1. Tweede StreetPass Almere Meeting : Zelda Event + Prijsvraag

Re: Tweede StreetPass Almere Meeting : Zelda Event + Prijsvraag

Dan nog is het jammer dat het zo ver weg is hahaha
 • Dan nog is het jammer dat het zo ver weg is hahaha
 • Het is ook al weer ruim een maand voorbij, spuit elf ;).  P.S. Sommige van die multiple choice antwoorden zijn echt geniaal :D.
 • Aaah indd ver weg jammer!
 • Altijd zo ver weg, dit soort acties. :( En laat ik nou ook net niks met sites als Facebook hebben.
 • Almere is awesome, je weetz.

  Out before the shit storm :'D
 • Leuke actie. Vrolijk

  Dank u ^^

  Op deze manier kunnen we iedereen een beetje blij maken :D
 • Leuke actie. :)
 • Hey iedereen,

  Ik wilde even laten weten dat volgende week Donderdag 16 Juni de tweede StreetPass Almere meeting wordt gehouden. Deze meeting zal geheel in het teken staan van the Legend of Zelda : Ocarina of Time 3D.

  Het "Zelda Event" wordt gehouden van 18.00 - 21.00 u bij Game Mania Almere en bezoekers kunnen rekenen op leuke goodies, prijzen en een leuke sfeer! Het enige wat je hoeft te doen is aanwezig te zijn tussen 18.00 en 21.00 u met je volledig opgeladen 3DS.

  Je kan kennis maken met andere 3DS eigenaren, friendcodes ruilen, multiplayer battles houden (Streetfighter IV en DOA bijv.) en op dezelfde avond the Legend of Zelda : Ocarina of Time 3D aanschaffen!

  We delen ook leuke goodies uit tijdens het event, maar op = op!

  Er wordt ook een Zelda Quiz gehouden waarmee men een prijzenpakket kan winnen met daarin het volgende:


  Een officiële Nintendo 3DS schoudertas, met daarin een Nintendo 3DS strandbal, een Legend of Zelda : Ocarina of Time 3D sleutelhanger, een Koopa Shell sleutelhanger, een Wii sleutelhanger en twee Zelda figurines.

  We beseffen dat Almere niet voor iedereen naast de deur ligt, dus om mensen die niet uit de omgeving komen toch een kans te laten maken op het prijzenpakket, stellen we eenzelfde prijzenpakket online beschikbaar.

  Het enige wat je hoeft te doen is StreetPass Almere leuk vinden op Facebook (http://www.facebook.com/streetpassalmere) en de volgende quiz goed te beantwoorden:


  Stuur de juiste antwoorden in naar streetpassalmere@gmail.com onder vermelding van "Zelda Quiz". Vermeld tevens je naam en adres, zodat wij de winnaar het prijzenpakket kunnen doen toekomen. De quiz loopt tot woensdag 15 Juni. Op donderdag 16 Juni wordt de winnaar bekend gemaakt op de facebook pagina van StreetPass Almere!

  Vragen? Opmerkingen? We horen ze graag :) Blijf wel lief ^^

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren