1. Triump of the Naton

Re: Triump of the Naton

Ow ik dacht dat je dit zelf bedacht had… ^_^'

Kom ook eens op de frontpage :P

http://www.insidegamer.nl/content.php?id=6719
 • Ow ik dacht dat je dit zelf bedacht had… ^_^'

  Kom ook eens op de frontpage :P

  http://www.insidegamer.nl/content.php?id=6719
 • Ow ik dacht dat je dit zelf bedacht had… ^_^'
 • Ooit mogelijk lijkt me niet denk wel eerder….

  ''Een belangrijk gedeelte van het spel is natuurlijk het visuele aspect. Laat daar geen twijfels over bestaan; alles ziet er fotorealistisch uit.''

  Hij weet dus al hoe het eruit ziet….
 • Erg leuk bedacht en misschien ooit mogelijk. Toch zou het misschien wel goed zijn om juist dat vechten helemaal weg te laten. Zo krijg je echt een soort MMORPG-meets simgame. Anders zul je denk ik zien dan 80% soldaat wordt.
 • Dromenland » Triumph of the Nation
  Topimage
  Donderdag 16 juni 2005 | Het jaartal 1337 staat in de boeken bekend als het begin van de Honderdjarige Oorlog. Meer dan honderd jaar lang woedde een bloedige strijd tussen Engeland en Frankrijk. Ook onderling werd strijd gevoerd. Het waren roerige tijden, maar het was zonder meer een tijd waar ik graag in had willen leven. Laat me jullie meenemen naar mijn wereld rond 1350. Een leven vol kastelen, boeren, gilden en oorlogen. Geniet van een hersenspinsel genaamd ‘Triumph of the Nation’.

  Bij het betreden van een virtueel Frankrijk is het land in rep en roer. Het is niet duidelijk wie de touwtjes in handen heeft. Het koningshuis van Engeland maakt aanspraak op de troon, maar daar zien de Fransen niets in. Jij belandt in een wereld waarin de adel de touwtjes in handen heeft. Boeren staan vaak onder gezag van een landheer en ook in de stad heb je weinig inspraak. En jij? Jij bent al helemaal niemand. Als een jong persoon zonder veel geld begin je in Parijs, de enige metropool in het hele land. Je bent echter niet de enige. Nee, in een Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) speel je met anderen. Iedereen is op zoek naar mogelijkheden om een bestaan op te bouwen, en die zijn er genoeg, in Triumph of the Nation.

  Waar moet je beginnen? Eerst zul je op zoek moeten naar een baan. Kies dus voor een beroep, ofwel ambacht, dat voor jou interessant is. Ga jij aan de slag als hulpje bij een smid, geestelijke, handelaar of kies je voor het harde werken op het platteland. Voor elke beroepsgroep is een gigantische hoeveelheid aan quests voorradig. Als smid zul je op zoek moeten gaan naar grondstoffen en een afzetmarkt. Help je baas bij het omkopen van marktlui of beroof mensen op straat. Steun hem bij het opbouwen van een nieuw pand of het betegelen van de straat.

  In tegenstelling tot meeste MMORPG's is Triumph of the Nation grotendeels gericht op een echt leven op internet. Ga jij eerlijk door het leven en weet je veel geld te verdienen, dan kun je op ten duur je eigen bedrijfje beginnen. Dan heb jíj de touwtjes in handen en zul je goed met je geld moeten omgaan. Dan kan ook eigen personeel worden ingeschakeld. Neem je computergestuurde mensen in dienst of kies je voor 'echte' spelers? Die zijn dan wel goedkoper, maar ook een stuk onbetrouwbaarder. Ook zul je moeten inspelen op de concurrentie. Wees creatief met de marktprijzen of bedreig de buurman. Pas wel op. Het kan niet altijd goed gaan. Als de buurman er genoeg van heeft en besluit een groep criminelen op je af te sturen, kan het wel eens fout aflopen…

  Na enige tijd zul je genoeg geld en ervaring hebben verzameld om je eigen groep (gilde) te stichten. Het ultieme doel van een gilde is het stichten van een eigen stad, waarin een geheel gilde zorg moet dragen voor het reilen en zeilen van een echte stad. Zorg voor een goede bezetting en stip de juiste handelsroutes uit. Laat je ook niet verrassen door legers van de Engelsen of moordlustige landgenoten.

  Om het geheel interessanter te maken is er natuurlijk nog de oorlog. Vanaf dag één zal moeten worden getraind en iedereen moet zorgen voor een goede uitrusting. Elke week is er wel een periode waarin oorlog gevoerd zal moeten worden. De keuze is aan jou; vecht mee met het grote Franse leger of sluit je aan bij een huurleger. Natuurlijk kun je ook in dienst treden bij een gilde, dat gespecialiseerd is in bijvoorbeeld infanterie of cavalerie. Doe je het goed, dan kun je degelijk materiaal, geld en prestige verdienen. Zo kun je ook in het leger hogerop komen. De ambitieuze gamer kan op een dag voor ingewikkelde keuzes staan. Leid jij duizend man naar de overwinning of jaag je hen regelrecht de dood in?

  Een belangrijk gedeelte van het spel is natuurlijk het visuele aspect. Laat daar geen twijfels over bestaan; alles ziet er fotorealistisch uit. Over ongeveer tien jaar kan iedereen in third person deelnemen aan een levensechte strijd waarin tienduizend man tegenover elkaar staan. De omgeving is zeer gevarieerd en het zal mogelijk zijn voet te zetten op elke vierkante meter van het Frankrijk van de 14e en 15e eeuw.

  Het spel belooft een wereldtopper te worden. Geen maandelijkse kosten, een gigantische hoeveelheid missies en een interactieve wereld, waar men het gevoel krijgt in de Middeleeuwen te zijn beland. Werk jezelf op tot de elite van de bevolking en vecht je een weg door de Middeleeuwen.

  Geen ander woord voor dan : G-E-W-E-L-D-I-G

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren