'n 35/40 graden.

  Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen veroorzaken of suggesties die mij verder helpen om de oorzaak te achterhalen?

  Mijn systeem bestaat uit een AsRock 890 GX Extreme 3 moederbord, een AMD Phenom II X6 1055T processor, 2 ATI HD5770's in Crossfire, 4 GB willekeurigmerk® RAM geheugen en twee doorsnee® harde schijven. Ik heb Windows 7 Professional x64 als OS.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren