1. TV aansluiten op pc, vragen.

Re: TV aansluiten op pc, vragen.

Het beeld is inderdaad niet zo superscherp. Vooral text ziet er niet netjes uit. Ik heb wel al een paar progjes waarmee ik dat kan verhelpen (of in ieder geval verbeteren). Een duurdere kaart is echt geen optie, zelfs die kaart die er nu in zit kan nog jaren mee, ligt er maar net aan wat je ermee doet. Ik wil er maximaal 50 Euro voor uitgeven. Ik zie op het internet dat er kabeltjes voor zijn, Matrox kaarten worden er standaard mee geleverd. Ik denk dat ik eerst is voor zoiets ga kijken, of eventueel een Geforce PCI kaartje met TV-out. Als iemand nog andere goeie tips heeft laat het even weten. :)
 • Het beeld is inderdaad niet zo superscherp. Vooral text ziet er niet netjes uit. Ik heb wel al een paar progjes waarmee ik dat kan verhelpen (of in ieder geval verbeteren). Een duurdere kaart is echt geen optie, zelfs die kaart die er nu in zit kan nog jaren mee, ligt er maar net aan wat je ermee doet. Ik wil er maximaal 50 Euro voor uitgeven. Ik zie op het internet dat er kabeltjes voor zijn, Matrox kaarten worden er standaard mee geleverd. Ik denk dat ik eerst is voor zoiets ga kijken, of eventueel een Geforce PCI kaartje met TV-out. Als iemand nog andere goeie tips heeft laat het even weten. :)
 • een nieuwe goedkopere videokaart zal ik maar niet doen, want misschien is de TV-out daarin nog niet zo goed ontwikkeld, en word het waarschijnlijk een miskoop voor jouw.

  Ik zou als ik jouw was gewoon voor een goede videokaart zoeken waarmee je een paar jaartjes vooruit kan, dus denk maar aan een videokaart van rond de 150/200 euro (en let op de TV-out :P)

  Ik zelf had laatst ook ff me PC aangesloten op me TV, alleen ondersteund mijn TV niet meer dan 50 hertz dacht ik, dus kreeg ik heel gaar beeld…
 • Ik sluit ook wel eens mijn pc op mijn tv aan. dat is dan alleen om flms te kijken, want de tekst op mijn bureaublad of op internet kan ik niet lezen (heeft me resolutie van tv te maken ofzo) Als ik de 'vergrootglas' van windows aanzet is het al iets duidelijker maar je wordt helemaal gek op een gegeven moment.
 • Ik heb gisteren een redelijk bakkie van iemand gekregen. Een mooie zwarte Dell, P4 1.8 Ghz, GF3 TI200, 60 GB, blablabla. Ben er erg blij mee (is niet voor gaming, gaat gebruikt worden voor internet/e-mail & muziek, dus niet zeiken aub). Aansluitingen op de achterkant zijn een beetje karig. Ik heb er zelf al van alles bij gezet wat ik nog los had liggen, maar ik heb geen videokaart met een TV-out, maar wil de kast wel graag aan m'n TV hangen, lekker vanuit de bank e-mailen. :)

  Weet iemand hier een oplossing voor? Ik zit een beetje tussen de TV kaarten te kijken (Hauppage, Pinnacle), maar daar zie ik voornamelijk TV-in, geen TV-out. Een nieuwe videokaart wil ik eigenlijk niet aanschaffen. Die GF3 TI200 is een redelijk kaartje, ik kan wel iets heel goedkoops bij de Mycom gaan halen maar dat is waarschijnlijk nog trager dan deze, en het moet uiteraard niet al te veel kosten.

  Iemand? Please help. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren